עבור לתוכן

ThermalRight HR-01 Plus, passive inside Antec Three Hundred

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כחלק מבניית מפרט אני צריך לדעת האם ניתן להפעיל מעבד בעומס מלא בצורה כמעט פאסיבית (ללא מאוורר על ההיט-סינק, עם שני מאווררי 120/140 על מינימום).

המארז הוא ככל הנראה אנטק 300.

מה המעבד הכי "חם" שניתן יהיה להריץ שם?

בפרט האם ניתן יהיה להריץ:

Athlon X2 5600

Phenom X4 9550

Intel E8400

מבחינת רכיבי חומרה אחרים יש שם כונן אופטי אחד, 4 דיסקים קשיחים, ספק אנטק טריו 430W וכרטיס מסך משולב בלוח.

אשמח לשמוע חוות דעת או הצעות למשהו פאסיבי אחר שכן יעמוד במשימה...

פורסם

הכל אפשרי השאלה מה יהיה אורך החיים של אותו כרטיס ,מומלץ מאורר 120 ממ על מצב הכי שקט ,כדי שיעיף את החום משם .

פורסם
  • מחבר

על אורך החיים של איזה כרטיס אתה מדבר כרגע?

יש לי מחשב אחר עם את'לון 4600 ונינג'ה מיני, בתוך מארז אנטק 2480 והוא עובד פסיבית בלי יותר מדי בעיה כשהמאווררים מסתובבים על מהירות אפסית (אם נוגעים בהם בעדינות הם נעצרים).

אני עכשיו צריך יותר כוח עיבוד, ויש לי אפשרות לשים מארז גדול יותר, לאנטק 300 נראה כאילו יש זרימת אוויר לא רעה בכלל, ויהיו לי מאוורר 140 מעל ומאורר 120 מאחורי גוף קירור שאמור להיות אפילו יותר טוב מהנינג'ה הגדול (לפי SPCR)- השאלה אם זה באמת מספיק כדי להריץ אותו כל אחד מהמעבדים האלה פאסיבית או לא...

פורסם

ה-ThermalRight HR-01 Plus קירור מצויין..אתה יכול לראות מהמון מבחנים שבחנו אותו עם מעבדי בעלי TDP של 130W..

ומאוורר בRPM אפסיבי..שהוא מציג טמפ' מצויינות..

עם הANTEC אני מאמין שיהיה אפשרי בהחלט..שכן יש לו מאוורר בגג ובחלק האחורי שיתפלו באוויר החם באופן מידי..

רק אל תשכח להוסיף מאוורר בחלקו הקידמי שיכניס אוויר..

במקרה "הגרוע" (לא מאמין שתגיע אליו) פשוט "תשדך" לו מאוורר שקט במיוחד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים