עבור לתוכן

סיווג ביטחוני - שאלה

Featured Replies

פורסם

קודם כל,

אתה לא חושב שאתה קצת נאיבי?

לא בדיוק חשפתי מידע מסווג אמיתי שאמור להיות בעיה באתר הזה. ובאינטרנט בכלל.

דבר שני, אני מבטיח לך שאני מכיר היטב את התהליך שאתה מדבר עליו. בנוגע לסיווגים הנמוכים(רמות 5 ו6 שהן שמורות בד"כ לקבלנים ועובדי בינוי למיניהם) אני לא בטוח אבל אני יכול לברר מחר, אבל רמה 4 ומעלה אני יודע בוודאות שלא ניתן לקבל עם אזרחות נוספת. אני אוסיף ואומר שעצם הזכאות לאזרחות נוספת הינה בעייתית מאוד, ואם המועמד לא מראה נכונות לוותר עליה התהליך שלו מוקפא בו זמנית עד לשינוי במצב זה.

אני לא יודע מה בקשר לצבא, אני יודע שהסיווגים שלהם הולכים עד סודי ביותר, ואני לא מתעסק בדברים האלה. אני גם לא יודע מי בתכלס מבצע את הסיווג הזה. אבל גם במקרה הזה קשה לי להאמין שהצבא "מחליק" את העובדה שיש למועמד מסוים אזרחות נוספת במעמד קביעת הסיווג.

אני לא יודע מה אתה עושה בצבא, ואני בטוח שאני גם לא אמור לדעת, אבל יש מצב שהתפקיד שלך לא מסווג כמו שאתה חושב.

סביר להניח אפילו, בהתחשב בעובדה שיש לך אזרחות ארגנטינאית.

אפשר לברר בקלות מאוד מה רמת הסיווג שלך, רק צריך שם מלא ות.ז.(למרות שאני בטוח שאתה לא תתן את המידע הזה.. ;) )

ברור לי שזה טיפשי שאסור לכתוב בכלל באינטרנט מה שכתבת, ועם זאת, אלה הן ההנחיות של אבטחת מידע, לא שלי

בנוגע לסיווג שלי,

כמו שאמרתי, תאלץ פשוט להאמין לי, כי אני לא מתכוון לחשוף כאן מה אני עושה, איפה אני משרת, או ת.ז. ושם מלא

ולכן אין כל כך טעם לדיון הזה כאן, באינטרנט. פשוט תאלץ להאמין לי שיש לי סיווג בטחוני גבוה, ושאין מניעה לקבל סיווג

אם יש לך אזרחות כפולה.

למען האמת, יש לי בכלל סיווג יותר גבוה מאשר מה שיש ביחידה שבה אני משרת, אבל זה כבר סיפור אחר ליום אחר.

• תגובות 31
  • צפיות 11.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
קודם כל,

בתור מישהו שמשרת באבטחת מידע, אתה לא יודע שאסור להזדהות בתור חייל צה"ל, שלא

נדבר על תפקיד ספציפי באתרים באינטרנט?

:hi: :hi: :hi: :hi: :nono: :nono: :nono::smile1: :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים