עבור לתוכן

תשובה ל-DESPERADOS, משחק אסטרטגיה מוצלח.

Featured Replies

פורסם

ללא ספק משחק האסטרטגיה בזמן אמת הטוב בכל הזמנים: StarCraft: Brood War.

אם לא שיחקת אותו ואת StarCraft המקורי לא שיחקת משחק RTS טוב אף פעם.........

פורסם

מסכים איתך!!!! סטארקרפט משחק האסטרטגיה הכי טוב בכל הזמנים יוווו כמה חרשתי על המשחק הזה הוא פשוט משחק מדהים!!! חובה לכל גיימר בכלל לכל מי שיש לו מחשב בבית!!!

פורסם

משחק מדהים! לפני כמה ימים השגתי אותו ורציתי לשחק ברשת בבית אבל משום מה זה לא קרא את שני המחשבים :(

פורסם

LOL

משחק חרא , סטארקרפט זה המשחק הכי מכוער והכי משעמם שראיתי אי פעם , TIBERIAN SUN RULEZ !

פורסם
  • מחבר

LOL

משחק חרא , סטארקרפט זה המשחק הכי מכוער והכי משעמם שראיתי אי פעם , TIBERIAN SUN RULEZ !

זו דעתך... העובדה היא שעד היום משחקים מאות אלפי אנשים כל יום בסטארקרפט ו-2 משועממים ב- TIBERIAN SUN.

3 גזעים שמאוזנים בצורה מושלמת ושונים זה מזה. סיפור מדהים. משחקיות שלא נגמרת ב-BNET.

הדבר היחיד שיכול להיות יותר טוב מסטארקרפט הוא סטארקרפט 2 (במהרה בימינו אמן!)

פורסם

אבל מה הקשר ל Desperados ?

פורסם

Starcraft משחק חמוד, אבל לדעתי משחק האסטרטגיה הטוב ביותר הוא Age of empiers II והשיפור שלו The Conquerors.

פורסם

C&C Generals Rule

פורסם

אבל מה הקשר ל Desperados ?

זה יוזר של מישהו כאן שננעל לו דיון.

אני חייב להודות שאני אף פעם לא שיחקתי סטארקראפט וגם אף פעם לא את המשחק היחיד של HL. את סדרות וורקראפט אהבתי וגם את אלו של C&C (רד אלרט2 וקודמיו בשביל משחק יחיד, ג'נרלס שווה רק ברשת)

פורסם

Robin hood!!! ownz!!!

פורסם
  • מחבר

Starcraft משחק חמוד, אבל לדעתי משחק האסטרטגיה הטוב ביותר הוא Age of empiers II והשיפור שלו The Conquerors.

וזה למה? מי שבונה יותר יחידות מנצח.... כמובן שזה כשמדובר על יחידות מאותה תקופה, ברגע שהתקדמת תקופה יחידות ישנות יותר לא שוות כלום. ב-SC כל היחידות יעילות מתחילת המשחק ועד סופו.

פורסם

מצטער חברים אבל... אין, אין, אין! על Age of empires 2 (The age of kings) ו במיוחד לא עם ההרחבה Conquers !

זה ללא ספק משחק האסטרטגיה הכי הכי טוב שהיה אי פעם. זה וRED ALERT וכל השאר זבל.

פורסם

Robin hood!!! ownz!!!

אתה צוחק נכון?

אני אישית מאוד אהבתי את sc אבל לא שיחקתי בתוספת שלו . ג'נרלס לא חידש הרבה דברים חוץ מהגרפיקה , קודמיו היו נחמדים לא יותר .

ברובין הוד שיחקתי מספר דקות והוא נמעס עליי , משחק שאפילו בגרפיקה לא חידש דבר לא שווה את המקום על המדף אפילו..

פורסם

יחידות ישנות בטח ששוות, למה אחרי שאתה נמצא כבר הרבה זמן ב Imperial Age אתה מתחיל לבנות את היחידות היותר פשוטות שעולות מעט כמו Pikemens ו הקשתים שאני לא זוכר כרגע איך קוראים להם.

ולא, מי שבונה כביכל יותר חיילים לא מנצח, כי אתה חייב גם עובדים כדי שיעבדו על הדברים שהעם שלך צריך, וכדי לבנות חיילים שיודעים להתגבר על הייתרונות של היריב - זה בכלל לא נכון שמי שיש לא יותר חיילים מנצח.

לדוגמא : Pikemens טובים נגד סוסים.

קשתים טובים נגד חיילים "רגילים" שהולכים.

סוסים יותר חזקים מקשתים.

וכו..

זה תלוי איך אתה משתמש בחיילים שלך.

פורסם
  • מחבר

איפה העומק?

קשת, איש עם חרב, איש עם חנית, פרש. ואז כדי לגוון הוסיפו קצת "גיוון" פרש עם קשת! WOW כאילו תרגעו! הגזמתם! זאת יחידה כ"כ לא צפוייה!

אני לא אתחיל בכלל לעבור על היחידות של BW (אפילו לא על אחד הגזעים) כי פשוט חבל לבייש את AOE2 שהוא לא משחק רע, פשוט לא בליגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים