עבור לתוכן

איך לחלק תקציב של 1000 ש"ח לשדרוג מחשב לצרכי גיימינג? E4500,P5KPL,2GB DDR2 800

Featured Replies

פורסם

מטרה: שדרוג המערכת לצורך שיפור מקסימלי בביצועי גיימינג בתקציב שניתן.

תקציב: 1000 ש"ח

מערכת קיימת :

מעבד : E4500 CORE2DUO CONROE

כרטיס מסך :GEFORCE 8400GS 512MB PCIE

זכרון פנימי:KINGSTON 2GB DDR2 800 MHZ

לוח אם: ASUS P5KPL-VM G31

ספק:EZCOOL -ATX-300 JSP 300W

מסך: LG W2261V

הבהרות נוספות: אין איזושהי שאיפה להריץ את כל המשחקים הכי כבדים על Very High עם פילטרים וכו'... הרצה חלקה של משחקים על Medium תהייה גם מספקת. הכוונה למשחקים דוגמת: Assassin's Creed , Brothers in Arms - Hell's Highway ודומיהם.

הייתי ממליץ לקחת ספק ב 350 ש"ח , משהו כמו Tomahawk 450W Active PFC 12cm. וכרטיס מסך hd4850 בעוד איזה 750 ש"ח.

השאלה אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק.או שאולי עדיף להשקיע חלק מהתקציב על הגדלת נפח הזכרונות...

אם יהייה צוואר בקבוק, זה משהו שיהייה ניתן לשחרר באמצעות oc קל?

תודה רבה, מחכה לתשובותיכם!

פורסם

1. מה גודל הצג, זה יאפשר בחירה של כ.מסך.

2. שדרוג הספק יהיה הכרחי בכל מקרה, הבחירה שלך נראית לא רע בכלל.

3. המעבד שלך אכן בעל פוטנציאל לא מבוטל לOC, ואני לא מאמין שלאחר OC, הוא יהווה צוואר בקבוק.

פורסם

מועבר למפרטי מחשב שכן אין התייחסות דווקא למעבדים, זיכרונות ולוחות אם, אלא לכלל הרכיבים שבמערכת.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

מסך: LG W2261V

גודל המסך הוא 22", אבל כמו שציינתי:

אין איזושהי שאיפה להריץ את כל המשחקים הכי כבדים על Very High עם פילטרים וכו'... הרצה חלקה של משחקים על Medium תהייה גם מספקת. הכוונה למשחקים דוגמת: Assassin's Creed , Brothers in Arms - Hell's Highway ודומיהם.

אשמח לשמוע המלצות ודעות נוספות. TNX

פורסם

ברזולוציה של מסך כמו שלך זה לא דרישה פשוטה.

ההמלצה היא להשקיע בקירור קצת טוב יותר למעבד לצורכי OC, הספק שבחרת יהיה טוב

וכרטיס 4850 יהיה הדבר הכי חזק שבערך יכנס לתקציב (עם חריגה).

פורסם
  • מחבר

במידה ואין אפשרות לבצע OC על המערכת (מישהו שמפחד/נגד OC או חסר ידע בנושא), מה תהייה ההשקעה המועדפת ביותר לתקציב במערכת הזאת?

פורסם

שקול HD 4830 דווקא שכן הוא אינו חלש בהרבה מ-4850 אבל הוא זול יותר, והחיסכון משמעותי בהתחשב באילוצי התקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

האם קנייה של HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E + Corsair VX 450W Active PFC 12cm Fan תהייה רכישה נבונה או שיהייה צוואר בקבוק בגלל המעבד?

פורסם
  • מחבר

מנהלים תעבירו בבקשה תתרד ל"כרטיסי מסך" אני רוצה המלצה לכרטיס מסך שלא יהווה צוואר בקבוק. תודה.

(יייחחחחחחחסססססססססססססססס!!!!!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים