פורסם 2009 במרץ 116 שנים ערב טובקניתי לאחורנה מפרט חדש ולפני זה היה לי מסך למחשב 24' LG W2442PA http://www.lge.com/products/model/detail/w2442pa.jhtmlוהמפרט שלי הוא כזה:INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400GIGABYTE GA-EP43-DS3LEVGA GeForce GTX260 SUPERCLOCKE 896MB DDR3Lעכשיו המחשב מחובר למסך בDVI TO DVI, אבל אני רוצה לעשות HDMI TO HDMI. הבעיה היא שאני בכלל לא מבין בזה שום דבר ולא יודע אם בכלל יהיה שיפור.המסך full hd עם יצאה של hdmi (שנראת כמו חיבור של כבל לאוזניות) ויש גם על הכ.מסך יציאת HDMI (נראה לי חיבור שחרחר מחורר כזה)מה גם אני לא רוצה שהתכנים יעבדו על הרמקולים המעפנים של המסך על על הרמקולים של המסך. אז מה אני צריך לעשות ואיזה כבל אני צריך לקנות ודברים שכדאי לדעת כמו מחיר וכו' שלא יעבדו עליי בחנותתודה רבה לכם
פורסם 2009 במרץ 116 שנים אם הרמקולים במסך לא טובים בשבילך אין לך מה לקנות HDMI (אלא אם למסך אפשר לחבר 7 ערוצי סאונד או פשוט רמקולים טובים יותר אבל זה מיותר כי אפשר לחבר אותם ישירות למחשב).ההבדל בין DVI לHDMI שHDMI מעביר סאונד וככה זה חיסכון בכבל סאונד.
פורסם 2009 במרץ 116 שנים מחבר לא יהיה שום הבדל של איכות? הבנתי שחיבור HDMI יותר איכותיאבל מזה חחשתי ואני קצת מאוכזב כי התכני הHD למרות שבדקתי רק 720p ולא 1080p לא כאלה חדים כמו בyes HD לדוגמא..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.