עבור לתוכן

Operation Flashpoint II VS Arma II - הדמו של Arma2 שוחרר

Featured Replies

פורסם

סיימון אמנם הדיבור הוא יותר מדי רובוטי ומינימליסטי אבל נראה לי שזה היה פחות לעניין אם כל פעם השחקן היה צועק: watch out, there someone at 12 oclock או משהו בסגנון.

• תגובות 214
  • צפיות 21.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אין לי מקום במחשב למשחק... אבא שלי מילא את כולו בסרטים ממצלמת הוידאו :-\

מרגיז.

פורסם
  • מחבר

סיימון אמנם הדיבור הוא יותר מדי רובוטי ומינימליסטי אבל נראה לי שזה היה פחות לעניין אם כל פעם השחקן היה צועק: watch out, there someone at 12 oclock או משהו בסגנון.

:)

לא לזה התכוונתי.

הרובוטיקה בדיבור לא נובעת מחסך במילים אלא מחוסר תאימות ואיזון שיש במשפט אחד.

תחשוב לדוגמא על המשפט שהבאת ותדמיין ש 5 אנשים אומרים אותו וכל אחד אומר מילה.

אחד עם קול ציפציף, שני קול בס וכו

פורסם

שטויות, ברשת עם קלאנים משתמשים בונטרילו

פורסם

בסינגל פלייר אין ונטרילו.

פורסם

אחרי שהתנסתי במשחק, החלטתי לקנות אותו, נכון הוא מפוצץ בבאגים, אבל כולם, עד כמה שניתן לראות, מפרעים רק ב-SP. משחק קורס לפעמים בעת שמירות, ה-AI לפעמים לא עובד, ה-path finding שלהם ברכבים פשוט לא עובד, חצי מהסקריפטים מחזירים שגיאות וזה עוד מבלי להחשיב את ההחלטות עיצוב המוטעות, כמו הדיבור הרובוטי והיעדר ה-rag doll. אבל בתקווה שה-MP יהיה נקי מבעיות. אילו הייתי יודע שבסטיים המשחק יפתח רק ב-30 הייתי כבר מזמין מ-shopto.

פורסם

מישו כבר הוריד דמו? איך?

אני מחכה שיעלו לשרת ישראלי ב GAMERSHELL.................

פורסם

אחרי שהתנסתי במשחק, החלטתי לקנות אותו, נכון הוא מפוצץ בבאגים, אבל כולם, עד כמה שניתן לראות, מפרעים רק ב-SP. משחק קורס לפעמים בעת שמירות, ה-AI לפעמים לא עובד, ה-path finding שלהם ברכבים פשוט לא עובד, חצי מהסקריפטים מחזירים שגיאות וזה עוד מבלי להחשיב את ההחלטות עיצוב המוטעות, כמו הדיבור הרובוטי והיעדר ה-rag doll. אבל בתקווה שה-MP יהיה נקי מבעיות. אילו הייתי יודע שבסטיים המשחק יפתח רק ב-30 הייתי כבר מזמין מ-shopto.

אם יש לAI בעיות אז תשכח ממולטי חלק. כמו שידוע לי במולטי אתה מפקד על 5 יחידות AI ולבד אתה לא תישרוד

פורסם

לא חייבים מולטי Coop.

פורסם

כל העניין במשחק הזה הוא שהמולטי הוא COOP

פורסם

תראה אתה קונה היום את המשחק, חצי שנה של בעיות ואז יוצא פאטץ' שמתקן את כל הבעיות

אבל מה בעוד חצי שנה ירד גם המחיר

פורסם

המשחק הזה הוא לאנשים שממש רוצים לשחק בו... הוא פשוט לא נותן שום רצון למישהו שלא בעניין לנסות להתעסק בו... לדעתי פספוס.

פורסם

אני מתייאש כבר מלנסות להוריד את הדמו הזה, אין שרת נורמלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים