פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים לאחר שהעכבר הנוכחי שלי מראה סימני התפגרות לאחר יותר מדי נפילות (עכבר ישן של A4Tech) אני מחפש עכבר דומה.מיכוון שהשימוש בעכבר הוא בעיקר לעבודה שוטפת, אין לי דרישות של דיוק גבוה וכו' במו לעכברי משחקים. מה שאני צריך הוא:קריטי מבחינתי:1. עכבר עם לפחות 2 כפתורים נוספים (חוץ מה 4 כפתורים+גלגלת הסטנדרטים) הניתנים לתיכנות. כרגע, בעכבר הישן של A4Tech ישנם שני כפתורים ליד הגלגלת אשר ניתן לתכנת אותם בעזרת התוכנה המצורפת לעכבר.2. גדול יחסית, כף היד שלי גדולה למדי.רצוי:3. אורך חיים מכובד, עכבר קשוח שישרוד לי מספר שנים4. רצויה יכולת לעבוד על משטח בד (המיטה שלי במקרה זה...)5. אלחוטי או חוטי. לא משנה ליבנוסף, אשמח לקבל המלצה לחנות בה אוכל לנסות את העכבר לפני קנייתו מיכוון שבכל המקומות בהם חיפשתי לא היה ניתן להוציא את העכבר מהאריזה.
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים פשוט קח את מה שהכי נוח לך שעונה על הדרישות שלך.יש לי את ה MX518, מעולה לפי דעתי.הוא גדול (יש לי יד גדולה והוא העכבר הכי נוח שיצא לי להחזיק),ארגונומי, יושב על היד כמו כפפה.יש לו 3 כפתורים ליד הגלגלת הניתנים לתכנות (כעיקרון זה + ו - לשינוי מהירות הסמן, ועוד כפתור שמשמש להחלפה בין החלונות), ועוד 2 ליד האגודל (ברירת מחדל - Forward/Backward)בקשר לאורך חיים, הוא נראה כמו אחד שיחזיק הרבה זמן.בנוסף לזה יש לו עד 1800DPI (רגישות הסמן), והוא נחשב לאחד מהעכברים הכי טובים שיש היום.ביחס למחיר הוא מאוד משתלם לפי דעתי - אם אני זוכר נכון כ- 170 שקל. (אני את שלי קניתי ב 150 לפני חצי שנה, המחירים עלו)אם בא לך אלחוטי - לך על ה MX1000. מאוד נוח ומזכיר מאוד את ה MX518.
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים MX1100, גם יותר נוח מכל עכבר שניסיתי עד היום וגם עם כמות כפתורים ניתנים לתכנות מכובדת למדי
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים מחבר קודם כל, תודה רבה.לפי מה שאני רואה (בתמונות מהאתרים) ה MX518 משתמש בשני כפתורים הניתנים לתיכנות (לפני ואחרי הגלגלת). האם אני צודק? האם נוח להשתמש בכפתורים אלה בעבודה שוטפת?דרך אגב, היכן כפתורים אלה ב MX1100 ו ב MX REV? האם ניתן להזיז את הגלגלת ב MX REV ימינה ושמאלה?כרגע ה MX1100 נראה לי המתאים ביותר לפי התמונות, האם יש מקום בו אוכל לנסות אותו?
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים יש לי MX518 ולטעמי הוא מאוד לא נוח לבעלי ידיים גדולות - הכפתורים הנוספים כמעט לא נגישים ולא ניתן להניח את היד עליו בצורה נוחה אלא קצת "באוויר".ה-MX1000 שלי לעומת זאת מעולה, בגודל הנכון ובעל אינסוף יכולות קינפוג.
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים הכל עניין של טעם אישי.לי הוא מאוד נוח - ולאחד אחר הוא לא.מסקנה - אל תקח עכבר לפני שתנסה אותו קודם.
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים בMX1100 יש לך חוץ מה2 כפתורים הרגילים את הכפתור אמצע של הגלגלת, גלילה צדדית של הגלגלת (גם ניתן לתכנות), 2 כפתורי DPI שגם ניתנים לתכנות (ותכלס עדיף לתכנת אותם למשו אחר כי הם לא שיא השימושיים), כפתור קדימה וכפתור אחורה, ועוד כפתור נסתר שהוא בעצם כל החלק שהאגודל נחה עליוהייתי ממליץ עליו יותר מהרבולושן, ניסיתי את הרבולושן אצל חבר והוא היה נוח אבל לא כמו ה1100..מה שגם בMX1100 יש לך מתחת לגלגלת של העכבר את הכפתור שמחליף את המצב של הגלגלת מהייפר-סקרול לגלילה רגילה, וברבולושן אם אנלא טועה הכפתור הזה נמצא בעצם בגלגלת עצמה ככה שזה מבטל לך את המקש האמצעי (לדעתי משו דיי קריטי)
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר טוב, הזמנתי את הMX1100 400 ש"ח... אקבל בסוף השבוע ואבדוק.תודה רבה בכל אופן.
פורסם 2009 במרץ 816 שנים מחבר היום רק קיבלתי אותו. הוא נורא מעייף לי את היד משום מה, אבל אני אחכה יום יומים לראות אם זו בעייה של הסתגלות.--משהו מאוד מפריע בעכבר זה הוא שתנועות קטנות לצדדים לא מזיזות את הקרוסר, מישהו יודע כיצד לפתור את זה?זה משגע אותי שאני לא יכול להתמקד בלי לבזבז שנייה על הצבת העכבר במקום המדויק!
פורסם 2009 במרץ 916 שנים נסה להגביר את הDPI למקסימום ולהוריד את הסנסיטיביטי אם זה יהיה לך מהיר מדיבשלי אין את הבעיה הזאת (1600 DPI, ברגישות הוא על קו שלישי משמאל, בלי acceleration, דרך הsetpoint של לוג'יטק)
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים מחבר נסה להגביר את הDPI למקסימום ולהוריד את הסנסיטיביטי אם זה יהיה לך מהיר מדיבשלי אין את הבעיה הזאת (1600 DPI, ברגישות הוא על קו שלישי משמאל, בלי acceleration, דרך הsetpoint של לוג'יטק)ניסיתי, לא עוזר...בנוסף, שני דברים מטרידים. -קורה לי לפעמים שהעבר נתקע לכמה שניות ולא מגיב לכלום, בעיית חומרה או תוכנה? -העכבר משקשק קצת כשאני מנענע אותו כאילו משהו לא מחוזק בתוכו, בדקתי וזה לא מבית הסוללות. האם זה נורמלי לעכבר זה?
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים אולי נפלת על אחד פגוםאצלי לא היה ניתוק אחד גם שהסטיק שלו היה מחובר מאחורי המחשבניסיתי עכשיו לנענע את העכבר (למה עשית את זה אגב?) והתקתוק היחיד שהיה זה בגלל שהגלגלת זזה מצד לצד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.