עבור לתוכן

בעיה בטמ'פ 4870X2

Featured Replies

פורסם

היה לי במצב מנוחה בערך על 70 מעלות , עכשיו התקנתי 9.2 קטליסט , עשיתי OVERDRIVE , אבל שהוא בעצמו יעשה AUTO-TUNE , אבל בסוף ביטלתי (אני לא יודע אם כל זה קשור ) ועכשיו הוא על 86~ מעלות במנוחה...=\

לפני זה זה תמיד היה על ~70 מעלות!

פורסם

תבדוק אם התדרים על סטוק..תבדוק מה הRPM של המאוורר במנוחה/מאמץ..

פורסם
  • מחבר

כן התדרים בסטוק , אני התקנתי מחדש קטליסט 9.2 , ובדרייבר עשיתי DEFAULTS . בבוקר היה 86 ככה במנוחה , עעכשיו הגעתי וזה כבר על 68 ככה, אבל.... בדר"כ כאשר אני נכנס למשחקים הוא ישר מפעיל את המאוורר באופן אוטומטי, ז"א הוא מגביר את מהירות המאוורר, אבל עכשיו כשאני נכנס למשחק אני לא שומע שהמאוורר פתאום התחיל לעבוד יותר מהר (כי אי אפשר להתעלם מזה, זה די רועש), נכנסתי שנייה לקרייסיס , נכנסתי ל LOAD שלי , וישר יצאתי (האמת אפילו לא נכנסתי , בלואד של 97 אחוז הוא נתקע וישר יצאתי ) והוא היה על טמפ' 86 =\

איך אני מעביר אותו שוב לאוטומטי המאוורר?

לפי GPU-Z מהירות המאוורר 40 אחוז 1248 RPM.

פורסם

פשוט תשחזר את ההגדרות של הדרייבר.

פורסם

40 אחוז 1200 RPM? יש לך בעיה

אצלי על 30% 1700RPM ב4870

פורסם
  • מחבר

אז מה לעשות?=\

פורסם

40 אחוז 1200 RPM? יש לך בעיה

אצלי על 30% 1700RPM ב4870

אתה שוכח שלו יש 4870X2 ולא 4870..

פותח התרד כמו שציינו כבר..או שתשחזר את הגדרות בדרייבר..או שתגיד ידנית את המאוורר..

פורסם
  • מחבר

מצאתי פתרון....אבל אני לא בטוח שזה מומלץ...

בRIVATUNER בלשונית של הFAN , אחת אחרי ה OVERCLOCKING , אם אני מסמן enable low-level fan control ואז על AUTO אז זה נראלי עובד ככה..וניסיתי גם במשחק , הוא בעצמו מעלה את המאורר ל2200 RPM בערך , והטמ'פ המקסימלית (בזמן שאני משחק) היא 86 מעלות...

וככה במנוחה הוא על 69 ככה, כמו שהיה תמיד.

אבל מומלץ לעשות את זה?

פורסם

זה בסדר גמור :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

אפשר לנעול.

המשך יום נעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים