פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים מה שמשנה זה שהחיבור הפיזי תואם. ורוב הדיסקים בשוק שהם בגודל 2.5" וחיבור IDE הם בעלי חיבור סטנדרטי.
פורסם 2009 במרץ 816 שנים מחבר כל דיסק IDE נתמך.לצערי (או לשימחתי - כי לא זרקתי 330 ש"ח לפח) , זה לא מה שאמרו לי ב IBM. רק כדי להיות בטוח, התקשרתי רגע לפני הקניה לתמיכה של IBM ישראל, ונאמר לי מפורשות שהמחשב הזה תומך בעד 80 GB בלבד, לא יותר. זה גם מה שמצויין באתר של LENOVO לדגם הזה רק שאני חשבתי שזה מה שהם מוכרים וזה לא מעיד על מה שניתן להשיג בשוק. דרך אגב, המוכר ב KSP ברוב טובו יעץ לי לעשות את השיחה הזו לפני הקנייה כי מנסיונו יש בעיות תאימות כאלה ואחרות בניידים.
פורסם 2009 במרץ 816 שנים הם פשוט מדקלמים לך מה כתוב במפרט.חנויות אפילו מציינות במפורש התאמה לנייד שלך.למשל כאן:http://www.comptick.com/r50-hd25-160.html
פורסם 2009 במרץ 816 שנים מחבר אז אתה אומר שהדיסק שציינתי יתאים 100 אחוז? חבל על הכסף אתה יודע...אופיר
פורסם 2009 במרץ 916 שנים לא מאמין שאין לו LBA48 בביוס.וגם אם אין - הוא יזהה ויעבוד עם 137 גיגה מה 160.אם לא מזהה הכל לנסות לעדכן ביוס.ליצרנים של קוננים יש תוכנה לעבוד עם הכל גם בלי LBA48 בביוס.
פורסם 2009 במרץ 916 שנים מחבר קראתי על זה קצת...אומנם אם אין תמיכה ב LBA48 יש מצב ש XP יקרא את הכל אך זה מסוכן. עם 137GB אין בעיה, אך תהיה בעיה עם ה 23 הנותרים. האם זה נשמע הגיוני?בכל אופן, אני אעדכן את הביוס (אם בכלל יש כזה עדכון זמין) אבל איך אני אדע אם יש תמיכה או אין? זה מצויין בביוס איפשהוא?אופיר
פורסם 2009 במרץ 916 שנים ה-R50 הוא לא עד כדי כך ישן.בכל מקרה, הם לא כותבים אם יש או אין תמיכה, אבל מאוד קשה להאמין שאין.בכל מקרה, ההגבלה של ה-80 ג'יגה לא קשורה לכלום.
פורסם 2009 במרץ 916 שנים מחבר בכל אופן, אני אעדכן את הביוס (אם בכלל יש כזה עדכון זמין) אבל איך אני אדע אם יש תמיכה או אין? זה מצויין בביוס איפשהוא???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.