עבור לתוכן

מבקש הערות והארות על קניית מחשב AMD

Featured Replies

פורסם

שלום,

חדש כאן ולפני קניית מחשב AMD גם כן חדש. בעיקרון אני לוקח את המפרט הבא :

AMD XP+ 1600/1700

DDR PC2100 256 MB

לוח אם GIGABYTE 7VTX-H ( רציתי ABIT או IWILL אבל לא אפשרי בחנויות שביררתי,

אני קצת מסתייג מהאפשרות לקנות ברשת)

מארז ATX מידי טאואר 300/350 עם שני מאווררים

כרטיס מסך GEFORCE MX400 64 MB גיינוורד או INNOVISION 3D TORNADO

(חושב שמספיק לי כמשחק אקראי למדי)

בענין המסך אני עדיין מתלבט : יש לי כרגע 14" עם הפטנט הידוע של הזכוכית מגדלת לפניו שמגדיל ל-15" ויותר,

ומעבר ל-17" לא נראה מספיק דרמטי. אני מוכן "להתפשר" על 19" לא שטוח אבל איכותי מבחינת רזולוציה ורענון

אבל קיימת חיה כזו? מצד שני הציעו לי מסך 17" של MAG 786/796 שנראה סביר. כנראה שיש טובים יותר של

17" לא יותר יקר אבל רק בחנויות רשת. הענין הוא שעשיתי השוואה במחיר העסקה השלמה בין החנות שלי לבין

חנויות הרשת ולא מצאתי כזה הבדל שיצדיק קניה ברשת. או אולי רק מסך?

בינתיים רציתי לשאול שאלה קשורה :

קיבלתי הצעה ממישהו שמוכר מסך BROTHER 17'' שטוח מדגם BC767B ובהנחה שזה מדוייק אני לא מצליח

למצוא שום אזכור למסך הזה ברשת שלא לדבר על זה שלא מצאתי בכלל מסך מחשב כלשהו של BROTHER.

אבל המסך הזה כנראה קיים כי מישהו מציע לי אותו במחיר של 900 ש''ח. אם מישהו שמע או ראה ויודע משהו

על המסך החידתי הזה אשמח לשמוע וכמובן כל התייחסות לעניין מפרט וקניית המחשב.

בתודה מראש

REAL

פורסם

תקנה מסך samsung 757nf מסך 17 מעולה ולא יותר מדי יקר ניתן למצוא בכל חנות

תקנה כבר hercules gf2 ti 64 ddr פחות או יותר אותו מחיר וביצועים טובים בהרבה

של איזה חברה הזיכרון?

פורסם

קודם כל, נסה לברר מאיזו חברה הזכרון.

לגבי כרטיס המסך, אני ממליץ לך בחום להשקיע מעט יותר ולקנות כרטיס שהוא לא תת-רמה כמו אינוויז'ן אלא משהו מבוסס Geforce 2 Ti, זה יספיק לגיימר אקראי.

לגבי המסך, בשום אופן על תבזבז את כספך על משהו שנראה 'Brother'. זה לא שונה מלקנות מסך של ניורון או של פאקר בל (Fucker Bell)

יש הרבה מסכי 17" טובים שם בחוץ (CTX PR705F הוא דוגמה למסך שכזה).

מסך הוא דבר שאסור בשום אופן להזניח ואני מציע לך לקנות מסך 17" מדרגה ראשונה במקום מסך 19" מסוג ב'.

פורסם
  • מחבר

בחנות אחת הציעו של SAMSUNG או TRANCEND ובשניה MICRON. העניין הוא שהבנתי שאם ארצה

להתעסק עם המהרה רצוי מאד לשים זכרון שיתמוך בתוספת. האם להתעקש על CAS2 בקשר לזה והאם החברה גם חשובה?

שמעתי ש-MUSHKIN גם מומלצים.

פורסם

תלך על זיכרון של kingston גם יציב תחת המהרה וגם זול ומגיע עם אחריות לכל החיים

תענה גם בקשר למסך ולכרטיס המסך

פורסם

דווקא לא.

קינגסטון ממש לא מתמחים בהמהרה.

מושקין לעומתם, מצוינים למטרה זו.

פורסם

אמרתי יציב....

לא אמרתי מעולים! ותשאל את אתלון בנושא kingston הוא יסביר לך

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על ההערות ול-SCORPION שרצה תגובה נוספת, אני בינתיים רואה על מה אתם ממליצים

ומה אתם קוטלים ללא רחמים ואעשה מחקר נוסף על האפשרויות שאתם מציעים ואינשאללה יצא משהו טוב מהקדירה :-)

פורסם

אמרתי יציב....

