עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה ברזולוציה עם 9800GT

Featured Replies

פורסם

כשהתקנתי את הדרייברים של ה 9800GT הכל היה ניראה טוב הרזולוציה הייתה גבוהה והאיקונים וכל שאר הדברים היו קטנים וניראים חד, ראיתי באתר של NVIDIA שיש עידכון דרייברים והורדתי אותו, אחרי ה RESTART הווינדוס עלה אבל פתאום הרזולוציה הייתה פחות יפה כאילו היא גדלה (האייקונים גדלו) לומרות שהמסך מכוון ל 1680-1050 גם במשחקים פתאום הכל ניראה מגעיל כאילו מאוד קרוב.

המסך הוא Samsung 2053

כרטיס מסך 9800GT 512MB

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה.

פורסם

מה שארית המפרט? איזה גרסאות דרייברים שמת? ניסית אחרות?

פורסם

קח screenshot משולחן עבודה עם חלון הגדרות פתוח שמראה את הרזולוציה שכיוונת ותעלה לפה.

השאלה היא אם הרזולוציה לא מכוונת טוב או שהגדרת ה-DPI \ גודל אייקונים השתנתה.

כי אם הגדרת רזולוציה נכונה ואתה עדיין רואה ברזולוציה נמוכה יותר, הייתי ממליץ להסיר את הדריבר, לנקות שאריות עם Driver Sweeper או

Driver Cleaner ואז להתקין שוב את הדריבר הכי חדש.

פורסם
  • מחבר

קח screenshot משולחן עבודה עם חלון הגדרות פתוח שמראה את הרזולוציה שכיוונת ותעלה לפה.

השאלה היא אם הרזולוציה לא מכוונת טוב או שהגדרת ה-DPI \ גודל אייקונים השתנתה.

כי אם הגדרת רזולוציה נכונה ואתה עדיין רואה ברזולוציה נמוכה יותר, הייתי ממליץ להסיר את הדריבר, לנקות שאריות עם Driver Sweeper או

Driver Cleaner ואז להתקין שוב את הדריבר הכי חדש.

פירמטתי את המחשב והתקנתי שוב פעם את הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס ועכשיו רואים מצויין...

אני מפחד לשים את הדרייברים החדשים כי פעם שעברה הרזולוציה השתנתה משום מה. כמו שרמתי האייקונים ושאר הדברים גדלו לומרות שהרזולוציה הייתה על 1680X1050

את האמת שהעלתי אז את הDPI זה אולי הגורם לבעיה? כרגע זה על 96 DPI לפני שפירמטתי זה היה 120 DPI

מה אתה חושב שמומלץ לי לעשות?

הינה תמונה לאחר פירמוט הכל ניראה מצויין. קישור ---> http://img141.imageshack.us/img141/7696/screenm.jpg

פורסם

תמונה כשהכל פועל כמו שצריך לא תעזור למצוא בעייה שאין :)

בכל אופן כנראה הכל היה "גדול" בגלל שהעלת את ה-DPI. אתה יכול להעלות עכשיו שוב ולראות אם זה מה שקרה, כי אם זאת היתה הבעייה אני

לא רואה סיבה שלא להתקין דריבר הכי חדש מאנוידיה.

פורסם
  • מחבר

תמונה כשהכל פועל כמו שצריך לא תעזור למצוא בעייה שאין :)

בכל אופן כנראה הכל היה "גדול" בגלל שהעלת את ה-DPI. אתה יכול להעלות עכשיו שוב ולראות אם זה מה שקרה, כי אם זאת היתה הבעייה אני

לא רואה סיבה שלא להתקין דריבר הכי חדש מאנוידיה.

תודה!

הבעיה הייתה DPI... ב 96DPI רואים טוב ו ב 120 DPI רואים לא משהו. (אני מתקין עכשיו את הדרייברים החדשים.

אני הבנתי שכל שה DPI גבוה יותר ככה הרזולוציה ניראת טוב יותר, למה אצלי ב 96 זה ניראה במצב האופטימלי?

פורסם

במקרה של Windows ככל שה-DPI גבוה כך הפונטים\איקונים גדולים יותר.

הכוונה היא שאם הרזולוציה שלך גבוהה מדי ואתה לא מצליח לקרוא את הטקסט - אז כדאי להגביר את ה-DPI.

לדעתי זו בכלל היתה שטות להשתמש במונח DPI במקרה הזה (כאילו ככל שהטקסט בנוי מיותר פיקסלים אז הוא גדול יותר :nixweiss:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.