פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מחבר 1. בxp (של הנייד) השתמשתי באשף:set up a small office network. אולי צריך להשתמש בset up a wireless network. שהרי הנייח מחובר בכבל אבל הנייד אלחוטיבנייד (ויסטה) השתמשתי בהתקן רשת אלחוטית אד הןק(מחשב למחשב). בשני האשפים לא היו בעיות2. כן3. בנייח, בכניסה לview workgroup computers אני רואה את שניהם תחת אותה רשת. בנייד תחת 'רשת'רואים רק את הנייד4. כן5. כן
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים אם אתה רואה בנייד רק את הנייד ברשת אז יש בעיה עם השיתוף של הנייד.אתה צריך לבדוק באמת שתחת המחשב שלי שם הרשת הוא זהה בשני המחשבים בדיוק, כולל - כולל . כולל הכל!אם לא זה לא יעבוד.זה נראה לי הדבר היחיד שמונעלא צריכה להיות בעיה בכלל בשיתוף בין ויסטה ו-XP, גם אני עשיתי את זה פעם. זה עובד כמו שצריך
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים מחבר המצב עכשיו הוא ששני המחשבים רואים האחד את השני. מהנייח אפשר להיכנס רק לתיקיות הציבוריות של הנייד. מהנייד אפשר לראות אייקון של המחשב הנייח אבל אי אפשר להיכנס לנייח כלל.
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים התיקיות הציבוריות הן אלה ששיתפת בנייד?תבטל את הכוננים המשותפים בנייח, תפעיל מחדש, תשתף שוב כונן מסוים ותפעיל שוב את שני המחשביםותראה אם אתה מצליח לראות את שני המחשבים + להיכנס לכל אחד מהם לתיקיות המשותפותאם לא תנסה מכל מחשב ע"י הIP של המחשב השני להיכנס דרך ה-RUNrun > cmd > כתובת IP של המחשבתגיד לי אם הצלחת,מורן
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים קראתי הכל בריפרוף אז אם זה נכתב מקודם אז לא להתייחס אפשר לעשות שיתוף מאוד קל ולא צריך לשתף את כל הכונן אלא רק תיקיה ספציפית אז כמו שנאמראתה רוצה תיקיה משותפת בשתי המחשבים ושהקבצים ישומרו על הנייח אוקי אז יצרת את התיקיה ניכנסת למאפיינים סימנת שתי V שזה בסדרעכשיו פשוט במחשב הנייד אתה יכול ליצור NEW SHORTCUT או לפני זה תיבדוק אם זה עובדתכתוב בשורת כתבות במקום האפסים את האייפי וזהו\\0.0.0.0.0ובסוף פשוט תעשה קיצור דרך לתיקיה הזאת
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים מחבר ביטלתי והחזרתי את השיתוף בנייח. עכשיו בנייד לא רואים הנייח. כל השאר אותו דברעשיתי ping מהנייח לנייד. הping הצליח. איך עושים מהויסטה ping?זה אומר משהו?תיקון: בדקתי אחרי שעה (בלי ששיניתי משהו) ועכשיו הנייד כן רואה את הנייח. כנראה לוקח לו הרבהזמן לאתר את מרכיבי הרשת. המצב נשאר זהה. אי אפשר להיכנס מהנייד לנייח
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים תנסה להיכנס מהמחשב הנייד כמו שאמרתי דרך run>וכתובת הIP של המחשב הנייחתגיד לי אם זה הצליחזה נראה משהו שקשור בפיירוול בנייח... כי הנייח רואה את הנייד והפוך אי אפשר...
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים מחבר אוקי. ידעתי שזה יהיה משהו מטופש. סגרתי את חומת האש של הנייחועכשיו הנייד רואה את הנייח ויכול להיכנס לתיקיות שלואבל עדיין הנייח יכול להיכנס רק לתיקיות הציבוריות של הנייד.הנייח רואה את הכונן של הנייד ששיתפתי אבל לא יכול להיכנס אליו.וידאתי שחומת האש של הנייד סגורהחוץ מזה לויסטה אין run. איך לעשות ping? ואם אני מקיש בדפדפן את הip של הנייד/נייחמה אני אמור לראות?
פורסם 2009 במרץ 116 שנים יש RUN בויסטה - תעשה לחצן ימני על השורה של ההתחל > מאפיינים > start menu > customize < ואז תחפש ברשימה את ה-RUN ותעשה לידו "וי"ואז תנסה לעשות פינגמשהו עדיין מפריע לנייח לראות כמו שצריך את הכוננים של הנייד.תבדוק שוב אם אין לך תוכנת צד שלישי שחוסמת או משהו כזה....
