עבור לתוכן

בוא לפה, מה נסגר עם החבילות האלה בזמן האחרון?! עוד אחת שאני לא מצפה לה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כרגע יש D2 ויש SB3.

מבחינת ציפיות? לא יודע מה להגיד לך. לא שמעתי את ה-HE60 עדיין. שמעתי מישהו שהגדיר אותן בתור "האחות האלקטרוסטטית של ה-K1000". אם זה באמת יהיה כך אני אהייה מרוצה.

Anatoli.

פורסם

ענאן, כמו שרשמתי שם, למיטב זכרוני ה-HE90 על איזור ה-900וולט.

המקור יהיה כנראה ה-y1 במידה ויגיעו עד אז כל החלקים. הוא מפתיע מאוד. קשה לי להאמין שיש משהו שמתקרב אליו גם במחיר של פי 3-4.

Anatoli.

העברתי את החלקים לסבון, כל בעיה נוספת באשמתו :-X

פורסם
  • מחבר

אל דאגה נדב, אני בעניינים. מה לעשות שחסרים חלקים (איזה שבב וההדרים).

Anatoli.

פורסם

Adjust the pot to 580 volts for Sennheiser HE-90 and HE-70 headphones or leave it at 560V. For Koss headphones, adjust the bias for 600V

(הטעות הקלדה במקור)

560 זה המתח של סטאק פרו, סטאקס נורמל זה 280.

המגבר פחות מענין, אני מצפה לראות איך האוזניות יחזרו.

TeaTime, אל תאשים אותי, חוצפן :-X

פורסם

איזה שבב חסר? אתה מדבר על הטעות של סבון? ההדרים הגיעו, פשוט שחכתי אותם במפעל כי חיברתי את שלי עם חוטים

אם כבר בנושא DIY עסקינן, המגבר האלקטרוסטטי הזה נשמע מעניין, יש משהו נחמד כזה לבניה?

פורסם

יש כמה, זה נחשב הכי טוב, נראה אם תצליח להשיג 50% מהחלקים.

יש פרויקט מענין שמתגבש ב-head-fi. וצריך להיות סביר לבניה כשהוא יגיע למימוש(נראה שבחודשיים-שלושה הקרובים).

אל תשכח שצריך אוזניות מיוחדות.

פורסם

טולי תתחדש!! מקווה כשאני יגיע אלך לקחת חלקים של Y1 אני יוכל להתרשם מהסט. אגב ה UR40 (בתכלס הם כבר לא UR40)שלי עברו שינוי רציני. והפעם אני ירצה מאוד לשמוע את ההתרשמות שלך עלהם. אני כניראה יסחוב את המגבר שלהם איתם.

פורסם
  • מחבר

נדב, כמו שדור אמר מתגבש שם רעיון מאוד יפה. אני כנראה אבנה משהו כזה ברגע שזה יהיה זמין במידה והמחירים לא יהיו מוגזמים. סך הכל הבנייה שם לא מסובכת מדיי, וכן נראה שיהיה מדובר על מגבר נחמד מאוד.

Anatoli.

פורסם

יש כמה, זה נחשב הכי טוב, נראה אם תצליח להשיג 50% מהחלקים.

יש פרויקט מענין שמתגבש ב-head-fi. וצריך להיות סביר לבניה כשהוא יגיע למימוש(נראה שבחודשיים-שלושה הקרובים).

אל תשכח שצריך אוזניות מיוחדות.

מה אני אעשה עם אוזניות? :-X

תוספת: הולי פאק מה זה הדבר הזה?!

פורסם
  • מחבר

אתה לא היחיד אל תדאג. יש הרבה שבונים בשביל הכיף. אל תשכח שגם לי לא ממש יש אוזניות כבר זמן מה :)

Anatoli.

פורסם

תתחדש אנטולי, ציפיתי כבר לראות מתי יגיעו המגבר ואוזניות, די הופתעתי ממהירות העניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים