עבור לתוכן

בעייה עם פיירפוקס

Featured Replies

פורסם

לאחרונה התחלתי לעבוד עם פיירפוקס אבל נתקלתי שם בבעייה שלא היתה קיימת כשעבדתי עם האינטרנט אקספלורר.

הבעייה שלי היא כזו:

כאשר לוחצים על לינק מדף אינטרנט מסויים ועוברים לדף אחר - כאשר רוצים לחזור לדף הקודם יכולות להיות שני אופציות:

1) האופציה "BACK"(מעבר לדף הקודם) פעילה ואז לחיצה על אופציה זו מעבירה אותי לדף הקודם -ופה אין בעייה כי את אותה תוצאה (מעבר לדף הקודם) אני מקבל גם באינטרנט אקספלורר וגם בפיירפוקס

2)האופציה "BACK"אינה פעילה.... ובקטע הזה יש הבדל גדול בין אינרנט אקספלורר לבין פיירפוקס.

באינרנט אקספלורר לחיצה על X (סגירת הדף)מעבירה אותיי לדף הקודם כפי שאמור להיות אבל בפייר פוקס לחיצה על X לא מעבירה אותי לדף הקודם אלא סוגרת לי את שני החלונות.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אני בכלל לא בטוח שאני מבין את הבעיה

מה הכוונה "BACK לא פעיל"? הוא לא פעיל כי פתחת טאב חדש?

אם כן פשוט סגור את הטאב שפתחת וזהו.

אם הבנתי נכון אתה לוחץ על ה X לסגירת הדפדפן? למה אתה מתפלא אם כך שהדפדפן נסגר?

אם אתה יכול להקליט וידאו קצרצר של מה שאתה מתאר, שנבין יותר טוב על מה מדובר

(אתה יכול להעזר ב http://www.screentoaster.com/ בשביל להקליט ולהעלות וידאו בקלות)

אני בטוח שזה יחסוך הרבה הסברים.

פורסם
  • מחבר

Kidney_stonE - אמנם נראה נחמד הלינק ששלחת אבל לא הצלחתי להקליט את המסך.

אני מצרף פה לינק להורדת קובץ וורד שבו אני מתאר את הבעייה מלווה בתמונות.

http://www.f2h.co.il/1799001054

אודה לך אם תוכל להוריד את הקובץ ולראות את הבעייה.

פורסם

אני מבין שעד עכשיו אף פעם לא נתקלת במושג "טאבים" ולא השתמשת בדפדפן עם טאבים,

אלא רק בחלונות נפרדים, הא?

לכל דבר יש פעם ראשונה :)

שים לב

בפעם הראשונה כשה BACK היה פעיל, הכל תקין

כשלחצת על הלינק, לא עברת מדף 1 לדף 2, אלא נפתח לך קישור בטאב חדש (אתה רואה את שורת הטאבים למעלה?)

ובגלל זה אין לך BACK פעיל, אתה בדף חדש, הדף הקודם גם הוא עדיין פתוח ונמצא בטאב הקודם.

כשאתה לוחץ X אתה סוגר את הדפדפן עם כל הטאבים שיש בו, הכל נסגר...

אם אתה רוצה לסגור את הטאב הנוכחי ולחזור לצפות בטאב הקודם אתה צריך לסגור רק את הטאב הזה, ולא להשתמש ב X שסוגר את כל הדפדפן.

(אתה לא חייב לסגור טאב בשביל לחזור לטאב הקודם, אתה יכול לעבור בינהם)

אין כאן בעיה בעצם, אתה פשוט לא רגיל לממשק טאבים (מה שמוזר, כי באינטרנט אקספלורר 7 גם יש גלישה בטאבים, עד עכשיו גלשת רק ב 6?)

פורסם
  • מחבר

אכן כל המושג הזה של "גלישה בטאבים" חדש לי כיוון שעד היום גלשתי באקספלורר 6 ומכיוון שהוא טימטם לי את הצורה עברתי לפיירפוקס.

כעת - אחרי שהסברת לי את העניין זה נראה הרבה יותר ברור :yelclap: :yelclap: :yelclap:

הרבה הרבה תודה.

פורסם

תאמינו לי.. אם מוזילה לא היו עולים על זה, IE היה נשאר בלי טאבים גם עוד 15 שנה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים