פורסם 2003 ביולי 1922 שנים לפני שלושה ימים קניתי את הכרטיס ויש לי כמה שאלות למי שיש כרטיס דומה או למי שמבין.1) האם אני יכול לחבר ממיר או כבל של אנטנה לכרטיס ולראות טלוויזיה במחשב?2) איך אני מחבר את מצלמת הווידאו שלי אל המחשב ועורך איתה סרטים? האם אני בכלל יכול לעשות זאת?3) מה עוד אני יכול לעשות עם ה VIVO שלי ?4) האם יש ביוס לכרטיס מסך ? פשוט, כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה לי בדיקת זכרון לכרטיס, כאילו שיש לי איזה ביוס או משהו..5) איזה עוד דברים יש בכרטיס שלי שלא ידעתי עליהם?6) למי שיש כרטיס כזה מאותה חברה, לכמה הגעתם באוברקלוקינג?תודה לכולם, זה ממש חשוב
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים 4) יש ביוס וניתן לעדכנו, אך כמו עם לוחות אם, שים לב שאתה מעדכן את הגירסא הנכונה לכרטיס הנכון.
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים לפני שלושה ימים קניתי את הכרטיס ויש לי כמה שאלות למי שיש כרטיס דומה או למי שמבין.1) האם אני יכול לחבר ממיר או כבל של אנטנה לכרטיס ולראות טלוויזיה במחשב?2) איך אני מחבר את מצלמת הווידאו שלי אל המחשב ועורך איתה סרטים? האם אני בכלל יכול לעשות זאת?3) מה עוד אני יכול לעשות עם ה VIVO שלי ?4) האם יש ביוס לכרטיס מסך ? פשוט, כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה לי בדיקת זכרון לכרטיס, כאילו שיש לי איזה ביוס או משהו..5) איזה עוד דברים יש בכרטיס שלי שלא ידעתי עליהם?6) למי שיש כרטיס כזה מאותה חברה, לכמה הגעתם באוברקלוקינג?תודה לכולם, זה ממש חשוב1. אני לא בטוח בקשר לממיר רגיל אבל כדאי לנסות. אתה צריך מכשיר בעל טינור! כבל של אנטנה מספק קליטה לטלוויזיה ודרך הטיונר שלה אתה סורק ערוצים. חסר ממיר (עם דיגיטלי יש נסיון, רגיל לא ראיתי אבל שווה נסיון), ווידאו וכו'2. אתה פשוט לוקח את החוט OUTPUT של המצלמה ומחבר לVIDEO IN. אם אין לך התאמת כניסות יציאות בין המצלמה והכרטיס תצטרך לקנות מעביר. בקשר לחלק השני אתה לא ממש עורך בעזרת הVIVO שלך אלא יכול לשמור קטעים מהמצלמת ווידאו למחשב ואז בעזרת כל תוכנת עריכה לבצע עריכה3. TV OUT4. לך לאתר של לידטק ומצא אותו5. ממממ.... היכולת לשחק משחקים?
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים מחבר 4) יש ביוס וניתן לעדכנו, אך כמו עם לוחות אם, שים לב שאתה מעדכן את הגירסא הנכונה לכרטיס הנכון.האם יש עדקון חדש לביוס כבר? האם כדאי להוריד אותו? זה ייתן לי שיפור ביצועים בכלל ?האם אני יכול להכנס לביוס של הכרטיס ולשנות שם דברים?ובקשר למה ש Dark Mind אמר, לא ממש הבנתי אם אתה אומר לי שאני יכול לחבר ממיר או לא....
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים ממיר דיגיטלי אתה יכול בוודאות אבל עוד לא ראיתי מישהו שהשתמש בממיר אנלוגי. אם אני מבין את פיעולותו (אף פעם לא היה לי אחד כזה) אז אני חושב שהוא יעשה את העבודה
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים ממיר אנאלוגי בחלק מהמקרים אם לא ברובם מוציאים RF ולא סטנדרט וידאו מה זה RF? זה בעצם שידור אנטנה אותם כבלים שיוצאים מהקיר בבית
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים מחבר ממיר דיגיטלי אתה יכול בוודאות אבל עוד לא ראיתי מישהו שהשתמש בממיר אנלוגי. אם אני מבין את פיעולותו (אף פעם לא היה לי אחד כזה) אז אני חושב שהוא יעשה את העבודהזה איכותי?איך אני מחבר אותו?
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים ממיר אנאלוגי בחלק מהמקרים אם לא ברובם מוציאים RF ולא סטנדרט וידאו מה זה RF? זה בעצם שידור אנטנה אותם כבלים שיוצאים מהקיר בביתאבל את עבודת הטונר הם עושים, לא? ולא קיים מפצל מסויים שיעביר מהחוט הנ"ל לבננות?בקשר לאיכות של זה אין לי מושג אבל האיכות של ממיר דיגיטלי היא טובה. לנסות אף פעם לא יזיק - קח חוט, קח ממיר קיים בטלוויזיה בחדר או או אם קיימת בתווך חיבור וחבר
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים בדיוק מה שבאתי לשאול!!נראה לי שום תוכנה אבל.. אתה פשוט מחבר את זה לכרטיס מסך והתצוגה הופכת לטלווזיה
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים מחבר שניה אחת חברה, לא הבנתי איזה כבל אני צריך לקחת, יש לי מין חיבור גדול כזה שמתחבר מהממיר אל הטלוויזיה, אותו אני צריך לחבר אל הכרטיס? (עם מתאם כמובן)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.