פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים שלום לכולםאני מחפש מסך מחשב חדש בסכום של סביבות 1500 ש"ח, ומלבט בעיקר בין סמסונג או LG, ובין 22" או 24".כיום יש לי סמסונג 930B (שהולך לעבור לאישתי) כשלמעשה הדבר היחיד שמפריע לי בו זה שבגלל שאני יושב קצת מתחתיו ובגלל שכנראה גם הקונטרסט לא משהוא כשאני רואה סרטים או תוכניות טלויזיה מהאינטרנט השחור לא ממש שחור.חובה שיהיה: FULL HDמאוד מאוד מאוד כדאי אם יהיה: שאפשר יהיה להטות אותה גם קדימה ולא רק אחורהנחמד אם יהיה: להסתובב ימינה ושמאלה, רמקוליםאני יושב כל יום לפחות שעתיים שלוש על המחשב (בבית, אחרי שישבתי 9-10 שעות על המחשב בעבודה). כרטיס מסך - CLUB3D 4870 512MBהאמת היא שמה שגם יעזור לי זה אתר שיודע להשוות בין מסכים של חברות שונות (משהוא כמו DPREVIEW שמשווה בין מצלמות). באתר של סמסונג, שגם ככה משווה רק בין מסכים של סמסונג, יש 5 פרמטרים בהשווה: גודל, משקל, רזולוציה, בהירות וקונטרסטכמו כן - מה ההבדל בבקשה בין TILT ו SWIVEL?תודה,ערן.
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים כיום יש לי סמסונג 930B (שהולך לעבור לאישתי) כשלמעשה הדבר היחיד שמפריע לי בו זה שבגלל שאני יושב קצת מתחתיו ובגלל שכנראה גם הקונטרסט לא משהוא כשאני רואה סרטים או תוכניות טלויזיה מהאינטרנט השחור לא ממש שחור.כל מסך TN, ייתן לך את שינוי הצבעים בזוית צפייה כפי שציינת.במידה ואינך מכיר את נושא הפאנליםתוכל לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259354.0גם הסברים טכניים, וגם המלצות חלקיות.
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מחבר T240 נראה הכי טוב שיכנס בתקציבזאת בפירוש אחת האופציות העיקריות.בהנחה ואני מתעלם לרגע ממה שדנדן כתב ומחליף את הספה הישנה הנוחה המג'ייפה שאני אוהב לשבת עליה בכיסא החדש והיפה שאני לא אוהב (אישתי בטח תשמח - היא מתה לזרוק את הספה הישנה):בהנחה שהחלטתי ללכת על 24" ולא 22", מה ההבדלים בין:T240 Samsung 2433BW Samsung W2442PA LG L246WH LG ?כולם עומדים בתציב.
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים לך על ה - 2443.מבחינת איכות תמונה הם כולם אותו הדבר והוא ייתן לך ארגונומיה טובה יותר (והוא גם זול מהשאר, מלבד ה - 2433 כמובן).
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מחבר לך על ה - 2443.מבחינת איכות תמונה הם כולם אותו הדבר והוא ייתן לך ארגונומיה טובה יותר תודה רבה דניס.מה הכוונה בארגונומיה טובה יותר? והאם זה שמדובר בדגם ישן יותר לא אומר שחסרות לא תכונות / חיבורים / פיצ'רים שיש בסדרות החדשות יותר?דרך אגב אף אחד לא הסביר לי עדיין מה ההבדל בין TILT ו SWIVEL. אלה מושגים שאני קורא בביקורות על מסכים (עשיתי קצת שיעורי בית לפני שהגעתי) אבל לא ברורה לי המשמעות שלהם.
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים זה דווקא דגם חדש ארגונומיה זה TILT (הטייה), SWIVEL (סיבוב על הציר), HEIGHT ADJUSTMENT ולפעמים גם PIVOT (מצב פורטרייט).
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מחבר לא מצאתי 2443. מצאתי רק 2433, האם אליו התכוונת? כי גם לו יש רק TILT ואין כניסת HDMI.
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מחבר אוקילא מצאתי אותו כי בזאפ לא הכניסו לגביו שום פרטים אז ברגע שעשיתי סינון הוא נעלםבכל אופן ההבדלים הם, לפי מה שראיתי:אין לו כניסת HDMIאין לו מפצל USB (דוגרי זה לא משנה)יש לו גם PIVOT והתאמה לגובה ויש לו זוית צפיה אופקית טיפה רחבה יותרהאם אלה באמת כל ההבדלים? האם המסך עצמו הוא בדיוק אותו הדבר?כי בין כניסת HDMI לבין PIVOT נראה לי שכדאי יותר ה HDMI, לא? לטובת חיבור של קונסולה בעתיד אם תהיה.
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים כיוון גובה זאת אופציה די שימושית.אפשר לחבר קונסולה גם עם DVI בעזרת מתאם ל - HDMI.
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מחבר כיוון גובה זאת אופציה די שימושית.אפשר לחבר קונסולה גם עם DVI בערת מתאם ל - HDMן.אם מחברים עם מתאם HDMI ל DVI מאבדם את הסאונד, לא? (וסליחה על הגלישה מנושאי הפורום)כמו כן האם מעבר לכל המסביב המסך עצמו הוא בדיוק אותו הדבר, וההבדלים הם רק בחיבורים ובכיוונונים של המסך?
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים רק את הסאונד של הרמקולים המובנים אם יש כאלה.בגדול כן, וגם אם לא קשה מאד להבחין בהבדל.
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מחבר התכוונתי לסאונד של הקונסולה אבל לא משנהנושא אחרון לפני שאני מסכם את הדיון:אם אני חוזר להודעה של דנדן לגבי פנל TN, איזה דגמים מומלצים יש עם הפאנל הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.