עבור לתוכן

אז קנינו את המפרט, כמה נחמד...

Featured Replies

פורסם

עכשיו צריך לראות אם נכלל גם מה שלא כתוב במפרט:

- דיסקים לתוכנות של הלוח, צורב, כרטיס מסך והצ'ופרים הנלווים למוצרים האלה

- אביזרים שלא הותקנו אבל עשויים להיות שימושיים בעתיד (כבלים, מאוורר מקורי אם לא הותקן וכו')

- חומר כתוב, manual וכל הניירת שבאה עם מרכיבי המפרט.

לטעמי, החנות צריכה לספק את זה מבלי שהקונה יבקש. האם זו הנורמה שכל מה שבא בקופסה של מרכיבי המחשב מועבר ללקוח ונחשב כשלו או שיש חנויות שמתחמקות מכך?

פורסם

חייבים לספק לך את כל הדברים

פורסם

תלוי..אם קנית אריזות BOX/RETAIL אזי אתה חייב לקבל את הכל, זה שלך.

אם קנית לא אריזות כלו אלא OEM לא תקבל מן הסתם כלום..

פורסם

למישהו פה יש ניסיון שקנה מחשב מורכב בBOX והוא קיבל את המתאמים, כבלים, ברגים של מארז וכד' מרשת מחשב גדולה?

כגון: TMS, KSP , פוקס PC וכדומה .

פורסם

בKSP אורזים לך את כל השטויות בקופסה אחת ומביאים עם המחשב

פורסם

מה זה קשור רשת או חכה..?

קנית מעבד BOX אתה אמור לקבל את הכל בקופסא, ניירת, פלסטיק אריזה והכל.

קנית לוח אם אתה אמור לקבל את הכל אני בכלל לא מבין מה הדילמה והשאלה פה? :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

מה זה BOX????

פורסם

למישהו פה יש ניסיון שקנה מחשב מורכב בBOX והוא קיבל את המתאמים, כבלים, ברגים של מארז וכד' מרשת מחשב גדולה?

כגון: TMS, KSP , פוקס PC וכדומה .

במס' רכישות מ tms, קיבלתי את כל האריזות של מה שקניתי וכל מה שבתוכן.

פורסם

נראה לי שבכל החנויות זה אמור להיות ככה. אני קניתי באייבורי, וקיבלתי את כל הקופסאות עם כל האביזרים הנלווים.

פורסם

קנה BOX קבל הכל, לפי חוק זה שלך.

קנה TRAY, קבל לפי מה שיש לחנות והמדיניות שלה.

KSP, נותנים גוף קירור פשוט לS775 או AM2 בהתאם למעבד גם אם אתה קונה TRAY.

פורסם

כל השטויות שבאות מסביב הם חלק מהחיר של המוצר עליו אתה משלם. כמו שאם אתה תקנה אותו, אתה תקבל אותו עם הגלגלים, ועם הגה...ככה אם אתה קונה לוח אם,אתה תקבל את הכבלים וכו'

פורסם

ואם אתה לא בטוח אתה תמיד יכול להתקשר את החנות ולברר מה כן אתה מקבל מה לא, ולחזור להתייעץ אם אתה לא בטוח...

פורסם

נראה לי שבכל החנויות זה אמור להיות ככה. אני קניתי באייבורי, וקיבלתי את כל הקופסאות עם כל האביזרים הנלווים.

כמעט כל פעם שקניתי באייבורי הייתי צריך להילחם איתם לקבל את כל הבאנדל ולפעמים גם זה לא עזר. הפעם שהכי הרגיזה אותי היתה

שכשקניתי צורב BOX ושאלתי בפירוש אם הכבל SATA שמגיע איתו נמצא בפנים ואמרו לי שכן וברוב טיפשותי לא בדקתי במקום (הרי הביאו לי

קופסא סגורה, לא?) וכשפתחתי ראיתי שהוציאו משם את הכבל. כמובן שעל האריזה היה כתוב בפירוש שבבאנדל יש גם כבל.

בכלל - הרבה חברות שמביאות לך מחשב שלם שומרות אצלן את הכבלים המיותרים.

פורסם

בפוקס פי סי הביאו לי הכל.

את כל הקופסאות שמו בנפרד, היו ברגים אפילו וגם אריזה קטנטונת של הזכרונות.

וכל ה"מיותרים" היו בקופסא של הלוח אם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים