פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים שלום לכולםעם עלית חלונות 98 מהדורה שניה מתקבלת ההודעהמבטלים אותה והמערכת עובדת בסדרמה זה ואיך מסירים את זה ?
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים זה אומר שמהו לא בסדרתבדוק בdevice manger אם יש סימן קריאה צהוב ליד אחת מההתקנים
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים זה אומר שמשהו לא בסדר תבדוק בdevice manger אם יש סימן קריאה צהוב ליד אחת מההתקנים לאאאאאאאאאאאאאאא באמת ? ואני חשבתי שה-WINDOWS שלו פשוט רוצה קפה ועוגה
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים אתה סתם מנצל מצבים כאלה כדי לצבור הודעות במהירות. אתה בטח מתכוון גם לא ללכת לישון הלילה ולהגיע כבר להודעה ה-1001. הצעתי את זה בעבר ואני מציע שוב - שמישהו מהמנהלים באתר יאפס לו את ההודעות ואז נראה כמה מוטיבציה יש לו לכתוב דברים כאלה
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים אתה פה המציף לא אני.........ואני חייב לישון......יש לי בית ספר מחר!עריכה: אני כבר הלכתי לישון................. אני אחזור מחר לאיזה רבע שעה כי יש לי המון דברים לעשות נראה לי רק ביום רביעי אני אוכל לכתוב הרבה.......... לילה טוב!
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים אתה פה המציף לא אני......... ואני חייב לישון...... יש לי בית ספר מחר! עריכה: אני כבר הלכתי לישון................. אני אחזור מחר לאיזה רבע שעה כי יש לי המון דברים לעשות נראה לי רק ביום רביעי אני אוכל לכתוב הרבה.......... לילה טוב! איזה מסכן ! לא נראה לי שרבע שעה תספיק לך להציף את הפורומים בעוד 45 הודעות כדי להגיע ל-1001 בינתיים גם לא הראת פה שום דבר מקורי. את העניין של עושקי קברים העתקת מכמה משתמשים ותיקים באתר ואת הקטע של ההצפות אתה מחקה מ-MINIMIZER
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים שלום לכולםעם עלית חלונות 98 מהדורה שניה מתקבלת ההודעהמבטלים אותה והמערכת עובדת בסדרמה זה ואיך מסירים את זה ?אולי תפסיקו לריב ותנסו לעזור לו?ובקשר לבעיה שלך....תמונה של ההודעה, או לפחות מה כתוב בה, יעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.