עבור לתוכן

תשובה ל-DESPERADOS, משחק אסטרטגיה מוצלח.

Featured Replies

פורסם

הצורה הגראפית של צורות ההתקפה זה ממש לא משנה. אז שם זה ככה ובC&C יש טיל, פגז, כדורים וכו'... זה לא ממש משנה כי בסופו של דבר בכל המשחקים יש את אותו העיקרון של כולם עושים counter לכולם והמנצח הוא המהיר מכולם או המגוון ביותר

פורסם
  • מחבר

הצורה הגראפית של צורות ההתקפה זה ממש לא משנה. אז שם זה ככה ובC&C יש טיל, פגז, כדורים וכו'... זה לא ממש משנה כי בסופו של דבר בכל המשחקים יש את אותו העיקרון של כולם עושים counter לכולם והמנצח הוא המהיר מכולם או המגוון ביותר

לא שיחקת הרבה BW נכון?

אתה יכול לבנות צבא ענק של MARINES ו-MEDICS ואני אחסל את כולו עם 2 HIGH TEMPLARS או 4-5 LURKERS. יש ב-BW כ"כ הרבה אפשרויות לפעול. לרב היחידות יש יכולות מיוחדות (ואני לא מדבר על: "PIKE MAN מוריד יותר לפרשים") או שאפשר לחקור בשבילם יכולות חדשות.

במשחק 3 גזעים שונים לגמרי לא כמו במשחקים אחרים (יוצא דופן הוא C&C GENERALS שבו יש הבדל בין 3 הצבאות אבל אין איזון בכלל), גזעים שמאוזנים בצורה מדהימה. כל אחד יכול לנצח אחר וזה תלוי רק בשחקן (ובמידה פחותה במפה עליה משחקים).

המשחק הזה הוא היום משחק האסטרטגיה הפופולרי ביותר בעולם מבחינת מספר השחקנים. בקוריאה הוא כבר מזמן ספורט לאומי. יש שם ערוצי טלוויזיה שמשדרים משחקי מחשב ו-BW תופס מקום מכובד ביותר. לשחקנים הטובים (שמלבד זה שהם מרוויחים מאות אלפי דולרים בתחרויות) יש אוהדים שבאים לראות משחקים כשהם לובשים צעיפים/כובעים/חולצות של השחקנים שהם מעריצים (ממש כמו אוהדי כדורגל/כדורסל/WHATEVER). תראו לי עוד משחק בן 6-7 שנים שמשחקים בו כ"כ הרבה אנשים (והוא לא סוליטר או שולה מוקשים).

פורסם

בתור מישהו שפשוט חרש על SC ב BNET ופלות על BW אבל גם חרשתי עליו לא קצת ב BNET זה בהחלט משחק ענק ואחד האסטרטגיות הטובות ביותר אם לא הכי טובה קשה לי להחליט אם BW יותר טוב או פחות טוב מ הSC המקורי פשוט לא השקעתי בו עד כדי כך הרבה זמן אבל הוא בהחלט משחק מהנה ומבחינה אסטרטגית יש בו פשוט המון אפשרויות של COUNTERS שונים לדבר אחד וזה מה שמיחד בכלל את משחקי BLIZZARD ולא שבונים MASS UNITS ויוצאים להלחם.

נ.ב WC3 ו WC3 FZ גם משחקים ענקיים CAPTAIN חבל שאתה לא משחק בהם זה מזכיר את SC קצת.

פורסם

לגבי האיזון בסטארקרפט תמיד אמרתי שזה המשחק הכי טוב שיש ובלה בלה בלה. בלי ספק הוא משחק האסטרטגיה הכי טוב שיצא אי פעם (עזבו את וורקרפט3 בצד לרגע) אבל יש לי בכל זאת שאלה למכורים הכבדים.

נגיד ואני משחק בטראן. יש לי צבא של באטל קרוזרים וכמה וורייטים (או גוליטים) לתיגבור ואני תוקף צבא של זרג....

שמישהו יגיד לי מה הוא יכול לעשות נגד זה.

ניסיתי כמעט הכל... אי אפשר להתגונן נגד אוויר עם הזרגים!

תודה מראש :)

פורסם
  • מחבר

נראה לך שאי אפשר להתגונן? מה עם PLAUGE של DEFILER? כבר פגעת קשה ביחידות. ואז עשית DARK SWARM והעמדת מתחתיו את ה-HYDRALISKS שלך (אי אפשר לפגוע ביחידות שעומדות בתוך DARK SWARM עם התקפות שהן לא פנים אל פנים) בקיצור, ל-TERRAN יש אופציה אחת והיא לברוח מהר עם היחידות שלו או שהוא יאבד את כולן.

אין דבר כזה ב-BW התקפה שאין לה COUNTER.

לגבי האם BW יותר או פחות טוב מ-SC לדעתי כן. מבחינת איזון יש ל-TERRAN בעיה נגד ZERG כי הטווח של ה-GOLIATH קצר יותר משל ה-GUARDIAN. ב-BW יש UPGRADE לטווח.

פורסם

What's BW?

פורסם

BW-BROOD WAR שזה התוספת ל STARCRAFT המקורי.

פורסם

Blitzkrieg הוא המשחק הכי טוב ששיחקתי

תקראו עליו ביקורות ותבינו,משחק תותח,גרפיקה בינונית.

המערכה מאוד ארוכה ומהנה

אגב,המשחק עוד לא יצא בארץ,אני הזמנתי מגרמניה.

www.blitzkrieg.de

פורסם

עזבו dune 2

זה משחק אסטרטגיה

זה מזכיר לי את התמונה של הרוכל הפרסי שמישהו הכין כאן( ;D)

פורסם

Blitzkrieg הוא המשחק הכי טוב ששיחקתי

תקראו עליו ביקורות ותבינו,משחק תותח,גרפיקה בינונית.

המערכה מאוד ארוכה ומהנה

אגב,המשחק עוד לא יצא בארץ,אני הזמנתי מגרמניה.

www.blitzkrieg.de

"השגתי" ;D אותו , משחק נחמד יש דגש על הפרטים הקטנים , גרפיקה בסדר.

פורסם

יש משחק אסטרטגיה הכי מציאותי שקיים הגרפיקה לא הכי טובה הנושא מושלם מלחמת העולם השנייה קוראים למשחק SUDDEN STRIKE 2

במשחק הזה לא קונים יחידות לוחמה, משחקים עם מה שמקבלים.

מה שגורם לכם לנהוג יותר בחכמה ולהמציא אסטרטגיות כי אם היחידות מתות אין עוד, במשחק צריך תחכום כמות לא עוזרת בשום מצב

לדוגמא:אתם יכולים להביא 70 חיילים לחוף עם שתי בונקרים של האויב בתוכם שתי מכונות ירייה 30 MM וכל החיילים ימותו לכם.

יש במשחק 5 קבוצות נראה לי:רוסים,יפנים,אמריקאים,גרמנים,בריטים.

יש המון יחידות ואסטרטגיות זה משחק מדהים!

פורסם

משחק אסטרטגיה נחמד ששיחקתי בו לאחרונה זה Rise of Nations, אבל המשחק האהוב עלי ביותר זה Red Alert2 יחד עם ה-expansion שלו Yuri's Revenge.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים