עבור לתוכן

צריך מדריך להתקנת osx על מקבוק אייר

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב מק בוק אייר ואני צריך מדריך איך להתקין עליו את הosx בבקשה

פורסם

מכניס את הדיסק ועושה Next.

באמת שאין שום דבר מסובך בהתקנת OS X.

פורסם

:lol:

מכניס את הדיסק לאן?

אתה צריך עוד מק עם כונן dvd או כונן dvd שמתחברבusb

פורסם

אפשר גם לקחת מגירה חיצונית לדיסק וכונן פנימי (עבדתי עם השיטה הזאת הרבה זמן :) ) אפשר הרבה מאוד דברים, שיפרט אם אין לו שום כונן.

פורסם

אי אפשר הרבה דברים

אפשר להתקין עם מק אחר או עם כונן dvd שמתחבר usb (וזה לא משנה אם זה כונן חיצוני ייעודי או כונן פנימי שמתחבר עם מגירה חיצונית)

או לטעון את דיסק ההתקנה לusb אבל גם לזה צריך מערכת פועלת

פורסם

זה ויכוח על סמנטיקה, כל הרעיון שלי זה שיפרט איפה הבעייה שלו, אתה מניח שזה החוסר כונן כשהוא לא אמר שום דבר כזה.

לא שאני אומר שזה לא זה אבל למה להנעל ישר על מחשבה מסויימת כשאין שום סיבה?

נ.ב. שכחתי גם לציין שממש לא חובה כונן חיצוני או מק אחר, עקרונית גם מחשב וינדוס אמור להספיק (לא מנסיון כי לא התקנתי על אייר אף פעם וגם אם כן אז הייתי עושה את זה דרך מק)

פורסם

כי ההתקנה באמת כ"כ פשוטה (כמו שציינת) שאין מה לשאול לגביה.

אגב, מעניין למה אפל לא מצרפים איתו באמת את מערכת ההפעלה בdok במקום לחשוב על פתרונות יצירתיים כמו התקנה דרך רשת.

פורסם

שאלה טובה, זה כנראה ישאר היתרון של לינוקס לכמה שנים טובות...

בכל מקרה לפותח הת'רד: תכניס את הדיסק של לאופרד למחשב שמוגדר בתור כונן מרוחק של האייר שלך, תדליק את האייר ותלחץ על Alt/Option זה ייתן לך אפשרויות בוט, תבחר את הדיסק וזהו אתה בדרך הנכונה.

מאוד מומלץ לעשות את זה דרך רשת קווית כי אם תעשה דרך אלחוטי שלא בתקן N אתה תסיים רק אחרי יומיים...

http://arstechnica.com/apple/news/2008/02/remote-install-mac-os-x-on-macbook-air-pokey-but-it-works.ars

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים