פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים לאחר התקנת מחשב חדש במארז אורורה ישן (של גיגהבייט), ולאר שניקיתי את המאוררים הקיימים והפילטר הקדמי, אני שומע רעש עולה ויורד מכיוון המארז.האם יש פיתרון או סידור אחר?נא ראה ציור[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים תפתח את המארז ותבדוק כל מאורר לחוד ,לדעתי זה ההרדיסק שמעביר וירבציות לגוף המארז בתדר עולה ויורד תלוי במאמץ שלו . יש לך רפידות של גומי בטור רגליים למארז או פלסטיקים ?עדיף גומי מונע וירבזציה
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים אם חוץ מהמארז הישן אתה גם משתמש בספק הישן אז יש סיכוי לא רע שזה המאוורר של הספק.דחוף עיפרון לשם כדי לעצור אותו ותקשיב...מהנסיון שלי (ובמיוחד עם ספקים זולים/בינוניים) זה בדרך כלל המאוורר של הספק שמתחיל לזמר ראשון.
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים מחבר תודה על התגובות.הספק הוא חדש לגמרי, של קרוסייר 620HX ושקט כמו נמלה.אני נוטה לחשוב שאחד הHD עושה את הרעש.יש לי 2 של WD כל אחד 320 גיגה בני 3 שנים לערךוחדש של סמסונג 1 טרהבייט.כ"כ, הרגליות של המארז מפלסטיק והוא יושב על מסגרת מתכתית שיוצאת מהשולחן (המתכתי) מה שיכול להיות שמגביר את הרעש.
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים מחבר מאד מקוה שלא.הסמסונג חדש לגמרי ואמור להיות שקט יחסית (ראה סקירות).הסיגייט כידוע בבעיהWD - יש איזשהי בעיה להשיג כעת.
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים פותח התרד בציור שלך הספק משום מה מכניס אוויר..אבל בפועל זה בדיוק ההפך..המאוורר של הספק "מושך" אוויר מהמארז..אוויר זה עובר דרך רכיבי הספק ויוצא דרך הגריל האחורי שנמצא מחוץ למארז..ומה זאת אומרת עולה ויורד ? בדקת את המאווררים עצמם ?
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים מחבר בדקתי (והקשבתי) למאוררים- לא נראה שהבעיה שם.חשבתי שאולי כשאני סוגר את המארז - נוצרת איזשהי בעיה ואולי גם הגברה של הקול.אבל, די מתאים, לדעתי, שזה בא מהHD.והיום אבדוק (אחרי העבודה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.