פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים שלום..יש מספר אפשרויות בביוס שלי שאין לי מושג מהן.אם תוכלו להסביר לי את המושגים או להפנות אותי למקום שמסבירהמושגים:AGP comp. drivingAGP read synchronizationPCI delay transactionאגב, לוח האם שלי הוא GA-7vtx-e
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים זה כל מה שאתה לא מבין ?? : אני לא מבין חצי מהביוס :'( או יותר... ואני רוצה להבין! :AR15:
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים תקרא את חוברת ההוראות שבאה עם לוח האם... ברוב המקרים, כל סעיף בביוס מפורט. אם יש בעיה עם האנגלית, תשב עם מילון. אפרופו בסוף החוברת (של אזוס עד כמה שידוע לי...) יש את ה Appendix, הוא מסביר כמה מושגים בסיסיים. שווה עיון!!!
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר חחחיש בזה משהו...אממ.... האמת שאלה הדברים שהכי עקרוניים לי כרגע...כשיענו על אלה יש לי עוד כמה שאלות...
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים תשמע גם אני לא מבין את רוב הדברים האלההכי פשוט זה לקשר את זה למה שזה שייך למשל: pci delay.....זה קשור ל"עיכוב" של ערוץ הpci אז אני מניח שככל שזה יותר נמוך זה יותר טובכמובן שזה לא מומלץ לעשות ככה אם אתה לא מבין........בהצלחה!
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר תשמע גם אני לא מבין את רוב הדברים האלההכי פשוט זה לקשר את זה למה שזה שייך למשל: pci delay.....זה קשור ל"עיכוב" של ערוץ הpci אז אני מניח שככל שזה יותר נמוך זה יותר טובכמובן שזה לא מומלץ לעשות ככה אם אתה לא מבין........בהצלחה!חחח ממש תשובה ממצא...1. מכיוון שהאפשרות בביוס לאופציה PCI delay זה אנייבל ודיסייבל...2. בחוברת של הלוח שלי לא כתוב כלום!!! יעני יש תמונות של האפשרויות והם כותבים מה הדיפולט של כל אחד... ולא יותר מזה..
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים תשמע הצעתי לך מה לעשותהכי טוב ללמוד מנסיון אישי אם אתה מפחד עשה ניסויים על מחשב של חבר!
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים תגיד PC PARTNER זה סוג של לוח אם או חברה או שאני אידיוט?אתה שואל ברצינות ? זאת חברה שמייצרת לוחות אם שבד"כ נמכרים בחנויות-קבר. (מחשב "טוב" כביכול, עם החלקים הכי זולים שיש בשוק).
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים שלום..יש מספר אפשרויות בביוס שלי שאין לי מושג מהן.אם תוכלו להסביר לי את המושגים או להפנות אותי למקום שמסבירהמושגים:AGP comp. drivingAGP read synchronizationPCI delay transactionאגב, לוח האם שלי הוא GA-7vtx-eAGP comp. driving - תמיד enableAGP read synchronization - אין לי מושגPCI delay transaction - enable ליציבות
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר תשמע הצעתי לך מה לעשותהכי טוב ללמוד מנסיון אישי אם אתה מפחד עשה ניסויים על מחשב של חבר!ממש לא מפחד לעשות ניסויים, אבל יש דברים שאתה יכול לשנות עד מחר וזה לא יתן כלום....יש למישהו מושג איפה אני מברר מה זה?????
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר שלום..יש מספר אפשרויות בביוס שלי שאין לי מושג מהן.אם תוכלו להסביר לי את המושגים או להפנות אותי למקום שמסבירהמושגים:AGP comp. drivingAGP read synchronizationPCI delay transactionאגב, לוח האם שלי הוא GA-7vtx-eAGP comp. driving - תמיד enableAGP read synchronization - אין לי מושגPCI delay transaction - enable ליציבותתודה רבה... יש לך מושג מה זה בדיוק עושה?וחוץ מזה, אם אתה יודע מה זה SDRAM command rate?? זה כרגע על 2T command אם אני לא טועה
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים אני לא ממש בטוח מה כול אפשרות עושהאת ה command rate1t - מהירות2t - יציבות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.