עבור לתוכן

צריך המלצה למעבד בתקציב עד 1500K

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני בטוח שאני לא ישדרג את המחשב בעוד כמה שנים טובות ואני רוצה/צריך משהו שיחזיק כמה שנים טובות!

מחשב למשחקים כבדים עד 6K + למשחקים כמו קרייסיס GTA IV ואחרים שיצאו בעתיד , מתוכנן מתוכנן מסך 22" FULLHD

המחשב הנוכחי שלי שירת אותי יפה 6 וחצי שנים וכבר הספיק לו ואני מעוניין בהשקעה לאורך טווח...

ללא שום קשר אבל חשוב שתדעו

אני רוצה לקנות תמערכת I7 וכבר כתבתי במדור מפרטי מחשב אבל לא נתנו לי תשובות מספקות

אבל בעיקר ממליצים לי שכדאי מערכת מבוססת מעבד QUAD בחצי מחיר ממערכת I7

למה כ"כ מתנגדים למערכת מבוססת Core I7 ? חוץ מזה שזה יקר

ואינטל מתכננת להוריד מהמדפים מספר מעבדים מצוינים אז מה שווה להשקיע בהם ?

זהו ציתות מאחד הפורומים שקראתי ומסיבות ברורות אני לא יפרסם אותו

"אינטל ממשיכה את המעבר לפלטפורמת ה Core i7 , ומתכננת להוריד מהמדפים שלושה

מעבדים, שניים מסדרת ה Core 2 Extreme בדגמי ה QX9650 וה QX9770 אשר

עובדים בתדרי עבודה של 3.0-3.2Ghz, כשמחליפיהם יהיו מעבדי ה 965 וה 975

מסדרת ה Extreme המיועדת לפלטפורמת ה Core i7 בתושבת ה LGA 1366.

המעבד השלישי שיורד מהמדפים הוא ה Core 2 Duo E8300 כפול הליבות.

ההזמנות למעבדים יתקבלו עד ל 5 ביוני, וההספקה תיפסק לחלוטין ב 7 לאוגוסט (E8300 TRAY)

וב 4 לספטמבר (QX9650 & QX9770 boxed) ועד לחודש פברואר לגרסאות ה TRAY שלה מעבדים."

תודה מכל הלב :xyxthumbs:

פורסם

למה כ"כ מתנגדים למערכת מבוססת Core I7 ? חוץ מזה שזה יקר

ואינטל מתכננת להוריד מהמדפים מספר מעבדים מצוינים אז מה שווה להשקיע בהם ?

תודה מכל הלב :xyxthumbs:

בעיקר הרגלים ודעות קדומות אפשר לומר . מתי שיצא הQ6600 הבאנצים הראו הפרש ביצועים לE8400 של 10% ורק לאחרונה יצאו משחקים שתומכים במרובע ליבות .

למנהלים שמעתי שנתנו באן לBLUEMAIL הייתי רוצה לדעת מתי מחזירים אותו . ראיתי את ההודעות וחבל שמעיפים בגלל ילד בן 10 פרנואיד שרוצה שיעוף . ברגע שיעפשרו לי לשלוח הודעות אישיות אשלח הודעות כאלה דרכן

פורסם
  • מחבר

עדיין תשובה לא מספקת

אפשר לקבל תשובה יותר מספקת ?

פורסם

ההמלצה כיום נגד מעבדי CI7 היא לא כי הם לא טובים, אלא כי הם לא משתלמים, התוכנות של היום מראות שיפור ביצועים באחוזים נמוכים, והפרשי מחירים באחוזים גבוהים הרבה יותר. לוחות X58 הם יקרים מאד, וגם מעבד הQUAD של הS775 רק עכשיו מתחילים להראות את הפרשי הביצועים.

ככלל, המעבדים מזדקנים יחסית מהר, לא משנה מה תקנה היום, זה יזדקן ככה שההשקעה היום בHIGH END של מעבד לא נראית מצדיקה את עצמה, במיוחד ברגע שהלוחות התואמים עולים 1000 ש"ח+.

ההשקעה בלוח מעבד וזיכרונות לI7 תשאיר אותך עם תקציב מצומצם מאד לכ.מסך להרצת משחקים כבדים, ועוד יותר אם מדובר על מסך FHD כמו שאתה מתכנן.

פורסם
  • מחבר

תערוך את הכותרת לפי חוקי הפורום, לא לפי איך שבא לך. מה שרשמתי עדיין רלוונטי.

אני לא יודע לאיזה נושא לשייך את זה אז אם אתה יכול לשנות תכותרת בשבילי אז אני אשמח

תודה

פורסם

מה כל ההמולה אני לא מבין

ראשית כל

ערוך ל''צריך המלצה למעבד בתקציב עד **** ש''ח''

ובפנים ציין שימושים ואת המפרט אליו הולך להכנס המעבד

עכשיו , אתה אומר שאתה רוצה מערכת ב6 אלף

ואתה רוצה CI7

ואני לא נכנס לזה שאם זה כשאי או לא או זה טוב או לא

איזה אפשרויות יש לך ?

יש 3 דגמים בארץ של CI7

אחד עולה 1500

השני 3 אלף

והאקסטרים עולה 5 אלף

זה לא משאיר לך הרבה ברירות

ואתה חייב לקחת את זה שעולה 1500.................

אז ככה שכל התראד הזה דיי מיותר .

פורסם

אם אתה רואה שכל כל הרבה אנשים אומרים לך שI7 לא משתלם למה אתה בכל זאת רוצה את זה?

אם אתה רוצה שימוש בכל הליבות ואתה עובד עם תוכנות אז זה "אולי" (ממש בספק) משתלם. אחרת למשחקים שהמחשב יחזיק לך הרבה שנים זה פשוט בלי אפשרי.

כדי היום לקנות מחשב שיריץ משחקים בצורה מעולה לשנה הקרובה ולא להשקיע עוד 3 אלף נוספים שאולי הוא יחזיק עוד שנה...

הצפי שאתה יכול לחשוב שהמחשב יריץ לך משחקים לשנה הראשונה במקסימום הגדרות זה מקסימום...

ואם לחשוב על יחס מחיר לתועלת עדיף היום לקחת מעבד יותר משתלם כמו 8400 שהוא מעולה גם ביחס למחיר וגם לOC.. ואחרי שנתיים לשדרג...

מה שיצא לך בסופו של דבר זה שאתה תחסוח גם על מעבד שעולה מינימום 1500... וגם על לוח X58 שממש לא זולים.. כמו כן גם זכרונות DDR3 שלא מראים שיפור ניכר על DDR2.

עם פיתוח הטכנולוגיה היום אתה לא יכול לצפות שהמחשב יריץ לך משחקים בעוד שנה בצורה חלקה...(על מקס אני מתכוון).

בסופו של דבר הצעה שלי לקנות מעבד "פחות" חזק היום ולשדרג וחוץ מזה יש לו יכולות מעולות לOC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים