עבור לתוכן

המלצה לתוכנת וירטואליזציה פרט ל Virtual PC

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש תוכנה לשימוש ביתי כבד של וירטואליזציה למטרת לימודים,

העיניין שאני לא מתקין Virtual PC כי הוא מתקין Service שרץ תמיד במערכת ההפעלה ואם סוגרים אותו אין יציאה החוצה לאינטרנט.

אז זה, אני מחפש בקיצור תוכנה קלילה שאין לה Services רצים ברקע רק שמפעילים אותה. וכמובן שיהיה לה תאימות ל Server 2003 / 2008 וגם Win7 (לא קריטי) אני יודע שיש את ה Virtual Box אבל אני הרבה זמן לא התקנתי.

יש למשהו המלצה ?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה, אין לה תמיכה של 64BIT, באסה.

יש לך מושג עם היא מתקינה איזה service שרץ ברקע ודרכו עוברת כל התקשורת של המחשב המארח?

הקמת Domain איתה 3-4 שרתים ועוד קליינט XP אחד ?

פורסם

מי אמר שאין תמיכה ב64 ביט?

אני לא חושב שאיזהו service גרם לבעיה רק כי הוא service.

לא יצא לי לבדוק אותה בהגדרת domain אבל אני מאמין שהיא מסתדרת עם זה יפה מאוד כבר היום.

פורסם
  • מחבר

היא לא תומכת MacOSX רק בטא,

אני חושב שאני אנסה כבר להתקין את ה VMware Workstation היא גם תוכת בהתקנה של MacOSX .

יש לך מושג אם זה נכון ?

פורסם

ה VMWARE מריץ יותר דברים ברקע מ VPC. תומכת זה הגדרה נחמדה, בעיקר אם אתה מוצא את הגירסא שבדיוק תעבוד לך איתה.

פורסם

תומכת ב MAC OSX :)

לפי דעתי התוכנה הכי מומלצת לVR זה VMWARE היא לא הכי קלה אבל מעולה .

פורסם
  • מחבר

לא איכפת לי שהיא עובדת שהיא תהיה כבדה, אבל ההיא כבויה, אני לא רוצה ששום תהליך ירוץ ברקע

פורסם

יפה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

תשובה טובה :yelclap:

זה אומר בתאכלס שהתהליכים שלה רצים ברקע? האם ניתן לבטל אותם ולא תיהיה בעיה ל host?

פורסם

השאלה היא למה התהליכים האלו יהוו בשבילך בעייה בכלל?

פורסם
  • מחבר

ב Virtual PC יש תהליך , אני לא ממש זוכר את השם שלו, שבעת ההתקנה, בגלל שהוא יוצר התקן רשת מדומה נוצר גם תהליך שרץ, והכל התקשורת עוברת דרכו ברגע שאתה מתקין את זה.

אחרי שהסרתי את ה VPC הוא תהליך המשיך לרוץ ודפק לי את האינטרנט, אז לא בא לי על זה ..

בגלל זה חשוב לי לדעת אם יש תלות מסויימת למערכת הפעלה בתהליכים של האפליקצה לאחר ההתקנה

פורסם

מכיוון שעוד לא המציאו דרך אחרת, אז כל תוכנת אמולציה לחלונות שמשתמשת מתקינה או FILTER DRIVER לכרטיס הרשת, או כרטיס רשת נוסף ועושה BRIDGE ביניהם בשביל לספק גישה מה GUEST PC לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל ב Virtual Box לא נתקלתי בזה שיש תהליך שרץ קבוע, אלא רק מתי שמריצים את האפליקציה, אבל אני לא יודע האם ל Virtual Box יש יכולת להריץ Mac OS וליצור רשת בין מכונות לשם הקמת Domain

פורסם

אז זה, אני מחפש בקיצור תוכנה קלילה שאין לה Services רצים ברקע רק שמפעילים אותה. וכמובן שיהיה לה תאימות ל Server 2003 / 2008...

יש למשהו המלצה ?

אם אתה משתמש ב Server 2008 אתה אמור לדעת על Hyper-V , אם לא, אז WS לא בשבילך.

ואין יותר טוב מ VMware.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים