עבור לתוכן

בעית תאימות עם OCZ ולוח אם ASUS P45

Featured Replies

פורסם

היום כשרכשתי את המחשב החדש שלי,

המוכר נתן לי הערה בנוגע לזכרונות שOCZ ולוחות אם של ASUS לא עובדים טוב

מסכים כחולים ודברים דומים...

מישהו מכיר את התופעה?

מדובר בלוח אם מדגם p5q

פורסם

בחלק מלוחות אסוס צריך להגדיר את המתח ידנית לזכרונות OCZ, זה הכל.

פורסם
  • מחבר

מה המתח שאני צריך להגדיר ללוח אם מדגם P5Q?

פורסם

פותח התרד אין איזשהו חוק או משהו מכריע ברשת..יש כל כך הרבה משתנים..ככה שאי אפשר להגיד שהזיכרונות לא מתאמים ב100% ללוח האם..

על כל מקרה לא שמעתי על בעיה מיוחדת בדגם של לוח האם שלך..

מה שכן אם תציין את הדגם של הזיכרונות יהיה אפשר לעזור..

פורסם

בהרבה מקרים שמכריזים שחומרה מסוימת לא עובדת עם חומרה אחרת, מסתבר שמי שמרכיב את המערכת, פשוט לא מבין מספיק כדי להגדיר את הכל נכון.

או שצריך להגדיר את הזיכרונות ידנית, לפעמים לעדכן BIOS, ולפעמים התשובה לבעיה נמצאית פשוט במדריך של הלוח / זיכרונות.

רק במעט מאד מקרים קורה שבאמת יש אי תאימות אמיתית בין שני רכיבים ספציפיים.

פורסם

בהרבה מקרים שמכריזים שחומרה מסוימת לא עובדת עם חומרה אחרת, מסתבר שמי שמרכיב את המערכת, פשוט לא מבין מספיק כדי להגדיר את הכל נכון.

או שצריך להגדיר את הזיכרונות ידנית, לפעמים לעדכן BIOS, ולפעמים התשובה לבעיה נמצאית פשוט במדריך של הלוח / זיכרונות.

מסכים, הרי כולם משתמשים באותם צ'יפים.

לי היה את זה בהחלה עם לוח ASUS וזיכרונות Crucial Ballistix הלוח על AUTO לא היה עושה בוט, רק אחרי הגדרה ידנית

עם המושקין הכול עובד מצויין, לומרות שאני הגדרתי אותם ידנית כדי שיעבדו ב 4-4-3-10

פורסם

אבל עדיין ישנם מקרים שזכרונות מסוימים לא "מסתדרים" עם לוחות ו/או קונפיגורציה מסוימת של חומרה, ואולי זה המקרה?

לשמוע יותר מדי על זכרונות של OCZ שלא מסתדרים (ומניסיון אישי שלי) זה כבר מתחיל להיות לא בריא.

פורסם

שוב,

בחלק מלוחות אסוס צריך להגדיר את המתח ידנית לזכרונות OCZ, זה הכל.

זו הבעיה המוכרת בין ASUS לOCZ שנפתרת ב10 שניות של הגדרה בביוס. אין לך מה לדאוג.

פורסם
  • מחבר

אני בחיים לא הגדרתי זכרונות ידנית ומדובר בדגם

XTC VISTA UPgRADE 2GB ddr2 800mhz

פורסם

אף אחד לא אמר שכל זיכרון צריך להגדיר ידנית..שכן דגם/מערכת ה"קטע" שלה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים