עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GF 8800 GS -עושה בעיות

Featured Replies

פורסם

שלום,קיבלתי במתנה את הכרטיס gf 8800 gs עכשיו חיברתי אותו ללוח אם וחיברתי לו את הpci e וכאשר אני מדליק את המחשב הכול נידלק חוץ מהמסך...

מישהו יודע במה מדובר??

תודה מראש..

פורסם

תבדוק אם חיברת טוב את הכרטיס מסך לPCIE,שים לב שה"סלוט" ישר.

פורסם

חיברת את חיבור המתח של הכרטיס לספק (6 PIN)? אחרת אין שום סיבה שזה יעבוד כמו שצריך.

פורסם

באיזה ספק כוח מדובר ?

פורסם
  • מחבר

באיזה ספק כוח מדובר ?

650w לא של חברה מוכרת... וכן,חיברתי את אותו לספק... הכול עובד חוץ מהמסך.. אוף זה מבאס.. למישהו יש עוד רעיונות מזה יכול להיות?

פורסם

אם אתה מחובר דרך חיבור VGA רגיל תנסה להעביר ל DVI, אם לא הולך תנתק את המחשב מהחשמל ותאפס את הלוח אם, ותדליק שוב...

הכרטיס הזה עבד אצל הבעלים הקודמים ?

פורסם

בדקת אם החיבור תקוע טוב ?

ואני נבין שזאת הבפעם הראשונה שאתה מפעיל..

בדקת שכל החיבורים מהלוח אם מחוברים טוב ?

שים לב, שלא יהיה קצר !

פורסם

האם לפני שחיברת את הכרטיס החדש המחשב עבד עם כרטיס מובנה? אם כן, האם דאגת לבטל אותו?

פורסם
  • מחבר

האם לפני שחיברת את הכרטיס החדש המחשב עבד עם כרטיס מובנה? אם כן, האם דאגת לבטל אותו?

לא :kopfpatsch: לא ידעתי שאני צריך לבטל את הכרטיס המובנה.. וואי איך אני עושה את זה??

פורסם

תוציא את הכרטיס החדש, תחבר את הכבל ליציאה של הלוח (בקיצור, כמו שהיה לפני שהביאו לך את הכרטיס החדש). תפעיל את המחשב, תכנס לביוס, ושם אמורה להיות הגדרה להפעלה\ביטול של הכרטיס המובנה. מיקום האופציה הזו והניסוח המדוייק משתנה מלוח ללוח ומגרסת ביוס אחת למשניה, אז כאן אני לא יכול לעזור. חפש משהו שדומה לINTEGRATED GRAPHICS\VGA. בכל מקרה, אחרי זה אתה שומר את ההגדרות ומכבה את המחשב.

השלב הבא יהיה להרכיב את הכרטיס החדש, להעביר את הכבל אליו, ולהפעיל את המחשב. התצוגה תהיה גרועה (כי אין דרייבר עדיין) - אבל היא תהיה. אחרי שאתה מתקין את הדרייבר מהדיסק שבא עם הכרטיס או מוריד דרייברים מהאתר של NVIDIA, גם הבעיה הזו תפתר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי את הבעיה.. לא חיברתי את החיבור של המסך לכרטיס מסך... בגלל זה המסך לא נדלק.. :kopfpatsch: רק הבעיה היא שיש לי מסך יותר מידי ישן בלי חיבור DVI... צריך לקנות מתאם או מסך :smile1:

פורסם

אני מבין שקיבלת את הכרטיס כמו שהוא, ללא האריזה והאביזרים המקוריים? כל כרטיס מסך כיום מגיע עם מתאם שכזה...

פורסם
  • מחבר

כן אתה צודק... קיבלתי אותו ככה.. בכול אופן תודה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.