פורסם 2009 במרץ 316 שנים מחבר ואני מוסיף לתשובה של דניס:לפחות לגבי הסמסונג זה בא על חשבון זה שיש פחות כניסות / יציאות.את הפיליפס אני לא מכיר.
פורסם 2009 במרץ 316 שנים יציאות ? ???אתה מתכון פחות כניסות לעומת ה - T240, אבל מישהו באמת צריך את ה - HDMI שבגדול זה כמעט אותו הדבר כמו DVI ואפשר להשתמש במתאם ?
פורסם 2009 במרץ 316 שנים מחבר ל T240 יש גם כניסת HDMIולכן יש לו גם יציאת AUDIO של ה HD (כי אין לו רמקלים משל עצמו)לא שזה כזה חשוב או קריטי לכולם אבל שכל אחד יידע ויחליט מה חשוב לו ומה לאכמו כן ל T240 יש מפצל USB פנימי שאני לא יודע אם קיים ב 2443.
פורסם 2009 במרץ 316 שנים אני לא ממש רואה איך אתה מחבר את הרמקולים של המחשב לעוד יציאה שיוצאת מהמסך...?אתה משתמש במפצל בכבל של הרמקולים? אחד מהמחשב ואחד מהמסך?
פורסם 2009 במרץ 316 שנים מחבר אלה לא הרמקולים של המחשב. זה הולך להיות עכשיו קצת אופ-טופיק אבל שיהיה:למסך יש כניסת DVI - זה אות וידאו HD (מגיע בדרך כלל מהכרטיס מסך אצלך במחשב)יש לו גם כניסת HDMI - זה חיבור שמעביר גם וידאו וגם קול. למשל - נגן דיוידי, קונסולת משחק.במקרה כזה אין לך איך לשמוע את הקול כי למסך אין רמקולים משלו, אבל הוא בכל זאת מקבל את הקול דרך חיבור ה HDMI.במקרה כזה צריך להוציא את הקול החוצה מהמסך, וזאת המשמעות של יציאות (לא כניסות) הקול במסך.מקווה שזה מספיק ברור.
פורסם 2009 במרץ 316 שנים הוא הבין את הכוונה עוד קודם...אתה לא ענית לשאלה שלו.מה עוזר שיש לך עוד יציאת SOUND, אם הרמקולים יודעים להתחבר רק למקור אחד...זה מה שהוא שואל.כל מכשיר שמוציא SOUND דרך HDMI, יכול להוציא SOUND דרך חיבור אחר, לכן זה לא משנה כל כך אם הHDMI מעביר SOUND או לא.במיוחד כשבמסך אין רמקולים בכל מקרה.
פורסם 2009 במרץ 316 שנים מחבר אני חושב שזה דווקא כן משנה (אבל אולי אני טועה) כי במקום להחליף את הרמקולים כל הזמן בין המחשב לקונסולה או לנגן דיוידי הרמקולים יהיו מחוברים כל הזמן רק למסך.זה פשוט עניין של נוחות.
פורסם 2009 במרץ 316 שנים אז תצטרך לחבר את המחשב אל המסך (עם כבל הSOUND)את הHDMI אל המסך.ואם יש לך עוד מכשירים כלשהם, לא יהיה לך חיבור פנוי בשביל לחבר אותם (עם SOUND)
פורסם 2009 במרץ 416 שנים אוקי, אז אני באמת לא רואה יתרון בזה...אני אחפש לראות את המסכים אחד ליד השני ואחליט
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מחבר זה תמיד הרעיון הכי טוב, רק ש:1. לך תדע מה יציגו לך במסך באותו הרגע.2. למיטב הבנתי המאוד מאוד מאוד מאוד מוגבלת רואים אותו הדבר בשני המסכים המדוברים. ההבדל הוא ב"מסביב".
פורסם 2009 במרץ 516 שנים לא אכפת לי מה מציגים, כל עוד זה אותו דבר בשניהם...מצד שני, לא ממש מצאתי חנויות באיזור המרכז שמוכרות את המסךוגם מפריע לי שיש לו מליון וריאציות (אני מדבר על ה 2443)יכול להיות שאני פשוט אקנה את ה T240 בגלל אפקט העדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.