פורסם 2009 במרץ 116 שנים מחבר ping מהנייד לנייח לא עובד. ping מהנייד לנתב כן עובד.ping מהנייח עובד - לנתב ולנייד הנייח עכשיו לא רואה את הנייד - למרות שלא שיניתי כלום. הנייד נכנס חופשי לניידאולי הבעיה היא בהרשאות האבטחה של הויסטה? אני מזכיר - הנייח xp. הנייד - ויסטה
פורסם 2009 במרץ 116 שנים כן ברור שזה קשור לויסטה... איזה אנטי וירוס יש לך על שני המחשבים?יש לך אינטרנט סקיוריטי או משהו כזה על אחד מהם?תגיד לי כל דבר שקשור לאינטרנט ולאבטחה שיכול לעזור לי לפתור לך את הבעיהאז עכשיו זה המצב:ה-XP לא רואה את הויסטהפינג מה-XP עובד לויסטהאבל פינג מהויסטה ל-XP לא עובד נכון?זה לא חשוב עכשיו שיש פינג לנתב כי אם אתה גולש אז ברור שיהיה פינג...
פורסם 2009 במרץ 116 שנים מחבר בשניהם יש avg. בויסטה יש windows defender. לא נראה לי שהם קשורים.מעבר לזה אין תוכנות אבטחה, סינון וכו'. הנייד מחשב חדש ולא הטענתי אותו בהרבה תוכנות.נכון לעכשיו הping עובד בשני הכיוונים. שני המחשבים רואים זה את זה. הכניסה מהנייד אל הנייח חופשית.הכניסה לנייד מוגבלת רק לתיקיות הpublic.שיתפתי את כונן c בויסטה ע"י ימני/שיתוף/שיתוף מתקדם/סימון וי על שתף תיקיה זו. באותו חלון יש כפתור 'הרשאות'בלחיצה עליו יש הרשאת קריאה לeveryone.בנוסף ללשונית שיתוף יש גם לשונית אבטחה. אולי זה משהו שם?
פורסם 2009 במרץ 216 שנים תיכנס ללוח הבקרה > רשת > ותגיד לי אם הרשת מוגדרת על פרטי או ציבורי באמצע הדף בערךיכול להיות שזאת הבעיהניסית לעשות את מה שאמרתי עם הRUN?תיכנס מהנייח ל-RUN > וישר תרשום את ה-IP של הנייד ככה > 10.0.0.1\\ לדוגמא (כמובן שעם המספר של הנייד בסוף)תגיד לי אם זה הצליח - חשוב שתעשה את הבדיקה הזאת, ככה אני בטוח אדע ששום תוכנה לא חוסמת כלוםאני לא חושבת שיש קשר ללשונית אבטחה, אבל את זה נראה אחר כךכי אני ממש כבר לא זוכרת בויסטה מה קורה.... אני לא זוכרת שנגעתי בלשונית של האבטחה
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר ב'רשת' אני לא מוצא הגדרה של פרטי/ציבורי. לעומת זאת נכנסתי ל'מרכז הרשת והשיתוף' ושם ליד השם של הראוטר רשום 'רשת פרטית'. ליד 'גישה' רשום 'מקומי בלבד'. לזה התכוונת?עשיתי את הping וכאמור הוא עובד בשני הכיוונים. לעומת זאת הפקודה בנייח 192.186.1.15\\ נענית בthe file name , directory name, or volume label syntax is incorrectבנייד אותו כנ"ל (כמובן כתגובה לip של הנייח). ד"א בחלון הזה של הcmd הכתןבת של הנייד היא c:\user\jh;jh;j. הג'בריש זה כנראה מה שהויסטה מבינה מהשםהעברי של חשבון המשתמש. בכל מקרה שיניתי את שם החשבון לאנגלית. הג'יבריש נשאר. זה קשור?אם זה קשור אז כבר אני אומר שתיקית המשתמש בusers עדיין מופיעה עם השם העברי (למרות ששיניתי את השם לאנגלי דרך'חשבןנןת משתמש'). ואני לא רואה שאפשר לשנות את השם דרך f2.
פורסם 2009 במרץ 216 שנים אילו אפשרויות יש לך חוץ מ"מקומי בלבד" באפשרות של "גישה"?נראה לי ששם הבעיה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.