לא אמרתי מעולים! ותשאל את אתלון בנושא kingston הוא יסביר לך

לKINGSTON לפעמים יש זכרונות טובים יותר וטובים פחות.

הסכנה שאתה קונה קינסגטון זה להקבר עם זכרון 128 דו צדדי, או עם זכרון עם צ'יפים איטיים. יכול להיות לך מזל ואתה טיפול על חתיכת זכרון עם צ'יפים של INFENEON, שהם מעולים והם למעשה CAS 2, וגם הRAS והRAS TO CAS הם 2, והם 7N/SEC, והזכרונות האלה מעולים, עובדים ב150 מגה"צ 2-2-2 בלי שום בעיה(אני מדבר על SDRAM) ובכל מקום שאני קורא אמרים שצ'יפים של INFENEON הם מעולים לאוברקלוקינג, פשוט כשאתה קונה קינגסטון את צריך מזל, גם אם רשום על המדבקה CAS 3, אתה צריך לראות מה כתוב על הצ'יפ(צריך להיות כתוב C2)

פורסם

בקשר לכרטיס מסך, תעשה לעצמך טובה, תוסיף עוד 300 ש"ח ותקנה כרטיס של חברה מוכרת ומבוסס על צ'יפסט יותר מהיר וטוב ולא איזה כרטיס שמיוצר בהונלולו. קח את GAINWARD Geforce 4

PowerPack PRO/600 מבוסס על GeForce 4 MX 440. יותר טוב מGeForce 2 MX400 שרצית לקחת.... אפילו אם אתה לא גיימר, זה חשוב לכלל הביצועים של המחשב שלך. nVidia עכשיו הולדת לפתח דרייברים חדשים במיוחד לג'יפורס 4 אז למה לקחת משהו שני דורות קודם ? הכרטיס הזה עולה 750 ש"ח.

בקשר למסך, אם יש לך 1850 ש"ח והתקציב שלך מאפשר את זה, קח את IIYAMA 413 PRO שזה המסך 17" הטוב בעולם (שטוח, בעל השפורפרת התמונה בעולם, רזולוציות וקצבי ריענון מדהימים, ועוד..).

פורסם

בשום אופן על תקנה כרטיס מבוסס ג'יפורס 4 MX440.

זה כרטיס שנחות לא רק מהג'יפורס 4 "המהירים יותר" אלא גם נחות יותר מהג'יפורס 3 (תקרא את ההשוואה באננדטק).

תקנה או ג'יפורס 2 טיטניום או ג'יפורס 3 טיטניום 200 (וגם זה מוגזם לדעתי בשביל מישהו שמשחק אקראי למדי...)

פורסם

בקשר לכרטיס מסך תסתכל גם על MSI Ti200 שבא אם תוכנות המהרה והוא עובד יציב וטוב

ב 480Mhz

פורסם

די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה קרה לכם קומנדו העשקנים?

מה הוא צריך זכרנות טובים? הוא בהחלט לא צריך 2-2-2 ב 150Mhz או משהו כזה

הוא לא אובר-קלוקר הוא די חדשה למחשבים אני חושב. הוא לא הולך לעשות Tweakים למחשב

אין לו שום צורך ביותר מזכרונות Genric אפילו של KingSton שאין בהם שום דבר רע! גם אם הם לא קורצים לאוברקלוקרים...

אתם התחלתם לזבל יותר מידי את השכל - תתרכזו בדברים החשובים - הוא לא נעשק אם הוא במקרה קיבל זכרונות של KingSton... הוא לא

צריך יותר.

פורסם
  • מחבר

לא כל כך חדש. ויש לי מחשב עם לוח אם ABIT שקניתי בעיקר בגלל היכולת לעשות המהרה דרך הביוס ובכלל. השתמשתי בזה

לפעמים ועבד מצויין. אז בהחלט יכול להיות שארצה להמהיר שוב גם עם התמיכה המוגבלת יותר של ה-GIGABYTE ורוצה להיות מוכן

עם תשתית מתאימה כמו זכרון.

פורסם

בקשר למסך יש את sony e400 ב 1024 * 1280 ב90HZ וגודל נקודה הוא 0.24-0.25 ו trinitron ו high contrast screen

hi-con והוא שטוח אבל ב610 $ בערך :jump: :jump: :jump::hi: :hi: ;D ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים