עבור לתוכן

בעיה| ב outlook

Featured Replies

פורסם

עשיתי סינכרון בין האיימיל שלי ב gmail לתוכנה outlook אני מצליח לקבל הודעות אבל לא מצליח לשלוח....

פורסם

שינית בהגדרות חשבון מתקדמות באוטלוק שיהיה כמו בתמונה ?

ותוודה שהכתובת שרת דואר יוצא ,מוגדרת ככה : smtp.gmail.com

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

:bash:

תודה אחי תגיד עכשיו איך אני עושה שכשאני נכנס ל outlook זה יבקש סיסמא ולא ישר הכנס?

עכשיו כל ההודעות הנכנסות עברו גם ל outlook אבל היוצאות לא איך מעבירים אותם?

יש לי חשבון של gmail בתוך ה outlook איך אני מוסיף גם את של נענע?

פורסם

תודה אחי תגיד עכשיו איך אני עושה שכשאני נכנס ל outlook זה יבקש סיסמא ולא ישר הכנס?

מה כאילו סיסמא שלא יפתח את האוטלוק בכלל ..או סיסמא שלא יקבל/ישלח מיילים חדשים ?

עכשיו כל ההודעות הנכנסות עברו גם ל outlook אבל היוצאות לא איך מעבירים אותם?

אתה מתכוון ליוצאות הישנות שלך מהGMAIL בממשק WEB ?.. כי יש דרך לשמור על סינכרון בין החשבון באוטלוק-לחשבון WEB...וזה ע''י הגדרת החשבון כ IMAP ולא כ POP3 ...אבל זה עושה את כל השימוש באוטלוק לאיטי בצורה דרסטית.

לגבי שימוש בPOP3 כמו שבטח הגדרת..והעברה של היוצאות הישנות מהWEB...אין לי מושג...אני משער שזה לא צריך להיות מסובך יותר מדי ולבטח יש להם בעזרה בGMAIL..תשובה לזה.

ההגדרות לאוטלוק של נענע..

הם

שרת דואר נכנס : in.nana.co.il

שרת דואר יוצא : out.nana.co.il

פורסם
  • מחבר

אחי אני רוצה שיהיה צריך סיסמא להכנס לאוטלוק בכלל!

פורסם

אין דבר כזה סיסמא כללית לאוטלוק (בשביל זה יש יוזרים בWINDOWS)

אתה יכול לשים סיסמא על הPST...ואז ברגע שתפתח את האוטלוק הוא ידרוש סיסמא...ואם היא לא מוזנת ..זה סוגר את האוטלוק..בהנחה שאין לך יותר מPST אחד.

אבל אם יש יותר מPST אחד..אז הוא לא מציג פשוט את הנתונים מהPST ששמת עליו סיסמא...

כדי לשים סיסמא על PST

אתה נגש בתפריט "קובץ" לניהול קבצי נתונים ... מסמן את הPST שלך (אם יש יותר מאחד,אם לא הוא יהיה מסומן)..ואתה עושה הגדרות

ובפנים יהיה לך שינוי סיסמא... תזין סיסמא חדשה.. ואז תסגור ותפתח מחדש את האוטלוק..ותראה שהוא דורש ממך סיסמא...

אבל אל תשכח אותה (:

ההוראות הנ''ל מתייחסות לאופיס 2007... אם יש לך 2003 או XP ...אז זה פחות או יותר אותו דבר..אז תחפש דברים דומים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים