פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים הכרטיס של gigabyte כאשר אני מתקין אותו עם הדרייבר שקיבלתי על הדיסק בקופסא הוא עובד יופי וכשאני מתקין דרייבר עדכני חדש שאני מוריד מהאתר של nvidiaאז הוינדוס לא עולה לי עד הסוף אחרי הריסטרט משהו מוזר,המחשב נדלק אחרי ריסטרט ומתחיל לעלות ואז התצוגה נהיית שחורה וזהו עוצר...יש למישהו עצה או רעיון למה זה קורה? אחרי שזה קורה אני עושה ריסטרט על last known good configuration והוא עולה עם הדרייבר הישן שוב....
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים תנסה את וינדוס 7,הוא מוצא לך את כל הדרייברים לבד ומתקין אותם באופן אוטומטי.
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים מחבר הבעיה היא לא שאין תצוגה הבעיה היא שהמחשב קורס ממש לא עולה לאחר התקנת הדרייבר החדש (182.06) וריסטרט הוא מגיע עד להתחלת העליה של הxp עד הלוגו של הxp ואז פשוט המסך מחלשיך והמחשב נתקע... ממש מייאש....
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מחבר ניסיתי safe mode זה לא קשור לרזולוציה... הדרייבר החדש פשוט גורם למחשב שלי לקרוס...
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מחבר לאחר שיחה עם התמיכה של gigabyte (נחמדים מאוד) כנראה שעדכון גרסת bios תפתור את הבעיה כשאגיע הבייתה אנסה ונראה... בכל מקרה אם למישהו יש בעיה עם חומרה של gigabyte אז מאוד ממליץ לדבר עם התמיכה העולמית הם ממש אחלה התאמצו ובאמת רצו לעזור מאוד אדיבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.