עבור לתוכן

שווה לשחק עם כרטיס מסך מובנה?

Featured Replies

פורסם

מאחר ובלוח אם שלי יש כרטיס מסך וכרטיס קול מובנים, הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה אי פעם שיחק עם כרטיס מסך מובנה, אפילו בתור פתרון זמני עד שהיה לו כרטיס מסך חיצוני. מאחר וכל המשחקים שלי (מהמחשב הישן) התאימו ל- FX5200 AGP ועד ששדרגתי ל- 7600GS AGP החלפתי הארד דיסקים והלוח כבר עשה את שלו, לא הספקתי אפילו לקנות משחקים ל- AGP7600GS ולכן כל המשחקים נשארו במגבלה של FX5200 AGP. הלוח שלי הוא BIOSTAR 945GC M7-TE (להזכירכם, אני משתמש במחשב של ג'ון ברייס). ראיתי שמאחר והד ארצי פושטים את הרגל, אז יש המון משחקים טובים ברבע מחיר: crysis, c&c3, nfs prostreet ועוד רבים וטובים. אני יודע שההגדרות יהיו די חלשות והרזולוציה תהיה הכי נמוכה שיש, אבל עד שאקנה מחשב חדש לפי המפרט שהרכבתי, חשבתי לנסות. מה דעתכם?

פורסם

לדעתי המשחקים האלו יוכלו ללכת ברגל על המחשב הזה,

לא חושב שגם על רזולוציה הכי נמוכה זה ממש יעבוד...במיוחד קרייסיס.

C&C יכול עוד לעבוד בערך...

מה זה בכלל מחשב של ג'ון ברייס :nixweiss:

פורסם

תוכל לנסות לשחק משחקים ישנים סגנון HALF LIFE הישן... וגם זה בקצב פריימים נמוך מידיי...

בקיצור, שום דבר נורמאלי לא יהיה שחיק... :-\

פורסם

הכרטיסים המובנים הכי חזקים של היום (אם אני לא טועה, ה3200HD של ATI בלוחות AMD 780), למרות שהם מספקים פתרון נאות לסרטים ויישומים גרפיים בסיסיים - אינם יכולים להתחרות אפילו בכרטיס הלא מובנה הכי פשוט שיש. CRYSIS למשל מגמגם גם עם כרטיסי מסך בינוניים שעולים לבדם כ500 שקל. גם אם משחקים אחרים דורשים פחות, ה"פחות" הזה עדיין יהיה מעבר למה שרוב הכרטיסים המובנים יכולים לספק - וזה עוד לפני שנזכרים בכך שמדובר בכרטיס מובנה ישן למדי וחלש גם במונחים של מובנים.

יש לי מחשב נייד עם 7300GO, כרטיס בסיסי ביותר. המקסימום שאפשר להריץ איתו זה את WOW או COMPANY OF HEROES בהגדרות מינימום, ועדיין מדובר בכרטיס חזק יותר משמעותית מהכרטיס המובנה בלוח שלך.

עם זאת, נראה לי שLANZAR מגזים טיפה. אם ב"HALF LIFE הישן" הוא התכוון למשחק הראשון בסדרה, הרי שהוא עבד מצויין גם על RIVA TNT2 עם 32 מ"ב זכרון.

דבר אחד אחרון: למה אתה שואל על כרטיסים מובנים אם כבר יש לך 7600GS? גם זה כרטיס חלש למדי, אבל אין מה להשוות אותו לכרטיס מובנה...

ודבר באמת אחרון: מה זה מחשב של ג'ון ברייס לכל הרוחות?

פורסם

CRSIS דווקא רץ מושלם על (150-200 ש"ח בימינו)6800GS ב 1280*1024 עם אפילו קצת פילטרים.

אני לא יודע מה כולם כלכך מתלהבים ממנו...

פורסם

התכוונתי למנוע סורס, ( HL 2) שנחשב דיי קליל, ולא ל 1, טעות שלי שלא ציינתי את זה...

פורסם

HL2 באמת די קליל. אני לא חושב של 7600GT תהיה בעייה להריץ אותו.

כנ"ל משחקי אסטרטגיה. על CRYSIS ו FPS חדשים אין מה לדבר בכלל.

ויש לא מעט משחקים מלפני 2-3 שנים שיעבדו לא רע, כגון oblivion האדיר.

