פורסם 2009 במרץ 116 שנים טוב, אז "עופרת יצוקה" עבר- ולאור ההצלחה המזהירה שלו, אני חושב שאפשר להתחיל לחפש שמות למבצע הבא (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3678865,00.html) אני מציע "רעשן" אם המבצע יהייה לפני שיהיו הרוגים, או "עגל זהב" אם יחליטו להמתין עד שאחד ה"צינורות המעופפים" יפגע ב"מטרה איכותית"....
פורסם 2009 במרץ 116 שנים אני לא חושב שמבצעים של עזה שבהם חיילינו מקפחים את חייהם הם איזה שהוא סוג של בידור.לת'ראד הזה יש טעם רע.
פורסם 2009 במרץ 116 שנים מחבר אני לא חושב שמבצעים של עזה שבהם חיילינו מקפחים את חייהם הם איזה שהוא סוג של בידור.לת'ראד הזה יש טעם רע.ניסית ללקק את המסך? ???אתה בד"כ טועם ת'ראדים?יש איזה ת'ראד שאתה ממליץ עליו?שמע, אני לא מתכוון לפגוע בכבודם של החיילים. הם לא קשורים לפה בכלל. אני מנסה למחות נגד מדיניות כושלת של הממשלה (היוצאת בעיקר), שהיא האשמה בביזבוז חיי חיילים במבצע "עופרת יצוקה" (כפי שהכתבה שהבאתי מדגימה- המבצע כאילו לא היה), וככול הנראה היא גם אחראית על צורך במבצע נוסף, שגם בו חיילים יאלצו לקפח את חייהם.אני בעד "קוסאמאמק".נחמד, אבל זה מייצג את כל החגים- אני מניח שירצו לתת שם יחודי לחג שבו המבצע יתחיל...
פורסם 2009 במרץ 116 שנים פורים - משלוח מנות / אוזני המןפסח - מצה ומרור / שפוך חמתךלג בעומר - מבצע בר כוכבאשבועות - ליל שימורים / הבאת ביכורים מסתבר שכבר עשו
פורסם 2009 במרץ 116 שנים שאם לכל מבצע היו קוראים "מלחמת עזה", אז עופרת יצוקה זה משהו כמו "מלחמת עזה 8" כבר.לגבי שמות...."משלוח מנות" זה חזק ביותר, לגבי פסח- "יד חזקה וזרוע נטויה"/"סדר פסח" ;D, לגבי ל"ג בעומר...."מבצע קרטושקעס".תכף אני אחשוב על כמה דברים שלא קשורים לחגים.
פורסם 2009 במרץ 116 שנים שמות אפשריים למבצע הבא בעזה:1. כוח הכשלון2. סערת רגשות3. התקווה האסורה4. שלג צהוב5. שמונת הגמדים6. הזיה נמשכת7. חשש מתדפק8. לבד במקלט9. שירות דוב10.הצדעה עקומה
פורסם 2009 במרץ 116 שנים לי יש שם אפקטיבי, "שתי סוללות MLRS יורות יומיים".חבל רק שיכוונו אותן לשטחים ריקים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.