עבור לתוכן

המלצה על תוכנת צריבה "שפויה" - לא בלאוטוור כמו נירו

Featured Replies

פורסם

אני רוצה תוכנת צריבה פשוט, אבל אמינה ושמאפשרת לבדוק שגיאות אחרי הצריבה, כמו הנירו הבסיסית מלפני כמה שנים.

אני רק רוצה ממשק שאני יכול לבחור איזה פורמט דיסק אני רוצה, ואז לצרוב - אני לא צריך את כל מה שמגיע עם נירו ותופס ג'יגה וחצי ומתקין כל מיני תוכנות שבודקות לי את הקבצים ברקע ומנסות לצלצל הביתה.

פורסם

InfraRecorder!!!!

לא שום דבר אחר!!!

פורסם

burrrn גם מצויינת.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות, הINFRARECORDER נראית קצת מוזרה - אני חשבתי להשתמש בה, ועכשיו אחרי הפירמוט אני לא רוצה להתקין NERO.

הבוקר ניסיתי לצרוב פעם ראשונה IMAGE של לינוקס ויצא לי קווסטר, חשבתי שזה התוכנה אבל במחשבה שניה יש פשוט בעיה בעותק של אובונטו 8.04LTS שיושבת על השרת של הISOC היא משום מה קטנה בכמה מגה בייטם מהאחרות ולא עוברת בדיקת MD5.

נ.ב.

שמח לשמוע שיש עוד אנשים שלא מרוצים מהמצב הקיים.

פורסם

יש את הנירו 6 ,ישנה וטובה.

וגם האשמפו לא רעה בכלל.

פורסם

הועבר לפורום תוכנה

פורסם

BurnAware Free ממש חביבה, קלילה ופשוטה. הדבר היחיד שחסר בגרסא החינמית זו אפשרות לעשות העתקה מדיסק לדיסק ככה שאם זה חשוב לך אולי זה בעייתי. מעבר לזה היא ממש אחלה.

פורסם

Cyberlink Power2Go, ובכלל, כל המוצרים של CYBERLINK פשוט גאוניים.. פשוט חברה TOP NOTCH עם ליין שלא רואה אף אחד.

פורסם

לצריבת Images אני משתמש בImgBurn ולצריבה רגילה אני משתמש בCD Burner XP.

פורסם

לצריבת Images אני משתמש בImgBurn ולצריבה רגילה אני משתמש בCD Burner XP.

אפשר לצרוב IMAGES גם עם CD Burner XP, אמנם רק קבצי ISO, אבל יש שם אפשרות להמיר קבצי אימג' לISO ואז לצרוב. :)

פורסם

ובimg burn אני פשוט צורב... "מה כ'פת לי"? תוכנה קלילה וחמודה שעובדת נפלא.

אף אחד מהתוכנות לא פועלת ברקע או משהו כזה, אז זה לא קריטי שיש לי שתי תוכנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים