עבור לתוכן

בעיות בקריאת מהירות מאוורר, טמפרטורה - catalyst 9.2 ו-hd4670

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

זהו כרטיס המסך הראשון שלי מבית ati והפעם הראשונה שאני מתעסק עם הדרייברים שלהם כמו כן. לפני שבוע התעסקתי עם חבר ב-CCC על 4870 ב-oc חובבני. כעת התקנתי hd4670 על המחשב שלי ואני שם לב שב-CCC "ATI Overdrive" המחוונים מצד ימין כלל לא פעילים ואינם מראים לי את ה-activity וה-fan speed, כאשר אני חושב גם שזה אמור להציג עוד מחוון של הטמפרטורה. הנה תמונה:

90318797.jpg

האם כך זה אמור להיות?

פורסם
  • מחבר

תצלום קריאות gpuz לצד catalyst:

bbbb.jpg

תצלום נתוני כרטיס gpuz:

bbbf.jpg

גם בקריאת המהירות עצמה ב-gpuz מצויין "1 RPM" שזה מוזר..

משתמש בדיון אחר הוסיף שאמורה להיות גם מחוון לקריאת טמפרטורה ב-CCC ובנוסף ב-CCC ה-current values לקלוקים של המעבד והזכרון בכלל מציגים את הקלוקים האמיתיים, מה הולך כאן?

פורסם
  • מחבר

האם מישהו יכול להתייחס ולעזור? :s05:

פורסם

פותח התרד קרא בבקשה את חוקי הפורום לגבי הקפצות..

איזה גריסה כרטיס המסך שלך ? קירור סטוק ?

ניסת לבדוק עם גרסת דרייברים אחרת ?

פורסם

תן את הדגם המדוייק, ושם החברה.

אני מבין שהמאוורר שעל הכרטיס עובד, ואם כן, אז לדעתי יש בעיה ביכולת הכרטיס לנטר את הטמפרטורה שלו, והוא פגום, ועליך להחזירו לחנות, ולדרוש חדש - לא תיקון!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

taotao, אני מתנצל, לא חשבתי שאמורים לחלוף להם 24 שעות בדיוק. כרטיס המסך שלי כפי שרשמתי מקודם הינו sapphire hd4670 512mb עם הקירור שבא איתו. לא ניסיתי לבדוק דרייברים קודמים.

זו התמונה שלו http://press.cpu3d.com/media/image/g/9841/i/16943/IMG_0917.jpg

פורסם

לא צריך להתנצל..רק שתדע.. :xyxthumbs:

או קי אז אתה עם קירור REF..נסה גירסה ישנה יותר של הדרייבר..שכן "במקרה" התקנתי את ה9.2 לפני מספר ימים על מחשב עם HD4670 ולא הייתה שום בעיה בזיהוי..

כמו כן נסה לבדוק עם RIVA TUNER או ATI TOOLS..

פורסם

לא צריך להתנצל..רק שתדע.. :xyxthumbs:

או קי אז אתה עם קירור REF..נסה גירסה ישנה יותר של הדרייבר..שכן "במקרה" התקנתי את ה9.2 לפני מספר ימים על מחשב עם HD4670 ולא הייתה שום בעיה בזיהוי..

כמו כן נסה לבדוק עם RIVA TUNER או ATI TOOLS..

מה שאתה כותב, דווקא מחזק את תחושתי שמשהו "נדפק" בכרטיס, וכדאי לגשת לחנות ממנה הוא קנה את הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

azr_nec, התמונות שצירפתי מראות שאין ל-gpuz שום בעיה להשיג קריאות טמפרטורה וכ'ו, אז למה להסיק מכך שמשהו דפוק?

פורסם

אני לא אומר שהכרטיס "דפוק" אלא , שלדעתי מערכת הניתור שלו, לא תקינה, והתוכנה הייעודית של ATI שאמורה לקבל ממנו את הנתונים, לא מקבלת.

או, שאולי תנסה אותו במחשב של מישהו אחר, ותבדוק.

פורסם

אין לך שום בעיה בכרטיס... גם לי יש אותו, רק מתוצרת MSI, וקיימת אותה הבעיה...

פורסם

יש לי את אותו כרטיס בדיוק, ואין לי בעיה כמו שיש לך.

משום מה יש לי גירסאת ביוס חדשה יותר, למרות שלא עדכנתי אותה בעצמי.

[attachment deleted by admin]

פורסם

מין הסתם שה"בעיה" היא כנראה בכרטיס מסך..בביוס רוב הסיכוי..אבל כמו שציינתי..זה לא ממש מפריע למהלך תקין של הכרטיס מסך..

אם פותח התרד מעוניין הוא יכול לנסות לעדכן ביוס..

פורסם
  • מחבר

אם הבעיה היא בביוס אז אעדכן. השאלה היא אם מקור הבעיה הינו בכרטיס אז איך תוכנה כמו gpuz כן מזהה טמפרטורה ופרמטרים אחרים כש-CCC לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים