עבור לתוכן

Operation Flashpoint II VS Arma II - הדמו של Arma2 שוחרר

Featured Replies

פורסם

למה לקנות FPS ל 360 אם אפשר לקנות אותו למחשב ב 10$ פחות ויותר נוח לשחק עם עכבר :P

כי מאז שקניתי את הקונסולה לא שידרגתי את המחשב ובקושי ARMA 1 רץ לי טוב :)

וד"א מאוד נוח לשחק בקונסולה FPS כשמתרגלים

• תגובות 214
  • צפיות 21.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בזמן ריצה המסך רוטט בצורה מאוד מציקה

אבל נראה טוב חוץ מזה

פורסם

ARMA2? כניראה שלא רצתה עם 30 קילו על הגב... המסך פה רועד טיפונת יחסית למה שקורה במציאות... מה שהורג אותי זה האנימציות והAI... ברמה הכי קלה הוא מטומטם ובהכי קשה הוא חכם מידי... כניראה סימולטור מלחמה זה לא בשבילי... לפחות לא עם עכבר...

פורסם

maxumskv איך כבר סיימת את המשחק?? הוא לא יצא בכלל :kopfpatsch:

אם שיחקת ביטא אז חכה למלא כי יש בו הרבה באגים

פורסם

זה לא בדיוק "בטא" כי המשחק כבר יצא ומעכשיו יצאו פאצ'ים לגרסאות המשך. אבל כנראה אין להם הרבה כסף לQA בבוהימיה אז ראשוני השחקנים הם גם סוג של טסטרים.

גם אני הורדתי לבדוק במה מדובר ומזכיר נורא FP1 עם גרפיקה משופרת. המשחק באמת רוטט ומרוח בזמן ריצה וממה שהבנתי בפורומים אין דרך לבטל את האפקט הזה. יתרה מכך האפקט הזה הוכנס למשחק בכוונה כדי שהשחקן לא ישים לב לנפילות ב FPS, כלומר באופן תאורטי, למי שיש מחשב חלש יותר, יזכה ליותר מזה... :screwy:

אצלי משהו לא מובן קורה באימונים. הירי עם הרובה פשוט לא פוגע במטרות. אני לא מבין מה הבעיה. כשאני לוקח את האקדח M9 ומכוון במטרה, היריה הולכת בכלל כלפי כיוון אחר.. משהו מוזר לחלוטין ולא ראיתי שום איזכור לזה בפורומים...

אחכה לשחרור בסוף החודש עם גרסה יותר חדש כדי להחליט אם שווה לקנות את המשחק הזה.[br]פורסם בתאריך: 5.06.2009 בשעה 20:45:04

בדקתי את העניין לעומק ונראה כי עותקים פיראטים של המשחק "זוכים" לתוספת של חוסר דיוק בירי.. :yelclap:
פורסם
  • מחבר

אז תפסיקו להספיק עם מידע שמבוסס על גירסאות לא חוקיות!

הודלף וידאו מ E3 שמראה גיימפליי OFP2 Dragon Rising First Hands

http://www.youtube.com/watch?v=nWcOtjzMxCc

פורסם

אנחנו יכולים לפתוח פה דיון ארוך בנושא של "גרסאות לא חוקיות" אבל אסתפק בזה שאגיד שאני לא רואה שום דבר פסול בלבדוק את המוצר לפני שאני קונה אותו.

וזה לא הכל רע.....הגרפיקה היתה יכול להשתפר כמובן...

פורסם

maxumskv איך כבר סיימת את המשחק?? הוא לא יצא בכלל :kopfpatsch:

אם שיחקת ביטא אז חכה למלא כי יש בו הרבה באגים

שיחקתי בבטא וממה שידוע לי הם לא הורידו את סימולציית הריצה... וחלאס כבר לעוות את הניק שלי :pissed:

לא אמרתי שסיימתי את המשחק, זה שהתפתח אצלך משהו נגדי בגלל שהגבתי לפני תגובה שהציע לך להנחית כפה עצמית מורידה את ערכך אז בו נפסיק את הקונפליקט הזה עכשיו, OK?

הולך ליהיות דמו או משהו? או שאין דרך אחרת לבדוק את המשחק המלא

פורסם

לפי הסרטון שדלף זה משחק שאני הולך לקנות, FP היה אחד הדברים שהייתי יותר צעיר וממש נהנתי ממנו.

הגרפיקה נראת מעולה... :yelclap:

פורסם

לא יודע למה

אבל המשחק הזה מזכיר לי DELTA FORCE

פורסם
  • מחבר

סירטון גיימפליי (צילום וידאו למסך) חדש ל OFP2

כולל תרגום מילולי ברוסית למי שהאנגלית קשה לו :cool2:

http://www.youtube.com/watch?v=O39qpqSDMKU

בנוסף, סירטון גיימפליי ל ARMA2. האפקטים בפתיחה נראים מעולה.

הסיום היה מצחיק :lol:

פורסם

לא ראיתי עד הסוף, אבל מהתמונות הראשונות אני יכול להגיד דבר אחד על OF2.... חסר בו קצת פירוט, אתה עולה על הגבעה והיא מרגישה כזאת בודדה חסרת חיים וצומח... אני מקווה שעוד כמה דורות אחדים של כרטיסי מסך זה יסתדר

פורסם

גבעות בודדות וחסרות חיים וצומח זה דבר מאוד נפוץ באירופה :P

ניראה לי שהשטח במשחק טיפה מוגזם בגלל זה זה ניראה לך שאין שם הרבה אנשים. בנוסף בדמו הזה באמת לא היו הרבה :lol:

פורסם

כן באירופה יש הרבה גבהות שוממות אבל עדיין הן מלאות צמחייה נעה, יש הרגשה של חיים כשאתה עומד עליה.... וכאן נילחמים בסין לא? איך הגענו לאירופה?

פורסם

לא ראיתי רגע של אקשן . הוא ירה אולי פעם אחת וגם זה לא בטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים