פורסם 2003 ביולי 2022 שנים הייתי מחליף ל9700P לפני שיגמר...ואתה סגור על המארז?כי זה פשוט ביזבוז כסף טוטאלי...
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים זוהיא כבר החלטה שלך:מה יותר חשוב לך? לוח אם או כרטיס מסךאני העדפתי לוח אם כי אתה יכול לעשות OC לכטיס מסך.וNOX בקשר למארז, CrashZone14 בחר בו ולי אין התנגדות(מארז יפה מאלומיניום+-)
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים מחבר הייתי מחליף ל9700P לפני שיגמר...ואתה סגור על המארז?כי זה פשוט ביזבוז כסף טוטאלי...שמתי R9700P!כן אני סגור על המארז...יש לי שאלה מה ההבדל בין מחשב למשחקים לבין מחשב של מסיבות רשת?יש הבדל??
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים מחבר זוהיא כבר החלטה שלך:מה יותר חשוב לך? לוח אם או כרטיס מסךאני העדפתי לוח אם כי אתה יכול לעשות OC לכטיס מסך.וNOX בקשר למארז, CrashZone14 בחר בו ולי אין התנגדות(מארז יפה מאלומיניום+-)למה דווקא לוח האם הוא טוב...
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים בגדול אין הבדל אך נראה לי שבמחשב למסיבות רשת ישנו דגש עלקלות משקל ויופי אסטטי.חוץ מזה (קל ויפה) אין הבדל.אני יוצא מנקודה הנחה שגם במחשב למשחקים יש כרטיס רשת.ולוח האם יותר טוב בגלל הציפסט שלו (875P לעומת 865PE )
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים מחבר בגדול אין הבדל אך נראה לי שבמחשב למסיבות רשת ישנו דגש עלקלות משקל ויופי אסטטי.חוץ מזה (קל ויפה) אין הבדל.אני יוצה מנקודה הנחה שגם במחשב למשחקים יש כרטיס רשת.בתוך הלוח אם יש כרטיס רשת...של 1000 אם אני אל טועה.כדאי לי לקחת את ה R9700P של ראדון או להישאר עם זה של הרקולס?זה הבדל של 200 שקל...
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים אני חושב שכדי לך עבור לוח... אני ממליץ על הלוחות של Abit וAsus, אני לא מזלזל בMSI אבל הסיבה שהם לקחו אצל טום זה ביגלל שכנראה הם ממנים לו את האתר
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים כדאי לי לקחת את ה R9700P של ראדון או להישאר עם זה של הרקול?זה הבדל של 200 שקל... אני לא חושב שיש הבדל בביצועים אך בהחלט יש הבדל ברעש, הכרטיס של הרקולס שקט יותר ואני מסכים עם NOX לגבי האתר של טום הוא האתר היחיד שהראה שMSI עדיפים על ABIT וכו' כשרוב (אם לא כולם) האתרי חומרה האחרים הראו ההפך :
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים אני לא חושב שיש הבדל בביצועים אך בהחלט יש הבדל ברעש, הכרטיס של הרקולס שקט יותראתה בדקת את שניהם שאתה יודע? אם לא, אני חושב שאתה מתבלבל אם GB הם אם המאוררים הבעיתיים.ההבדל הוא רק חיצוני בביצועים לא תרגיש בהבדל ביניהם...
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים אני חושב שכדי לך עבור לוח... אני ממליץ על הלוחות של Abit וAsus, אני לא מזלזל בMSI אבל הסיבה שהם לקחו אצל טום זה ביגלל שכנראה הם ממנים לו את האתר אתה מבין שבמשפט הזה אתה פשוט מחסל את האוביקטיביות שיש לאתר של טום נכון? בגלל משפט כזה אנשים יתחילו לקחת את הביקורות של טום פחות ברצינות במיוחד אם מוצר של MSI יבחר כמומלץ ביותר
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים מחבר אוקיי אתם בעצם אומרים שהמפרט שאני עשיתי לאחר שיקולים של הדברים שאמרתם הוא טוב?חוץ מהלוח אם שיש לחלקכם ספקות לגבי ביצועיו...אם כן ואין לי מה לשנות אז תגידו לי ותודה רבה רבה רבה על כל העזרה!!!
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים אתה בדקת את שניהם שאתה יודע? אם לא, אני חושב שאתה מתבלבל אם GB הם אם המאוררים הבעיתיים.ההבדל הוא רק חיצוני בביצועים לא תרגיש בהבדל ביניהם...לא אני לא בדקתי אישית כל כרטיס אבל אני כתבתי שGB בעיתייםואני מסתמך על השוואות של רעש שנערכוכמו כן אני לא כתבתי שיש הבדל בביצועיםלילה טוב כולם :smiley2:
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים אתה מבין שבמשפט הזה אתה פשוט מחסל את האוביקטיביות שיש לאתר של טום נכון?בגלל משפט כזה אנשים יתחילו לקחת את הביקורות של טום פחות ברצינות במיוחד אם מוצר של MSI יבחר כמומלץ ביותרזה היה בצחוק, הביצועים של הלוחות של MSI לא רעים אבל יש טובים יותר.ואני לא רוצה להרוס לפותח הת'רד את הדיון וביגלל זה אני לא יימשיך בדיון על הלוחות של MSI.
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים מחבר אוקיי אתם בעצם אומרים שהמפרט שאני עשיתי לאחר שיקולים של הדברים שאמרתם הוא טוב?חוץ מהלוח אם שיש לחלקכם ספקות לגבי ביצועיו...אם כן ואין לי מה לשנות אז תגידו לי ותודה רבה רבה רבה על כל העזרה!!!??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.