עבור לתוכן

אהלן, מחפש המלצה למעבד, לוח וזיכרון למחשב הישן בו נשרף הלוח. (עד 1.8K)

Featured Replies

פורסם

שלום, הלוח במחשב הקיים שלי כנראה הלך (מפרט מלא בצד).

אני מחפש המלצות מה לקנות, התקציב הוא פחות או יותר 1600 ש"ח.

בדקתי אפשרות של:

Q6600 + EP43 DS3L + ADATA 4GB

וזה יוצא 1800, זה עדיין אפשרי

השאלה שלי אם יש רכיבים עדיפים על 3 אלה, והאם יהיה עדיף את ה- E8400 הכפול מאשר ה Q6600 (המחשב הוא לכל עבודה כולל הפעלה של משחקים כבדים)

תודה.

פורסם

מה השימושים העיקריים במערכת?

אם יש תוכנות שתומכות ב-4 ליבות אז כדאי להשקיע את ההבדל הקטן ב-Q8200/Q6600. אין הבדל משמעותי בניהם, יש נטייה לכאן ולכאן לפי המבחן המסוים. למשל בתוכנה After Effects CS3 יש יתרון לא קטן ל-Q8200, אז אם יש שימוש אינטנסיבי בתוכנות מסוימות שתומכות ב-4 ליבות אז כדאי שתציין.

אם בעיקר משחקים והשימושים האחרים הם מינוריים אז עדיף לחסוך 100 שקלים ולקנות E8400.

נ.ב. לא הבנתי איך הגעת לסכום הזה. Q6600 עולה כ-950 שקלים, נניח בחנות קצת יקרה ובגרסא עם קירור 1000 שקלים. איך הלוח והזיכרון עולים 800 שקלים? בחנויות מסוימות הלוח הזה נמכר ב-460 שקלים וניתן למצוא זיכרון 4GB פשוט ב-250 שקלים. אני מציע שתמצא חנות טובה שמוכרת את השלושה במחיר יותר אטרקטיבי.

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא לעבודה כללית, אינטרנט וכו' ומשחקים חדשים.

בעיקרון אין שימוש כבד בתוכנות שמנצלות 4 ליבות, מדי פעם CUBSAE אבל לא משמעותי באמת.

נוגע למחיר זה המחיר ב IQPC

פורסם

באיזה רזולוציה אתה משחק?

אתה יודע לעשות OC?

באופ כללי לא הכרטיס המסך יהיה צוואר בקבוק רציני

פורסם
  • מחבר

יהיה OC בעתיד

במשחקים אני משתדל לשחק על 1680X1050 תלוי אם המשחק סוחב בצורה נורמאלית אם לא, מוריד ל 1440X900 וכו' (מסך 22")

ולא הגזמת קצת בקשר לצוואר בקבוק? ה X1800XT לא עד כדי כך חלש, צוואר בקבוק רציני מאוד? (אין לי אפשרות להוסיף כסף לכרטיס מסך).

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל עוד המלצות, יש שילוש אחר מועדף? צוואר בקבוק באמת יהיה?

ד"א במקרה והלך הלוח - והוא די ישן כמו שאתם רואים 939, אחריות עדיין קיימת, מה אני עושה? אם הלוח לא ניתן לתיקון אי אפשר להחליף אותו כי אני מאמין שלא מייצרים את הלוחות האלה כבר, נכון?

פורסם
  • מחבר

נשמע טוב,

עד כמה חזק יותר ה- 9400 מה- 6600 ? אחוז ביצועים במשחקים אחד לעומת השני גבוהה?

מה לגבי OC ? אני יודע שה- 6600 OCER מעולה, מה עם השני?

בסופו של דבר, שווה את ההשקעה של ה 200 ש"ח ביניהם?

והלוח - איך הוא בהשוואה ל EP43DS3L של ג'יגה בייט? יהיה אפשר להסתדר איתו באוברקלוק?

תודה!

פורסם

מבחינת הביצועים ה - Q9400 חזק יותר אבל לא ביותר מדי בסה"כ.

הוא טוב ל - OC ומתחמם פחות מה - Q6600 (וגם צורך פחות חשמל משמעותית ב - OC), לדעתי בהחלט משתלם יותר מה - Q6600.

לגבי הלוח, אני מניח שהוא ברמה של ה - GB.

http://www.tomshardware.com/reviews/intel-p45-core,2110-21.html

פורסם
  • מחבר

האם שילוש של המעבד הזה והזיכרונות עם לוח GB יהיה טוב יותר?

ולגבי הזיכרונות - כל זיכרון פשוט של 800 יספיק?

מבחינת OC, אני יכול להגיע יותר רחוק עם ה- 9400 מאשר ה- 6600 (כשהלוח והזיכרונות ב-2 המקרים הם אותו הדבר).

פורסם

לא נראה לי.

תלוי לאיפה אתה רוצה להגיע ב - OC.

סביר להניח שכן.

פורסם
  • מחבר

יש עדיפות לזיכרונות מסויימים חוץ מהסאמסונג? יש כ"כ הרבה 4GB בטווח מחירים של 300 ש"ח שהתבלבלתי כבר.

תודה

פורסם

אם אתה לא צריך FSB שגבוה מ-400/420Mhz בשביל אוברקלוק למעבד, כל זיכרון יעשה ולכן עדיף לקחת את הזול ביותר - כ-250 שקלים.

פורסם

אפילו 220 ש"ח במקרה של הסמסונג הנ"ל.

במחיר כזה אפשר לשקול אפילו 8GB.

פורסם
  • מחבר

בעבודה יום יומית של אינטרנט וכו' אני מאמין ש-4GB יהיה מעל ומעבר, אבל יש צורך/שימוש בכמות כזו של זיכרון במשחקים ?

תודה שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים