עבור לתוכן

שתי שאלות חשובות - עזרתכם דרושה!

Featured Replies

פורסם

אני חושבת שזה בחומרה, אבל אני לא בטוחה . במידה ולא אנא הפנו אותי לפורום המתאים.

אז קניתי מחשב נייח לפני מספר חודשים

א. יש לי שני דיסקים מקומיים C ו E. רק כנראה שאת E הם לא איתחלו... ההודעת שגיאה: הדיסק אינו מאותחל : הדיסק בכונן E אינו מאותחל. האם ברצונך לאתחל אותו כעת?

ואז יש לי אופציה לאתחל ובאפשרויות אתחול יש לי אתחול מהיר...

מה לעשות ? במה לבחור?

האם לעשות אתחול רגיל ואם כן כמה זמן זה אמור לקחת?

נתון לי שיש 129 G בכונן E.. זה הגיוני בכלל? פשוט בC יש לי הרבה פחות

ב. לפעמים כשאני מפעילה את המחשב אז זה דורש ממני להפעיל אותו מחדש.. משהו כנראה בBOOT SEQUENCE..

דיברתי עם אחד מאלה שקניתי הם את המחשב והוא אמר שזה כנראה בעיית חומרה .. שאלתי אותו על הבוט סיקוונס, הוא הפנה אותי לעשות RESTORE DEFAULT SETTINGS אם אני לא טועה אך זה עדיין לא זר...

מכיוון שקיימת מצוקת מרחק מהמעבדה שלהם לדירה שלי רציתי לדעת האם יש עוד אופציות נוספות שאני יכולה לנסות, עבור שני המקרים....

תודה ויום מתוק לכולם :)

פורסם

דבר ראשון את יכולה לפרמט ותעשי מהיר אין צורך ליותר ולאחר שתעשי פירמוט תוכלי להשתמש בכונן E.

ויכול לקרות מצב E יותר גדול מ C אלו דברים שאפשר לשחק איתם ולשנות אותם אבל אם את לא מבינה בזה אז כדי שלא תשחקי עם זה יותר מדי.

הBOOT SEQUENCE זה הסדר שהביוס פונה לריכיבים בשביל לעשות ממנו BOOT. כנראה שאם את צריכה להפעיל מחדש אז הוא מפנה כנראה לאיזה התקן שלא מותקן או משהו כזה אז הוא מגיע למצב שהוא לא יודע מה לעשות עם זה.

מה שאתה יכולה לעשות זה להיכנס לביוס בדרך כלל עם מקש DEL ולשנות שם לפי מה שמתאים לך בדרך כלל אני שם DC-ROM ראשון דיסק קשיח שני וכל השאר לא מעניין אותי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים