עבור לתוכן

בעיית פינג גבוה במשחקי רשת

Featured Replies

פורסם

אני מחובר בראוטר לאינטרנט סמייל ואני חווה בעיית פינגים גבוהים זה מכבר חצי שנה.

ניסיתי לדבר איתם והם טוענים שבגלל שמחשב אחר מחובר לראוטר זה גורם לעלייה בפינג.

האם יש ביסוס לדברים אלה?

פורסם

הרבה ביסוס אין לטענה הזו, במיוחד אם המחשב השני לא מעמיס את הרשת יותר מדי. תעשה שני ניסויים -- כבה את המחשב השני ובדוק PING-ים ו-חבר את המחשב ישירות למודם -- יש שינוי ב-PING-ים? סביר להניח שלא.

פורסם
  • מחבר

אין שינוי עדיין הפינג הוא 17 אם אני בודק פינג דרך Walla.

מה כדאי לעשות?

לעבור ספקית?

פורסם

ואוו אל תיגרר ישר לעבור ספק.

תקשיב אתה יכול להגיד באילו משחקים ספציפית ?

פורסם
  • מחבר

צוות המצודה 2

פורסם

17MS ל-PING בארץ זה מאוד סביר. ב-ADSL תתקשה לרדת מתחת ל-13-14MS. בדרך כלל ל-HOT יש PING-ים קצרים יותר, אבל גם אז זה לא בהרבה.

פורסם

מה הבעיה ב17PING ?

תגיד מה הפינג שלך למשחק

אחרת אין אפשרות לעזור לך

לא הבנתי בדיוק איך פינג לוואלה יעזור לך

עריכה:

חחח , צוות המצודה

תגיד TF2

איזה שרתים אתה מתחבר ? משחק חוקי? אם כן נסה שרתים אחרים , ואם עדיין יש קשיים , דבר עם הספק , אם אתה בכבלים תנסה להתחבר לשרתים של 012 , זה עדיין עובד במתכונת הזאת אם אני לא טועה

ובתור LAST RESORT , תעבור ספק

פורסם

כן, לעשות פינג לwalla כדי לבדוק את איכות החיבור לא תגיד לאף אחד כלום. לי יש חשבון גיימר אצל 014 כבר הרבה זמן ולרוב אין לי בעיות (בהתחשב בזה שהשרת משחקים שאני משחק בו הוא בחוף המערבי אין לי ממש ברירה והתקלות גם ככה צפויות) . גם 013 מציעה חשבון כזה וזה נותן תיעדוף לחשבון שלך ברשת הפנימית של הספק השירות. אין לי מושג מה איכות השירות ב013 כי אני כבר עם 014 המון זמן. לפעמים יש לי תקלות שלא קשורות אליהם ( media streaming של אשתי וגם וירוס שהיה על המחשב שלה שחיבל ברשת)

אם אני זוכר נכון אילו הפינגים הטובים עד סבירים שאמורים לקבל :

שרתים בארץ : 0 -30 מילי אולי אפילו 40

שרתים באנגליה/גרמניה : 90 מילי שיניות

פינלנד - 100-120

חוף מזרחי של ארה"ב - 180-200 מילי

חוף מערבי של ארה"ב - 210-260

יש מגבלות יכולת של הקו בכל מקרה בעיקר בגלל העומס שיש עליו. אם יוצרים עומס מקומי (כמו למשל מחשב אחד שסותם את האינטרנט על הרשת הביתית שלך) זה יכול לגרום לפינג לעלות דרמתית בעיקר . בגלל אופין של הורדות בשילוב של פרוטוקול TCP זה באמת יכול להרוס לך את הרוחב פס כי אם מישהו יוריד משהו הוא ינסה לתפוס את כל רוחב הפס אם הוא יוכל.

זה אותו הרעיון עם עומס ברשת הארצית ועל הקווים הבינלאומיים. אם כולם מורידים מחו"ל דברים באותו זמן אז הניצולת של הקו מגיעה לקרוב ל100% . בגלל שאתה תמיד מתחלק עם כל המשתמשים בארץ ברוחב פס אז הספק שירות צריך לעשות מערכת תיעדוף כלשהיא לכל פרוטוקול כדי לאפשר לאנשים שלמשל משחקים משחקי רשת לשחק ללא השפעות דרסטיות מהאחרים. זה הכל תלוי איך בנוי התיעדוף של כל רשת. אפליקציות כמו הורדת קבצים וmedia streaming ,ואפילו voip הרבה יותר סלחניות לping גבוה , spikes ו packet loss . משחקים בניגוד לזה לא סלחנים ואם אתה מקפץ על המסך של השחקנים האחרים לא יתנו לך לשחק. חוץ מזה בגלל שlag זה דבר דו קיווני גם לך יהיה קשה מאוד לשחק בping גבוה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות המעמיקות.

במשחק עצמו הפינג שלי יכול להיות 30 ואפילו 5 ואחרי רגע הוא קופץ ל-200 ופעם אחת זה היה 300(!)

1.המשחק חוקי

2.אני מתחבר לשרתים של MIDDLE EAST

3.אני לא בכבלים

4.המחשב של אחי לא גורם לעומס מקומי

5.אין לי תכנות שיתוף

פורסם

013

לא טובים למשחקי רשת

נקודה

פורסם

אני לא בטוח שיש לישראל חיבור אינטרנט ישיר ללבנון וערב הסעודית :)

לכן אולי דווקא שרת שנמצא באירופה יכול לתת פינג יותר טוב?

פורסם

תתחבר לשרתים באירופה. למה לשחק עם הערבים גם ככה הם מדינות עולם שלישי והחיבור שלהם בהתאם. אולי רק לסעודיה ומדינות המפרץ העשירות יש חיבור טוב אבל במצריים אין ממש סיכוי. בגלל שהמרחק הפיזי מהקטר,איחוד האמירויות וסעודיה הוא אותו מרחק כמו לאירופה עדיף לשחק באירופה.

ההתנהגות שאתה מתאר הוא ping spikes והם אופינים יותר לעומס רגעי באינטרנט. עדיף לך להחליף ספק שירות אם החיבור באירופה לא גם לא משהו. מנסיון בזק בינלאומי נותנים חיבור די יציב גם אם אין לך חשבון גיימר כמוני. אני לפעמים משחק אצל ההורים של אשתי (גם 014 ) במשחק שאני מכור אליו (infantry online ) שהשרת שלו נמצא בחוף המערבי בארה"ב. אם אני לא טועה הסף שלהם הוא בערך 300 מילי שניות או אפילו 280 (זה top down shooter ) . העובדה שמדי פעם אני מסוגל לשחק במשחק הזה בשרת מאוד מרוחק כבר אומרת לך משהו על איכות הקו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים