עבור לתוכן

זכרון לא תקין... שמעתם על קטע כזה ???

Featured Replies

פורסם

לא מזמן (לפני חודש), קניתי עוד 256מ"ב זכרון. ומאז, יש למערכת ההפעלה (חלונות XP) כל מיני "באגים" שאף פעם לא היו לה. עד, שלא הייתי יכול לאתחל - ישר היה נכנס למסך כחול עם קוד שגיאה 0x0000008e. בבירור מול מיקרוסופט (כן, מתברר שהתמיכה שלהם דווקא עובדת... למי שלא מעתיק תוכנות ;), התברר שיש רכיב זכרון לא תקין במחשב.

בקיצור, לצערי הייתי צריך לפרמט את הדיסק הקשיח מחדש, כיוון שהזכרון החולה פלט אליו כל מיני קבצים ענקיים ולא ממש ברורים, ולהתקין את חלונות XP מחדש...

אז זהו, אני שולח את הזכרון חזרה לאקסלנט, בתקווה שיחליפו לי אותו.

איזה קטע מטורף, בחיים לא שמעתי על זכרון דפוק.

זהו.

פורסם

תמיד יש פעם ראשונה.

פורסם

אז עכשיו שמעת ! וזה מבאס לאללה אבל אין מה לעשות... חלונות 2000 ו-XP רגישים במיוחד ל"פאקים" בחומרה ובמיוחד זיכרון...

פורסם

אני חושב בקרה זה אין בעיה עם הזכרון , כנראה היה לך זיכרון בו מונחים יחידות הזכרון משני צידי הכרטיס , דגמים אלו של זכרונות

אינם עובדים טוב עם מערכות מתקדמות לכן יש לדרוש זכרונות שורה אחת ולא דו צדדים שכן דו צדדי מתאים למערכות ישנות 98 95 ME

פורסם

אין קשר בין סוג מערכת ההפעלה לטיב הזכרון, מה שאני חושב זה שהיה לו זכרון קברי של חברה לא מוכרת והוא ניסה להריץ אותו בהגדרות שהוא לא היה מסוגל לעמוד בהן(כמו CAS 2 או להריץ זכרון 8NSEC ב7 וכו').

פורסם

לצערי כן יש קשר ואם הייתה בודק עם TECHNET של MCP ורק אנשי MCP יכולים להיכנס לחלק מסויים תראה שהמספרים 00000

שמופעים אכן מראים על בעיות סוג הזכרון כדו צדדי או חד צדדי.

פורסם
  • מחבר

אז למי ששאל:

הזכרון הוא של חברת ELIXIR, ו...כן הוא משני הצדדים של הפס, ו...כן הרצתי אותו ב CAS 2.

יש לי גם עוד פס של KVR. וזה לא הזיז לו הרבה...

פורסם

ckb

תנסה זכרון פס אחד של 128 או 256 בלי זכרונות אחרים, תנסה להריץ אז את המערכת.

פורסם

אז למי ששאל:

הזכרון הוא של חברת ELIXIR, ו...כן הוא משני הצדדים של הפס, ו...כן הרצתי אותו ב CAS 2.

יש לי גם עוד פס של KVR. וזה לא הזיז לו הרבה...

תנסה להוריד לCAS 3 תראה איך זה יעבוד כמו קסם, או שתוציא את זה הזכרון הקברי(ELIXIR) ותראה איזה יופי יעבוד לך הקינגסטון בCAS 2 בלי הזכרון הקברי.

פורסם
  • מחבר

אל דאגה...

הוצאתי אותו. לאחר שהוא גמר לי את ההארד-דיסק, עם כל מיני קבצי ג'אנק ענקיים, מה שגרר פירמוט מחדש...

נשארתי עכשיו עם 256 מ"ב של kingston.

וזה עובד יופי. טפו טפו.

רק נקווה שבאקסלנט לא יעשו לי בעיות עם ההחלפה.

פורסם

פשוט תסביר להם כי מודל זה של זיכרון לא מתאים למערכת מסוג XP ואתה צריך זכרונות שכן המחיר אותו מחיר בעל שורה אחת

אני לא חושב שיעשו לך בעיות.

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שדרג ל-Windows 7

פורסם

שדרג ל-Windows 7

אתה אמיתי שהגבת להודעה מלפני 8 שנים??.....

פורסם

שדרג ל-Windows 7

תתחיל להסתכל בתאריכים של תגובות שאתה מגיב להן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים