פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים שלום,קיבלתי במתנה את הכרטיס gf 8800 gs עכשיו חיברתי אותו ללוח אם וחיברתי לו את הpci e וכאשר אני מדליק את המחשב הכול נידלק חוץ מהמסך... מישהו יודע במה מדובר??תודה מראש..
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים חיברת את חיבור המתח של הכרטיס לספק (6 PIN)? אחרת אין שום סיבה שזה יעבוד כמו שצריך.
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים מחבר באיזה ספק כוח מדובר ?650w לא של חברה מוכרת... וכן,חיברתי את אותו לספק... הכול עובד חוץ מהמסך.. אוף זה מבאס.. למישהו יש עוד רעיונות מזה יכול להיות?
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים אם אתה מחובר דרך חיבור VGA רגיל תנסה להעביר ל DVI, אם לא הולך תנתק את המחשב מהחשמל ותאפס את הלוח אם, ותדליק שוב...הכרטיס הזה עבד אצל הבעלים הקודמים ?
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים בדקת אם החיבור תקוע טוב ?ואני נבין שזאת הבפעם הראשונה שאתה מפעיל..בדקת שכל החיבורים מהלוח אם מחוברים טוב ? שים לב, שלא יהיה קצר !
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים האם לפני שחיברת את הכרטיס החדש המחשב עבד עם כרטיס מובנה? אם כן, האם דאגת לבטל אותו?
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מחבר האם לפני שחיברת את הכרטיס החדש המחשב עבד עם כרטיס מובנה? אם כן, האם דאגת לבטל אותו? לא לא ידעתי שאני צריך לבטל את הכרטיס המובנה.. וואי איך אני עושה את זה??
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים תוציא את הכרטיס החדש, תחבר את הכבל ליציאה של הלוח (בקיצור, כמו שהיה לפני שהביאו לך את הכרטיס החדש). תפעיל את המחשב, תכנס לביוס, ושם אמורה להיות הגדרה להפעלה\ביטול של הכרטיס המובנה. מיקום האופציה הזו והניסוח המדוייק משתנה מלוח ללוח ומגרסת ביוס אחת למשניה, אז כאן אני לא יכול לעזור. חפש משהו שדומה לINTEGRATED GRAPHICS\VGA. בכל מקרה, אחרי זה אתה שומר את ההגדרות ומכבה את המחשב.השלב הבא יהיה להרכיב את הכרטיס החדש, להעביר את הכבל אליו, ולהפעיל את המחשב. התצוגה תהיה גרועה (כי אין דרייבר עדיין) - אבל היא תהיה. אחרי שאתה מתקין את הדרייבר מהדיסק שבא עם הכרטיס או מוריד דרייברים מהאתר של NVIDIA, גם הבעיה הזו תפתר.
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מחבר הבנתי את הבעיה.. לא חיברתי את החיבור של המסך לכרטיס מסך... בגלל זה המסך לא נדלק.. רק הבעיה היא שיש לי מסך יותר מידי ישן בלי חיבור DVI... צריך לקנות מתאם או מסך
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים אני מבין שקיבלת את הכרטיס כמו שהוא, ללא האריזה והאביזרים המקוריים? כל כרטיס מסך כיום מגיע עם מתאם שכזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.