עבור לתוכן

OCCT GPU stress אמין ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , אחרי ששמעתי על תוכנת ה Furmark ששרפה כל כך הרבה כרטיסים ... רציתי לדעת אם הבדיקת מאמץ של OCCT GPU אמינה ועושה את העבודה כמו שצריך ?

יום טוב.

פורסם

הוא לא יודע לקרוא טמפ' אצלי. טוען שהטמפ' של הכרטיס 95 כשהי בעצם 70.

פורסם
  • מחבר

טמפ' זה לא בעיה לנטר עם תוכנה אחרת ... השאלה שלי היא , האם התוכנה הזאת יכולה לגרום נזק לכרטיס מסך?

פורסם

מהנסיון שלי עם היסטורית הבדיקות שאנשים עשו מעולם לא נשרף מעבד בגלל הOCCT אם זה מה שאתה שואל.

מה שאתה צריך להקפיד זה מתחים סבירים, OC הדרגתי, וטמפרטורות בטווח סביר.

אלה הדברים היחידים שעלולים לשרוף לך את המעבד וגם אז רק במקרים קיצוניים ונדירים.

למעבד יש כמה מערכות הגנה שבמידה ואתה לא נותן לו מתח מטורף ששורף אותו מיד, הם ישמרו עליו מכל דבר שיכול לגרום נזק.

פורסם
  • מחבר
מהנסיון שלי עם היסטורית הבדיקות שאנשים עשו מעולם לא נשרף מעבד בגלל הOCCT אם זה מה שאתה שואל.

מה שאתה צריך להקפיד זה מתחים סבירים, OC הדרגתי, וטמפרטורות בטווח סביר.

אלה הדברים היחידים שעלולים לשרוף לך את המעבד וגם אז רק במקרים קיצוניים ונדירים.

למעבד יש כמה מערכות הגנה שבמידה ואתה לא נותן לו מתח מטורף ששורף אותו מיד, הם ישמרו עליו מכל דבר שיכול לגרום נזק.

אני מדבר על בדיקת מאמץ של הכרטיס מסך שיש ב OCCT ...

בשביל לשרוף מעבד צריך להיות גאון :)

פורסם

אני מדבר על בדיקת מאמץ של הכרטיס מסך שיש ב OCCT ...

בשביל לשרוף מעבד צריך להיות גאון :)

סליחה באמת לא שמתי לG בכותרת וחשבתי שמדובר בCPU.

אין לי הרבה על מה להתבסס במקרה הזה אבל בכל זאת יש לי מה להגיד.

לדעתי אם כרטיס גראפי ללא OC (או בOC נתמך ע"י היצרן) נשרף בבדיקת מאמץ אז מגיע לו להישרף ולך מגיע כרטיס חדש.

ואם אתה עושה OC בעצמך ואתה חושש לשרוף אותו אז אל תעשה לו STRESS קיצוני עם אף אחד מהתוכנות האלה.

GPU זה לא כמו CPU במה שקשור ליציבות, אם יש בעיה אתה כבר תשים לב במהלך משחקים או אפילו לפני, והבעיה לא תהרוס לך שום דבר ממש חוץ מלהפיל משחק אולי.

לכן אין צורך בGPU STRESS סינטטי במקרה הזה, ועדיף לבדוק בבדיקות מעשיות כמו בנצ'ים ומשחקים.

את הOC לGPU מומלץ לעשות לאט לאט ובהדרגה במשך כמה ימים של שימוש מעשי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים