פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים טובאת המערכת שלי אפשר לראות בחתימהעל המעבד יש קירור סטוק, כנ"ל על הכרטיסוהאוורור שלי הוא כזה:מאוורר 120 בצד בדיוק באמצע הדלת עם גריל ברזל כזה כמו רשת של ספיידרמן (חח התיאור היחיד שעלה לי בראש) - מכניס אוויר פנימהמאוורר 120 מאחורה שמכניס אוויר פנימה גם הואעכשיו לפי מה שהבנתי זה לא טוב כי האוויר עומד במארז ואני צריך מאוורר שיוציאאז איזה מהם לשננות שיוציא אוויר?והדרך היחידה לעשות את זה לפרק אותו ולהרכיב הפוך שהמדבקה עליו לא תהיה לכיוון המארז?
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים עדיף תמיד שהמאוורר המוציא יהיה זה הקרוב יותר ל"אזור החם" במארז. בכל מארז שאני מכיר מדובר במאוורר האחורי. בקונפיגורציות בעלות יותר משני מאווררים ייתכנו עדיפויות אחריות.
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים מחבר אז מה אתה מציע?שמתי לב גם שהספק כח מוציא אוויר חם שיוצא ממש מעל המאוורר האחורי שמכניס פנימה את אותו אווירזו גם יכולה להיות בעיה?
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים אני לא מבין מה הבעיה פה בכללאת המאורר בצד שיהיה מאורר מכניסוהמאוורר מאחורה שיהיה מאורר מוציא וזהו
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים טל כמו שציינו כבר..את המאוורר בצד תרכיב בקידמת המארז..ככה שיכניס אוויר..את המאוורר האחורי שיוציא אוויר (להפוך פשוט)..לגבי המאוורר של הספק..המאוורר שמותקן בחלקו התחתון של הספק..מכניס אוויר לתוך הספק..אוויר זה מקרר את הרכיבים בספק..ויוצא דרך הגריל האחורי של הספק מחוץ למארז..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.