עבור לתוכן

מחפש מידע על הפצת MAC address החוצה בזמן הגלישה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי כמה שאלות שלא מצאתי את התשובה בהיסטוריה של הפורום.

האם כתובת MAC שלי נשלחת החוצה כאשר אני גולש?

האם נשלחת כתובת של כרטיס רשת של המחשב או של הראוטר או של מודם(במקרה של חיבור דרך ראוטר)?

מה קרוה כאשר מחשב מחובר ישירות למודם?

האן יש כלים ב-online שמאפשרים לבדוק מה הכתובת שנשלחת החוצה (בדומה ל-showmyip שמציג את כתובת ה-ip שלי)?

תודה,

יבגני

פורסם

כתובת ה MAC של המודם שלך היא היחידה שיוצאת החוצה, והיא גם מגיעה רק לתשתית החיבור בצד השני ולא ממשיכה החוצה לאינטרנט.

פורסם

יבגני שלום, אנא שנה את כותרת הדיון כך שתהיה יותר אינפורמטיבית, במקרה הזה אפילו "מחפש מידע בקשר לMAC address" או "שאלות בנוגע לMAC address" יהיו מספיקות. אי שינוי הכותרת יוביל לנעלית הדיון.

לשאלתך, כתבות הMAC משתמשת אותך רק בפרוטוקולים מסויימים, למשל ethrnet, רשת האינטרנט מבוססת על פרוטוקול TCP/IP שלא משתמש בכתובת הMAC, לכן אין כלי שיעביר את הכתובת הזאת על תוך האינטרנט.

פורסם

בניתוב הבא אחרי שרת הLNS של הספק שלך כבר אף אחד לא יכול לדעת את כתובת הMAC של הממשק שאיתו יצאת לספק.

ואני גם בספק שהספק רואה את כתובת הMAC שלך בגלל שרוב תשתית הWAN היא לא ethernet.

פורסם

האן יש כלים ב-online שמאפשרים לבדוק מה הכתובת שנשלחת החוצה (בדומה ל-showmyip שמציג את כתובת ה-ip שלי)?

יבגני

ענו לך כבר על הרוב , אם חלק מהשאלה שלך הוא גם איך לגלות את כתובת ה MAC ,

אתה יכול בעזרת ipconfig /all על המכונה.

ברמת פורטוקול TCP IP כמו שנאמר כתובת ה MAC לא יוצאת החוצה אך קיימות תוכנות וכרטיסים שחלק מהרגיסטרציה שלהם כוללת את כתובת ה MAC ולכן ניתן לומר שהכתובת מסוגלת תאורטית לצאת החוצה ( במכוון , לא דרך הפרוטוקול TCP IP ).

פורסם

באותו נושא אם אתה באמת פרנואיד (לא שיש בזה משהו רע, קצת פרנויה זה דבר בריא) יש כלים שמאפשרים לך להסתיר את המחשב שלך מהרשת/אינטרנת ככל הניתן.

הכלים האלה קיימים או בנפרד או כחלק מתוכנות FIREWALL מתקדמות, וגם משולבים בחלק מהANTI VIRUS SUITES שיש בהם גם הגנות נוספות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים