פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים שלום לכםהתקנתי במחשב הנייד את פידורה 8 והמחשב \המערכת לא מזהה את כרטיס הרשת והחיבור החוטי לרשת . המחשב הוא COMPAQ NC6320 .מה הפקודה שאני צריך להריץ ע"מ שהמחשב יזהה את הרכיבים.תודה
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים http://www.andreas-kleisun.homepage.t-online.de/FC5_on_nx6325.html#mozTocId10416
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים מחבר תודה רבה אבל נראה לי שזה קצת יותר מסובך כי נראה לי ש ה PARTITION של הגיבוי דרייברים גם נמחק בהתקנה.בהסבר שם הוא אומר שהוא התקין DUAL BOOT ושהוא שולף את הדרייברים מה RECOVERY אם הבנתי נכון.בכל אופן אני לא מקצוען לינוקס למרות שאני מת להיות וללמוד מקצוע שקשור לכל הנושא אבל בינתיים אם אתם מכירים מישהו מאזור נתניה שיוכל לעזור בהשלמת ההתקנה בתשלום אני אשמח.תודה רבה.
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים בשביל לתפעל מחשב עם לינוקס צריך תמיד עוד אחד עם חלונות XP מתפקד - זה הכלל הראשון, וחבל שכך.
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים למתחילים (וגם בינוניים)?זה די מחייבאתמול התקנתי catalyst 9.2 מהאתר של atiכמובן שהמערכת לא עלתה אחרי בוטמשתמש שהוא לא מתקדם ידע מה לעשות עם זה ללא אינטרנט?
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים בשביל לתפעל מחשב עם לינוקס צריך תמיד עוד אחד עם חלונות XP מתפקד - זה הכלל הראשון, וחבל שכך.במקרים קשים תמיד יש את נופיקס.
פורסם 2009 במרץ 116 שנים Simple Jack, זה יכול להיות נכון גם לגבי התקנה של חלונות אם היא לא יודעת לזהות כרטיס רשת לבד (וזה קורא ממש לא מעט).
פורסם 2009 במרץ 116 שנים 1.חלונות הרבה יותר אינטואיטיבית בקטע הזה מלינוקס2.אפשר לקבל תמיכה מספקית האינטרנט3.דרייברים אתה מקבל בכל מקרה עם לוח האם4.בכל מקרה זה נדיר ביותר היום שמערכת הפעלה מודרנית (ויסטה ומעלה) לא מזהה כרטיס רשת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.