עבור לתוכן

רוצו ותעשו Flash לביוס שלכם

Featured Replies

פורסם

לכל בעלי הלוחות של Gigabyte המבוססים על KT266A! תעדכנו לגרסה החדשה ביותר.

לפני כחצי שעה עשיתי את זה והתוצאות פשוט מדהימות!

כל הבעיות של ה-XP נפטרו: CPU usage חזר ל-0, הרבה יותר זיכרון פנימי פנוי, וה-XP עולה יותר מהר!!!

והכי חשוב, יש שיפור משמעותי ב-MOH:AA (לפחות עם הריידיאון שלי)

פורסם

ידעתי שזה זה ;)

פורסם

מתכוון ל-F4? אני שמח לשמוע שזה עזר לך כי הולך לקנות את הלוח הזה וראיתי באחת הסקירות

עליו שעדכון לביוס החדש רק קלקל ולא הועיל. אז טוב שיש קונטרה של משתמש בשטח :-)

פורסם

יש ללוח הזה DUAL BIOS ?

(כי אם כן אז אין שום סכנה לעדכן את ה-BIOS כי מקסימום המחשב יעלה מהביוס המשני שעוד לא עבר עידכון).

פורסם

אז בואו אני אספר לכם מה שקרה לי אתמול שעשיתי עדכון לביוס ל-F4:

הורדתי בקלילות את העדכון, פתחתי לאיטי את הFLASH UTILITY שבווינדווז.

כיוונתי אותו לFLASH , סבבה, הכל רץ טוב ויפה.

כמובן שהוא מבקש RESTART..

ואז , אוי אוי אוי איזה ברוך....

מגיע עד לפסים שלפני העלאת המסך הזה של הWINDOWS XP ו-נאדה, המחשב נאלם דום.

אוקיי, אין לחץ, אני הרי יודע לפתור שטויות כאלה, עושה RESET ואז מסך של הXP בדוס שמספר לי שווינדווז לא הצליח לעלות פעם קודמת ועלי לבחור SAFE MODE\ SAFE MODE WITH COMMAND PROMPT \ שיחזור הגדרות אחרונות שעבדו.

שום דבר לא עובד! כולם נתקעים.

נכנסתי לביוס, התחלתי לשנות הגדרות, להעלות DEFAULTS, מה לא. לא עזר כלום. WINDOWS לא עולה.

בלית ברירה קפצתי לחבר לקחת דיסקט איתחול, ופשוט התקנתי את הווינדווז על הווינדווז.

ומה עשה הווינדווז החמור הזה?

עשה לי דואל בוט של ההתקנה החדשה עם הקודמת.

חשבתי שנגזר גורלי עכשיו לראות את המסך הזה לנצח עכשיו בבוט, אבל אז גיליתי שמסדרים את זה בBOOT.INI והעניין אכן סודר.

הבעיה האחרונה שהתעוררה זה שהווינדווז לא סוגר לי לבד את המחשב, ולזה גם מצאתי פתרון עכשיו תוך כדי עבודה ויתוקן שאני אחזור.

בקיצור,

אני עם עדכוני ביוס גמרתי!!!

Athlon XP 1800

GA-7vtxp

פורסם

חחחחחח.. ככה לא מעדכנים BIOS

גם את יצרנית לוח האם שלך תומכת בעידכון BIOS מתוך ה-WINDOWS, אתה עדיין צריך לאתחל, לטעון את הגדרות ברירת המחדל של ה-BIOS, לאתחל שוב, להגדיר הכל מחדש לפי המאפיינים שמתאימים לך ולמחשב שלך, לאתחל שוב ורק אז עידכנת את ה-BIOS כמו שצריך !

פורסם

חחחחחח.. ככה לא מעדכנים BIOS

גם את יצרנית לוח האם שלך תומכת בעידכון BIOS מתוך ה-WINDOWS, אתה עדיין צריך לאתחל, לטעון את הגדרות ברירת המחדל של ה-BIOS, לאתחל שוב, להגדיר הכל מחדש לפי המאפיינים שמתאימים לך ולמחשב שלך, לאתחל שוב ורק אז עידכנת את ה-BIOS כמו שצריך !