פורסם

ניסיתי להריץ משחקים על כרטיסי מסך מובנים חזקים

המשחקים בדרך כלל עובדים אבל זה מתאים רק למשחקים עם תנועה מוגבלת

כלומר משחקי ספורט ואקשן זזים רע ומשחקי אסטרטגיה נסבלים בקושי.

פורסם

הכרטיסים המובנים הכי חזקים של היום (אם אני לא טועה, ה3200HD של ATI בלוחות AMD 780)

האמת שהכרטיס המובנה הכי חזק היום הוא בצ'יפסט החדש של AMD, בלוח של BIOSTAR לדוגמא (שיש לי אותו :jump::)

Biostar TA790GX

כרטיס מסך: HD3300 עם אפשרות לHYBRID CROSSFIRE.

פורסם

וגם הוא חלש יותר מה- 3450 שהוא הכרטיס הכי זול מהסדרה הקודמת של ATI.

בקיצור כרטיסים מובנים - לא למשחקים.

פורסם

בואו נגיע פה לעיקר העניין

drorhazan, אתה אומר שאתה רוצה לקנות משחקים בשביל לשחק אותם בינתיים עד שיהיה לך מחשב טוב.

לצערי המחשב שיש לך עכשיו אפילו לא מספק את דרישות המינימום שלהם.

קח את הזמן, קנה לך מחשב חדש ורציני כמו שצריך ורק אז תראה באיזה משחקים אתה מעוניין ורוצה לשחק.

אם כבר עכשיו משהו מדליק אותך ואתה רוצה לקנות בזול, תפדל. אבל זכור שאתה צריך מחשב שיענה על דרישות המשחקים, מה גם זאת חווית המשחק שלך ואתה לא רוצה שהיא תהיה עלובה.

פורסם

HL2 באמת די קליל. אני לא חושב של 7600GT תהיה בעייה להריץ אותו.

בוודאות לא תהיה בעיה. הוא עבד אצלי מצויין על הגדרות גבוהות עם 6600GT, ואפילו עם פילטרים (אמנם על מסך 17").

פורסם

CRSIS דווקא רץ מושלם על (150-200 ש"ח בימינו)6800GS ב 1280*1024 עם אפילו קצת פילטרים.

אני לא יודע מה כולם כלכך מתלהבים ממנו...

:screwy:

כנראה אכלת מרק שטויות היום..

בכל מרקה HL2 גם מצויין גם על כרטיסים חלשים מ 6600

בכל מקרה לפותח התראד, דרור, אין הרבה מה לעשות עם כרטיס OB.

פורסם
  • מחבר

את ה- 7600GS אני לא יכול לשים בלוח אם במחשב של ג'ון ברייס כי יש עליו חריץ PCIE ולא AGP.

את המפרט של המחשב שיש לי כרגע (שזה המחשב של ג'ון ברייס) אפשר לראות בפרופיל שלי. לי אמרו שלא כדאי לשדרג את המעבד ושכבר כדאי לרכוש מחשב חדש, אז הרכבתי לי קונפיגורציה עם asus p6t deluxe ו- core i7 920 2.66GHz, 2GB DDR3, וכרטיס מסך מסדרת GTX למיניהם. כמובן שהייתי מעדיף לעבוד במשהו שקשור בחומרה (אני טכנאי מחשבים עם הסמכה מג'ון ברייס) על מנת לרכוש חומרה בהנחה.

פורסם

4 פעמים ג'ון ברייס בהודעה אחת מה קרה לך ? חחחח :lol:

בכל מקרה פשוט תתן את המפרט שלך מלכתחילה במקום לרשום כל פעם "ג'ון ברייס ג'ון ברייס"..(אוניברסיטה כלשהי??)

ככה לא תצטרך לרשום יותר מדי.

בכל מקרה אם אתה לא יכול לשים את הכרטיס מסך שלך, אז עזוב את זה ותשרוד בלי משחקים אין מה לעשות..או שסוליטייר זה הפתרון בשבילך.

שרדתי בלי מחשב שנה עד שהיה לי כסף! מה לעשות...

אגב במחשב שהרכבת תעלה ל 4 GB כי זה לא יספיק לך..אם אתה מתכוון לשחק משחקים כבדים (GTX אומר שכן)

אבל זה כבר לתראד במפרטי מחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים