עבור לתוכן

Operation Flashpoint II VS Arma II - הדמו של Arma2 שוחרר

Featured Replies

פורסם

מהקישור שנתתי קודם אני מוריד על 320K (יש לי 2.5M) והוא לא יורד מהמהירות הזו אז כניראה שזה תמיד מוריד על MAX.

http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=3795&id=19225

תנסה את כל השרתים שלהם, לפחות אחד מהם יוריד בצורה טובה (אם הוא מעביר אותך לאתר אחר תחזור ותנסה שרת אחר).

• תגובות 214
  • צפיות 21.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תודה אבל מצאתי איזה טורנט שמוריד לי על 250 בערך. חבל מאוד שרוב הזמן אני פשוט לא מצליח לנצל את ה-7M.

פורסם

טוב הורדתי את הקובץ והוא פשוט לא עלה אני משער שזה קשור ל uac לא היה לי כח לבטל אותו ולא היה לי כח לחכות שעה שהקובץ יעלה ( כן בתחילת דרכו של ויסטה זה קרה לי הרבה ) , מחקתי אותו , את הבטא יצא לי לראות אצל מישהו ולפי איך שהבנתי לא סידרו הרבה באגים שהיו קיימים בבטא , אני מקווה מא-וד שהם לא עומדים לשווק את המשחק ככה (שיעול * aa 3 שיעוח aa 3 )..

פורסם

למעוניינים אני כרגע פותח משחק בדמו, מומלץ לבוא ולחבר גם מיקרופון.

כתובת: TzafrirAHome.DTDNS.net

להכניס את הכתובת בREMOTE שיש בתפריט מולטי.

פורסם
  • מחבר

אחלה

אני נכנס :xyxthumbs:

פורסם

אי אפשר להכנס מהמשחק המלא לשרת שפתחת?

פורסם

לאנשים שכבר הספיקו לשחק בדמו איך הFPS עם פילטרים בכרטיסי ATI? אפשר לשחק חלק על 4AA?

פורסם
  • מחבר

תחפשו פשוט ברשימת השרתים את השם TZAFRIR

זה השרת

פורסם

כל העניין במשחק הזה הוא שהמולטי הוא COOP

דווקא בקודם היה מוד של משהו בסגנון BF2. רק על שטח הרבה יותר גדול מן הסתם. חוץ מזה לירות וכדומה הם יודעים הבעיה איתם היא ברכבים. והבעיה עם ה-AI של האוייבים היא פשוטה לתיקון, הוא פשוט לפעמים לא מופעל והם עומדים במקום. דווקא הבנתי שב-1.01 הם כבר תיקנו את זה.

פורסם
  • מחבר

היה אחלה משחק!

לא היה קל בכלל אבל לבסוף Mission Accomplished

פורסם

לא היה קל בכלל, הAI יודע לירות טוב מאוד עם AK(תשאלו את סימון) אבל לאחר כמה ניסיונות הצלחנו לסיים את המשימה. :yelclap:

מקווה שפעם הבאה יבואו יותר אנשים ויביאו גם מיקרופון(ושזה יהיה במלא).

פורסם
  • מחבר

טוב מאוד זה הגדרה עדינה, הם צולפים מ 300 מטר כאילו הרגע סיימו בהצטיינות קורס צלפים :cool2:

ה AI השתפר מהמשחק הקודם זה בטוח

פורסם

המשחק היה פשות מעולה! אין מה להגיד. AI הישתפר ממש טוב יחסית ל ARMA1. בוטים באמת סיימו קורס צלפים בהצטיינות. אחד עם AK הרג אותי מכדור ראשון ועוד הוא היה במצב עמידה. טווח היה איזה 250 מטרים.

רציתי לשאול מתי אתם שוב פותחים את השרת? ואיפה אפשר לקנות את המשחק המקורי?

אגב שם שלי היה ADMINISTRATOR במשחק ההוא ;)

פורסם

המשחק היה פשות מעולה! אין מה להגיד. AI הישתפר ממש טוב יחסית ל ARMA1. בוטים באמת סיימו קורס צלפים בהצטיינות. אחד עם AK הרג אותי מכדור ראשון ועוד הוא היה במצב עמידה. טווח היה איזה 250 מטרים.

רציתי לשאול מתי אתם שוב פותחים את השרת? ואיפה אפשר לקנות את המשחק המקורי?

אגב שם שלי היה ADMINISTRATOR במשחק ההוא ;)

ברוך הבא לHWZONE. :xyxthumbs:

אני רוצה היום(שבת) בשעות הצהריים לארגן עוד משחק.

את המשחק אתה יכול לקנות בSTEAM בצורה דיגיטלית, או להזמין מחו"ל או לחכות שיגיע לארץ, השבוע צריך להיות בחנויות.

פורסם

יש לי בעיה.

אני עם WINDOWS 7 (בילד 7260 32 ביט) ואין לי קול.

התקנתי את הדמו ואיך שאני בא להפעיל את המשחק הוא אומר לי שחסר לי קובץ DLL מסויים.

הורדתי את הקובץ ושמתי אותו בתיקיית SYSTEM 32 וככה 3 פעמים הורדתי DLL שונים כי הם היו חסרים ועכשיו הדמו פועל לי אבל אין לי קול (מיותר לציין שזה רק במשחק הזה).

מה יכולה להיות הבעיה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים