עבור לתוכן

מגבר וינטאג' LUXMAN L-30

Featured Replies

פורסם

שווה משהו ?

גם מבחינה כספית וגם מבחינה שימושית ..

זה המגבר :

http://fr.audiofanzine.com/img/produits/normal/5/4/54380.jpg

יש לי איתו זוג רמקולים KEF 104ab

כאלה רק צבע טיפה שונה:

http://www.hifiengine.com/files/images/KEF%20104AB.JPG

הבנתי שהמגבר היה נימכר ב1978 ..

אפשרי לקחת את הוופרים מהרמקולים ולהכניס לקופסא קצת יותר אסטתית ?

משהו בסיגנון של סאבוופר של אוטו .. או להפוך אותם לרמקולים מדפיים ולהכניס ביפנים ספוגים אקוסטיים

מה אתם אומרים ?

פורסם

אני לא יודע אם המגבר והרמקולים הללו טוב חוץ מהשם KEF שזה טוב.

בנוגע למוד/ שינוי כל שהוא ברמקול זה אפשרי אבל בשום, אבל בשום מצב אל תהרוס את התיבה הקיימת אלא אם היא הרוסה ותתקע את הרמקול בתיבה אחרת(אלא אם יש לך יעד במטרה הזו שאתה מנסה להשיג). בנוגע לפנים התיבה, אתה תמיד יכול לבדוק מה מצב הצמר סלעים שיש בפנים ואם אתה רואה שהוא בלוי ואתה רוצה לטפל ברמקול במקרה ואתה לא אוהב כל כך את הסאונד או משהו דומה אז תפתח ת'רמקול ובזהירות תוריד את הצמר סלעים ותחליף בחדש, תזהר מאוד כי צמר סלעים זה חומר שכשהוא מזדקן הוא הופך לסוג של אבק רעיל שאם יכנס לדרכי הנשימה שלך יעשה לך רע- תשתמש במגן פה-אף כדי לא לנשום דברים רעים. חוץ מזה לא בטוח שתשיג היןם צמר סלעים כי כמו שאמרתי מקודם- ידוע כמסרטן ולא הכי בריא ולכן לא נמכר כל כך ואם תתאמץ תוכל להשיג אותו בסוף.

עוד מידע דומה לזה תוכל להשיג במודים שונים שנעשו ברשת ובמוד ישן שבזמנו ראיתי כאן שמישהו עשה לזוג רמקולים של JBL.

בהצלחה ותתחדש! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הסאונד שלהם מדהים

אבל הם ענקיים אני רוצה אותם על המדף או משהו בסיגנון .. או סתם שפשוט יהיה יותר אסטתי ..

בקשר למה שיש בפנים

פתחתי את הוופר לא מזמן והיה ריח חמוץ חזק .. כמו זיעה של רגליים או משהו בסיגנון :screwy:

הינה, כזה אני רוצה

345%3B66434%7Ffp336%3Enu%3D323:%3E97%3B%3E:93%3EWSNRCG%3D3233497754528nu0mrj

יש לך מושג כמה יעלו לי זוג כאלו ?

פורסם

אתה מחזיק בידך שתי קלאסיקות שחבל להרוס.

רמקולים נבנים ע"פ תכנון והתאמה של התיבה, הדרייברים, הקרוס ועוד - זה לא סתם לקחת ולתקוע בתיבה אחרת.

עדיף שפשוט תקנה רמקולים אחרים ותחבר למגבר הזה.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה לך!

מה לגבי מחיר ? יש לך מושג כמה הם שווים ?

פורסם

שמע, היום אין הרבה אנשים שחופצים במוצרי אודיו ויטאג' בגלל כמה סיבות שהם- חיי המוצר המבוגרים, הרבה תקלות שעשויות לקרות, גודל מאוד גדול (רמקולים) וזה בעיקר הסיבה.

בנוגע לתמחורם זה מאוד בעייתי כי סה"כ אין להם כבר מחיר ויש שתי דרכים שעולות לי בראש שעל פיהם תקבע את מחירם- תמכור אותם ביד שניה במחיר של בערך 1000 שקל. דבר שני זה שתשאל את אנטולי כמה הם שווים היום, ככה תדע בערך כמה הם שווים היום. מה שכן יהיה לך אולי טיפה בעיה למכור אותם כי אין דרישה לרמקולי ויטאג' כיום מצד אנשים פשוטי עם שלא מבינים באודיו.

תחשוב, תבדוק ובהצלחה במכירה! :xyxthumbs: (אם אתה מנסחה למכור אותם ממליץ שתשים בלוחות של HT שם אנשים אולי יהיו מעוניינים לקנות.)

פורסם

את המגבר אני לא מכיר, אבל לפחות כמה מאות שקלים בטח תוכל לקבל עליו.

הרמקולים תלוי מאוד במצב. ינוע מגרושים עד לכמה מאות טובות של שקלים ומעבר לזה.

אם הדרייברים שם במצב טוב תוכל לקבל עליהם הרבה כסף. תבדוק באיביי בכמה נמכרים הוופר האוואלים של הקונצ'רטו (נראה ששלך זהים להם).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על ההתיחסות.

דבר שני, קצת התקפתה אותי במושגים ..

אם תוכל לעדכן אותי קצת בפרושים של המושגים, אשמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים