עבור לתוכן

מגבר ישן של AKAI, דגם AM-U11, איך הוא?

Featured Replies

פורסם

היי,

מצאתי את המגבר הנ"ל שהיה שייך לאבא שלי לפני המון זמן...עשיתי בדיקה באינטרנט ומצאתי ששנת הייצור שלו היא 82-81 :lol:

לבנתיים אני חיברתי אותו לרמקולים שבאו עם מערכת אחרת ואני יכול להגיד לגמרי שיש שיפור ענקי לעומת המערכת השניה שבאה עם הרמקולים...פנסוניק..

כמובן לא איזה רמקולים בכמה אלפים אלה רמקולים שעושים את העבודה במשחקים סרטים וכו'.

אני משתמש עם אוזניות של סוני MDRV700, חיברתי אותם למגבר ובווליום 3 זה כבר המקסימום שאפשר לדחוס על האוזניות האלו, באמת שאי אפשר לשמוע יותר חזק מזה וכל דבר אחר יכול להרוס לי את האוזניים..שומעים טוב לגמרי! (כמובן כרטיס קול איכותי אחר ולא OB היה עושה עבודה טובה פי אלף לדעתי).

הווליום של המגבר הוא מ 1 ועד 10 שכמו שאמרתי באוזניות, לא ניתן לשמוע יותר מ 3 כי זה כבר ממש חזק.

גם ברמקולים שאני משתמש בהם מעל 3 טיפה זה קצת חזק מדי ושומעים בסדר, הרמקולים לא משהו בכלל אבל כמו שאמרתי עושים עבודה בסדר.

משהו קטן ששמתי לב, כשאני מסובב את כפתור הווליום שומעים קצת רשרושים כאלו..אבל הרעש נפסק מיד עם הפסקת הסיבוב של הווליום, זה משהו בעייתי?

שמתי לב שגם אם המקרר שלי בחדר מפסיק לקרר (זמן מנוחה שלו) אז זה יורד מן החשמל, אז אני יכול לשמוע את הקפיצה של החשמל באוזניות (מן מכה קטנטנה כזו אבל שמים לב) או ברמקולים.

אני אמור להזהר ממגבר כזה? יכול להרוס לי את האוזניות? רמקולים אחרים שיחוברו למגבר?

תודה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים