פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים למי שמבין כמובן בנושא מה עדיף?בבית של חמישה חדרים מיני מרכזי שעלותו גבוהה מאוד, כולל עבודות גבס וכל מה שצריךאו לשים מזגן קטן בכל חדר ואחד גדול בסלון ובמטבחיתרונות וחסרונות בבקשהתודה
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים אם החדרים מאוכלסים, אין שום סיבה בעולם לא לקחת מיני מרכזי. לדוגמא ELECTRA EMD INVERTER 40 .כמו כן, מעל דפים אלו לא ניתן לתת לך תשובה מקצועית.כדי לדעת איזו יחידה הכי מתאימה לכם, טכנאי מוסמך צריך לראות את הבית.מצד שני זה יכולה להיות השקעה בעלות גבוהה וכאב ראש לא קטן.
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים מחבר אני לא מחפשת כרגע דגם ספציצפיהשאלה היא מאוד כללית כרגע רק על יתרונות וחסרונות כמו על צריכת חשמל בשתי המקריםכרגע יש שני חדרי שינה מאוכלסים מתוך ארבעה וסלון כמובן
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים תלוי,בגדול מזגן לכל חדר אמור לתת מעה טוב יותר מבחינת תצרוכת חשמל, ובקרה נוחה יותר לכל חדר.ואני מעדיפה מזגן נפרד בכל חדר.
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים מחבר גם אני חושבת ככההבעיה היחידה שיש לנו זה שיש חדר אחד שאי אפשר לשים מנוע מחוץ לחדרואז צריך להעביר את הצנרת דרך אחד החדרים האחרים שזה די מבאס
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים כאשר 3/4 מהחדרים מאוכלסים, אז כן, החיסכון הוא משמעותי.ביחידות מבוססות מדחס inverter היעילות גדלה אף יותר, בעיקר במיני מרכזי, שם הוא מבטא את עצמו.אם אצלך עיקר הפעילות היא 2 חדרים וסלון, הייתי מציע להזמין ייעוץ.
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים ישנם היום דגמים רבים בהם יש מדחס היכול לעבוד בתפוקה משתנה, ואליו ניתן לחבר יחידות פנימיות רבות. מציע לבדוק פתרון זה (שאף אמור להיות זול ממזגן הכולל מדחס לכל חדר בעלות הראשונית, ולא להיות יקר יותר בתשלום חשבון החשמל).
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים רוב האנשים שאני מכיר עם מזגן מרכזי,ממש מתבאסים להדליק אותו-או בגלל עלויות גבוהות של חשמל או בגלל שעד שהוא מתחיל לעבוד זה כבר חסר פואנטה או בגלל שהוא מתקלקל.לדעתי הכי אולטימטיבי זה מזגן לכל חדר לפי גדול החדר->נמצאים בחדר מפעילים,יוצאים מכבים.
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים כנ"ל. כל אחד מהחברים שלי אומר שזה בלתי אפשרי להשתמש במזגנים מרכזיים למינהם. בתור קירור לכל הבית הוא הפתרון הטוב ביותראבל ברוב הזמן אתה מעוניין לחממם\לקרר רק את החדש שבו אתה נמצא וזה כבר עולה הרבה כסף חודשית. אני מכיר כבר כמה אנשיםשהורידו את המזגן המיני מרכזי שלהם, שמו מזגן גדול בסלון ועוד כמה קטנים בחדרים הרלוונטיים.
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים אם המיני מרכזי בעל תפוקה המתאימה לחלל הבית הממוזג, אזי לא אמורה להיות בעיה בכלל.qwerty1987, המדחס עליו אתה מדבר הוא ה- Inverter אותו ציינתי בהודעתי הקודמת.המחלה של מערכות מיני מרכזיות קשורות בפיקוד המרכזי שלהם.ולכן חשוב להזמין עבודה אצל טכנאי אמין שנותן אחריות לעבודה שלו.הדרך היחידה לנצל בצורה המירבית את המיני מרכזי היא, להתקין גם ה- minimax שהיא מערכת בקרה מקומית.http://air.electra-ecp.co.il/Index.asp?CategoryID=161&ArticleID=248העניין הוא שהמערכת לא ניתנת להתקנה עם כל דגמי המיני מרכזי, ויש גם את עניין העלות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.