אתה מוכן בבקשה לחזור על תהליך העדכון לביוס שוב, וקצת יותר ברור?

זה באמת יכול להועיל לי אם אני אקבל שוב טרוף כזה לעשות FLASH לביוס (כי הBOOT האיטי הזה של הWINXP באמת מביא את הקריזה!)

פורסם

קראתי שוב ושוב, תגיד לי רק אם הבנתי נכון:

1) FLASH דרך הווינדווז

2) ריסטרט היישר אל הביוס

3) LOAD BIOS DEFAULTS

4) שוב ריסטרט לביוס

5) מגדיר מחדש את כל העניינים

6) שומר וריסטרט והכל בסדר?1

פורסם

LOL בן אדם...

קודם כל, אותו דבר קרה אצל חבר שלי (אותו ביוס, לוח 7VTXH).

אני זה שעדכנתי לו את הביוס אז אני גם זה שתיקן לו את זה, והתיקון לוקח בדיוק דקה אם לא פחות.

אתה נכנס לביוס, לוחץ F8 (מעלה את התוכנה של הDual Bios). אומר לו להעתיק את ביוס הגיבוי לביוס הראשי, מאתחל. וזהו.

;D

פורסם

קראתי שוב ושוב, תגיד לי רק אם הבנתי נכון:

1) FLASH דרך הווינדווז

2) ריסטרט היישר אל הביוס

3) LOAD BIOS DEFAULTS

4) שוב ריסטרט לביוס

5) מגדיר מחדש את כל העניינים

6) שומר וריסטרט והכל בסדר?1

ככה זה אמור להיות עם הסתייגות מסעיף מס' 1. אתה בטוח מאה אחוז שיש ללוח שלך תמיכה ב-FLASH ל-BIOS מתוך WINDOWS ?

פורסם

בהחלט בטוח, הצלחתי כבר בעבר לעשות FLASH מהווינדווז ל-F3, וזה דרך הUTILITY של הלוח אם שקיבלתי עם הלוח אם.

ווזה מאד מעציב לדעת שיכלתי לפתור את העניין הזה בשנייה, כמו שMINIMIZER מדווח.

דווקא עכשיו שאני חושב על זה נכנסתי שם ל-F8 והאפשרות שם של להעתיק מהגיבוי לראשי מנוסחת בצורה מבלבלת ובגלל זה כנראה שלא עשיתי אותה (משהו עם ROM?!)....

בכל מקרה, אם אנחנו כבר בעניין, נראה לכם שיהיה לי בעיה עכשיו עם ה-XP מותקן פעמיים?

בעקרון לפי המקום בכונן C , הוא רק ירד (כנראה בגלל שהוא העיף כל מיני SYSTEM RESTORES)...

הכל על פני השטח היה נראה תקין, חוץ מכמה דרייברים שהייתי צריך להתקין שוב.

פורסם

מי עושה FLASH מה-WINDOWS?!

פלאש לביוס חייבים לעשות במצב של DOS נקי עם ה-FLASH UTILITY!

(על מנת למנוע את כל הבעיות שתוארו כאן...)

פורסם

האמת שהאפשרות הזאת נקראת Flash Utility...

אגב, אין כבר שום בעיה לעדכן ביוס דרך הווינדוס, זה הולך ונעשה יותר ויותר פופולרי.

פורסם

אגב, אין כבר שום בעיה לעדכן ביוס דרך הווינדוס, זה הולך ונעשה יותר ויותר פופולרי.

נכון, אבל לאנשים שאין להם גיבוי לביוס(כמו בלוח הנ"ל), הרבה יותר כדאי לבצע FLASH מתוך DOS, מחשש לנפילה של WINDOWS(דבר נדיר לכל הדעות... ;D)

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה איתכם אבל אני עשיתי Flash לביוס דרך הדוס והכל פועל מצויין.

עדכנתי ל-F5d.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים