עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד עד 2500$

Featured Replies

פורסם

המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית הכי חשוב ואני חוזר הכי חשוב לי שיהיה הכי קל שיש! אני נוסע הרבה ואני משקיע הרבה כסף על המחשב כי אני לא רוצה לבנה בתיק אני רוצה את המחשב הכי קל וקטן שיש היום! תודה

פורסם

איפה אתה קונה? האם חשובה לך אחריות בארץ? מהי משמעות חיי הסוללה? האם יש צורך בכונן אופטי מובנה?

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה לקנות בארהב ואין לי בעיה שלא יהיה ביטוח בארץ כי יש לי משפחה בארהב...חיי סוללה אורכים אני מעריך כמה שאפשר? וכונן אופטי מובנה אני לא יודע מזה ככה שאני בטח לא צריך :)...

אני צריך מחשב הכי חזק שיש והכי חשוב הכי קל שיש

תודה

פורסם

הכי קל והכי חזק לא הולכים ביחד. גם אם יהיה לך $10,000.

תחליט - או הכי קל, או הכי חזק, או משהו באמצע.

ועדיף שתדבר במספרים: מה זה קל בשבילך, כמה חזק אתה מצפה שהמחשב יהיה (אילו רכיבים, לפחות בערך). ככל שתביא יותר מידע, כך אפשר יהיה יותר לעזור לך (בתנאי שאפשר בכלל למצוא מה שאתה מחפש).

אני משער, שלעבודה משרדית, אתה בכלל לא צריך מחשב חזק, ולכן "קל" מתחיל להיות שם הסיפור.

השאלה הנוספת היא - איזה גודל מסך אתה רוצה, ושוב - כמה קל.

פורסם
  • מחבר

אני משער שהמשקל שיהיה בסביבות קילו... שהמחשב יהיה ליבה כפולה ולפחות 4 גיגה זכרון (כרטיס מסך לא משנה לי )

גודל מסך אני לא מבין בזה כל כך...

אם יש צורך אני יכול להוסיף עוד כסף אין בעיה

פורסם

כונן אופטי זה כונן דיסקים כלשהו (DVD בדר"כ). חלק גדול ממחשבי ה-12.1" לא כוללים אותו.

קילו זה מאד מאד קל, גם בשביל מחשבים קטנים. מחשבים ששוקלים קילו זה בעיקר כמה נטבוקים

אם מה שאתה מחפש זה את האיזון הכי מוצלח בין משקל נמוך לביצועים ברמה גבוהה וללא פשרה על חיי הסוללה אז תסתכל על ה-Lenovo X200 ב-12.1". זה מחשב עם חיי סוללה מעולים, מעבד מסדרה סטנדרטית (בניגוד לחלק נכבד מהמחשבים הללו שמכילים מעבדים חלשים יותר) ואיכות בניה גבוהה. אין לו כונן אופטי ואין לו Touchpad (יש Trackpoint).

אם אתה כן מגלה שאתה בכל זאת צריך כונן דיסקים אז תסתכל על ה-HP 2530p עם מעבדי LV. הביצועים יהיו פחות מאלו של ה-X200 אבל לשימושים משרדיים סטנדרטיים יספיקו בהחלט, חיי הסוללה יהיו טובים מאד ויש כונן דיסקים ו-Touchpad (וגם Trackpoint).

שני המחשבים הללו שוקלים בסביבות ה-1.5 ק"ג עם סוללת 6 תאים (פחות עם הסוללה הסטנדרטית של 4 תאים) ואינם מחשבי ה-12.1" הקלים ביותר בשוק אבל הם משלבים ביצועים טובים יחסית עם חיי סוללה טובים ואיכות טובה לכדי איזון מוצלח. אופציה אחרת עם מעבד LV (בדומה ל-2530P) היא ה-X200s של לנובו שנותן משקל קצת יותר נמוך וכמה אופציות קונפיגורציה שונות על חשבון הביצועים.

אם מה שאתה רוצה להתמקד בו זה משקל הכי הכי נמוך שניתן להשיג מבלי לרדת לנטבוקים אז זה יבוא על חשבון הביצועים. תסתכל על אופציות כמו ה-Toshiba R600 הקליל ביותר ששוקל רק בסביבות ה-1 ק"ג כולל כונן אופטי מובנה וסוללת 6 תאים. המעבד שלו הוא מעבד ULV והאיכות לדעתי אינה ברמה של מחשבים אחרים בטווח המחיר הזה. או על ה-Dell E4200 ששוקל כ-1.2 ק"ג ללא כונן אופטי. גם לו יש מעבד ULV והוא מאד יקר (אם כי במסגרת התקציב) אבל המחיר כולל SSD.

ה-Sony TZ ב-11.1" שוקל גם הוא משהו בסביבות ה-1.2 ק"ג אבל לדעתי פחות מומלץ מה-Dell E4200 ממספר סיבות. יתרון אחד למי שצריך זה כונן אופטי מובנה בחבילה מאד קטנה, המעבד הוא ULV.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה נראה לי אני אלך על ה x200 הוא נראה קל וחזק

תגיד אתה יודע אולי אם אני אוכל לקנות אותו עם 4 גיגה זכרון? כי בכל מקום יש אותו עם 2 גייגה

תודה רבה!

פורסם

אתה יכול להוסיף כמה זכרון שאתה רוצה לאחר הקניה (עד מגבלות הצ'יפסט כמובן).

פורסם
  • מחבר

אהה זה כמו מחשב רגיל? אפשר להוסיף סלוטים של זכרון על הלוח אם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים