עבור לתוכן

בעיות ברשת בזמן שהאימיול פועל@2.5MB

Featured Replies

פורסם

אוקיי יש לי מהירות 2.5MB

וכשפועל לי האימיול, האינטרנט לא זז.. בכלל, אפילו לא במהירות 750KB אני חושב..

במה זה קשור? איך אני פותר את זה?

הנתב זה ROTAL

ועוד דבר.. פתחתי פורטים אפילו עם בזק על הקו וזה עדיין רושם לי באימיול שגיאה בפורטים או עבר זמן ניסיון התחברות וכל השגיאות של הLOWID, אבל כשזה מתחבר לאיזשהו שרת זה HIGH ID בכל זאת..

פורסם

הבעיה נובעת מכך שה-EMULE פותח מאות חיבורים (CONNECTIONS) שחונקים את הראוטר שלך. כנס לתפריטי ה-EMULE ותוריד את מספר ה-CONNECTIONS ל-50.

פורסם

יש תוכנה בשם NETLIMITER שקובעת את רוחב הפס שלך לכל מיני תוכנות.

כשאתה גולש, פשוט מצמצמים את רוחב הפס שהולך לאימיול ואז אפשר לגלוש, כשאתה הולך לישון, תפתח בחזרה את כל רוחב הפס לאימיול

זהו, קל ופשוט

פורסם

לא צריך כאן NETLIMITER , זה רק מסבך את המצב.

דבר ראשון צריך להגביל את ה UPLOAD של אימיול כל שישאר לך מספיק רוחב פס ב UPLOAD לשימושים במקביל.

על מנת להבין אם זאת הבעיה תגביל לשם בדיקה ל 5KPS , האם אתה מרגיש בשינוי משמעותי ?

(אימיול נותנת הורדה מלאה כאשר UPLOAD על 10KBS לכן ב 5KBS התוכנה תגביל לך את הDOWNLOAD)

מספר חיבורים פתןחים בו זמנית זו בעיה נוספת.

אם הסעיף הקודם לא פתר משמעותית את הבעיה , נסה לשתף כמה שפחות ולהוריד כמה שפחות בו זמנית.

זה בנוסף להגבלת קצב פתיחת החיבורים בו זמנית שזה בר השפעה רק בדקות הראשונות של הוספת קובץ להורדה עד שהתוכנה יוצרת קשר עם כל המקורות ונכנסת ל QUOE .

לשם ניסוי (אחרי שכבר הגבלת את הUPLOAD ) תוריד קובץ אחד בלבד ואל תשתף כלום , האם זה פותר את הבעיה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים